با ارسال متنی مطرح شد
پاسخ مستند «پیام اکبری» به پرویز یزدانپناه و استاندار کهگیلویه و بویراحمد / دفاع من شجاعانه، شرعی، انسانی، اخلاقی و قانونی بوده
4 مهر 1399 ساعت 0:42
اینجانب قاطعانه اعلام میدارم آنچه که در مقام دفاع از بیمه شده استان انجام دادهام وظایف شرعی، انسانی، اخلاقی و قانونی بوده است، بنده قبل از آنکه مدیر باشم پزشک میباشم و سوگند پزشکی یاد کردهام که به حقوق بیمار خیانت نکنم و پذیرفتن خواست رئیس دانشگاه و استاندار مبنی بر تأمین خواست دانشگاه و تحویل پلی کلینیک تخصصی یاسوج خیانتی نابخشودنی و آشکار به حقوق 350 هزار بیمه شده تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد بود که اینجانب شجاعانه در مقابل این خواست نامشروع ایستادگی و مقاومت نمودم
پیام اکبری مدیریت سابق تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با کبنانیوز علت دعوت نشدنش را به جلسه ستاد کرونا و اختلافش را با حسین کلانتری استاندار توضیحاتی را عنوان کرد.[کلیک کنید] بعد از آن پرویز یزدان پناه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به اظهارات «اکبری» مدیریت سابق تأمین اجتماعی پاسخ داد. [کلیک کنید] در ادامه پیام اکبری در پاسخ به جوابیه دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد مطالب زیر را برای پایگاه خبری کبنانیوز ارسال کرده است.
مدیریت محترم سایت خبری کبنا نیوز
با سلام
احتراماً پیرو درج خبری مبنی بر پاسخ دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به مدیر درمان اسبق تأمین اجتماعی استان جوابیه اینجانب به شرح ذیل به استحضار میرسد:
در ابتدای امر باید یادآور شد که متاسفانه روابط عمومی آن دانشگاه کمترین اطلاعاتی در مورد حوزه عملکردی و تشکیلات سازمان تأمین اجتماعی در استانها نداشته و تلاشی برای کسب اگاهی نیز ننمودهاند، چرا که به کرات از عنوان معاونت برای این مدیریت بکار برده است. در حالیکه مدیریت درمان تأمین اجتماعی در استان مدیریتی مستقل از اداره کل بیمهای بوده و مدیر درمان هم رده مدیران کل ادارات و سازمانها در استان میباشد و در مکاتبات متعددی که با دانشگاه علوم پزشکی بعمل آمده این موضوع محرز میباشد.
1-روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان عملکرد ستاد کرونا در استان را موفق قلمداد کرده است و اینجانب را در این جوابیه دعوت کردهاند که در عالم واقعیت قدم بردارم، فلذا در این خصوص موارد ذیل قابل تأمل است:
الف: بی شک عالم واقعیت مشاهدات عینی است و منطبق بر مبانی علم اپیدمیولوژی، این سؤال پیش می اید که اگر عملکرد مدیریت کرونا در استان موفق بوده است چرا وضعیت ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونای استان، بین وضعیتهای هشدار و قرمز در نوسان است. با آگاهی از مشکلات مبتلا به ناشی از نحوه مدیریت کرونا، اینجانب در آخرین جلسه حضور خود در ستاد کرونا که در پاویون دولت برگزار شد همه آنچه را که امروز شاهد آن هستیم (افزایش بی سابقه مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا) به استاندار محترم و رئیس دانشگاه هشدار داده شده بود و مع الوصف عدم توجه به ان بحث کارشناسی منجر به عدم دعوت اینجانب به جلسات بعدی کرونا بود، ضمناً لازم به تیادآوری است که اینجانب خود سرانه در آن جلسات حضور نیافته بودم و حضور بنده با دعوت از طرف استانداری بوده و در خصوص علت دعوت بنده و حضور در 5 جلسه اول ستاد کرونای استان و عدم دعوت ناگهانی و حذف از حضور در مابقی جلسات خود جای سؤال است؟
ب: در خصوص اعضای شورای سلامت استان به استحضار میرساند، در تمام کشور به لحاظ ظرفیت سازمان تأمین اجتماعی در بحث تولید و ارائه خدمات درمانی (بیمه شدگان تأمین اجتماعی کشور 53% جمعیت کشور میباشد) مدیر درمان استانها عضو شورای سلامت آن استان هستند در این خصوص نیز برغم مکاتبات و توضیحات حضوری در تمام دوره ریاست اخیر دانشگاه، مکاتبات و دعوتنامه های مرتبط با جلسات شورای سلامت استان با اداره کل تأمین اجتماعی استان که متولی حوزه بیمهای سازمان است انجام میشد و بعد از مدتی که عموماً چند روز بعد از اتمام جلسات مذکور بود دعوت نامهها با واسطه دریافت میگردید و بنظر میرسد عدم آگاهی از تشکیلات سازمانی ادارات از جمله تأمین اجتماعی تنها منحصر به واحد روابط عمومی دانشگاه نبوده است.
2-در خصوص گلایه اینجانب به عدم دعوت به ستاد کرونای استان اعلام میدارم که اینجانب هیچوقت درخواستی مبنی بر عضویت در ستاد کرونای استان را نداشتهام و در صورت وجود هرگونه مستند یا مکاتبهای تقاضا میگردد این شواهد ارائه گردد. ضمن آنکه نمایندگان سایتهای خبری که در آخرین جلسه حضور من در ستاد استانی کرونا حضور داشتند پیگیر علت عدم حضور اینجانب در جلسات بعدی بودهاند.
3- در خصوص ادعای دروغ روابط عمومی دانشگاه مبنی بر عدم تحویل ترمومتر لیزری و عدم پاسخ مدیر درمان به دانشگاه، نهایت بی اخلاقی و بی شرمی در ارائه مطالب خلاف واقعیت بیان شده است، چرا که بعد از درخواست دانشگاه و تاکید استاندار مبنی بر هماهنگی و همکاری با دانشگاه اینجانب شبانه با رئیس دانشگاه تماس گرفته و آدرس و فرد تحویل دهنده را معرفی نمودم که بعد از ساعت 10 شب ترمومترها تو سط نماینده ایشان از انباردار دارو و تجهیزات پزشکی پلی کلینیک تخصصی واقع در بلوار قرنی تحویل گرفته شد. در این خصوص مدیر کل محترم بیمه تأمین اجتماعی استان (جناب آقای نورمحمدی) هیچگونه اطلاع و امکان همکاری نیز نداشتند.
4- بر اساس کدام یافته صوتی و تصویری (فیلم کامل مراسم تودیع و معارفه موجود میباشد) اینجانب در خصوص عدم حضور استاندار یا معاون سیاسی ایشان در جلسه تودیع صحبت یا گلایهای نمودهام که قطعاً اگر چنین فایل یا تصویری موجود است پیشنهاد میگردد در اختیار رسانهها قرار گیرد و لازم به توضیح است کلیه مدعوین به این جلسه به دعوت روابط عمومی و مدیر درمان جدید استان دعوت شده بودند.
5- در خصوص بند 3 مبنی بر عدم درخواست آن دانشگاه جهت واگذاری پلی کلینیک یاسوج، جای بسی تأسف است که نگارندهی این مطلب زحمت کمی بررسی و تحقیق را بخود ندادهاند که چنین رسوایی ببار نیاید و اینجانب مجبور به ارائه اصل نامه دانشگاه جهت تنویر افکار عمومی به رسانهها نشوم تا روسیاهی دروغگویان مشخص گردد، ضمن آنکه پیرو نامه فوق از طرف آقای دکتر وفایی مشاور رئیس دانشگاه پیگیریهای مستمر انجام شد و جواب منفی دریافت کردند همچنین در جلسات بعدی که در فرماندهی سپاه استان تشکیل گردید بر این موضوع پافشاری شد که از طرف اینجانب مورد قبول واقع نگردید.
6- در خصوص تأمین پزشکان متخصص مورد نیاز حوزه تأمین اجتماعی مطالب بشرح زیر ارائه میگردد:
در تمام ادوار از سال 1373 به بعد پزشکان متخصص مورد نیازحوزه تأمین اجتماعی توسط دانشگاه علوم پزشکی تأمین شده است بعد از طرح تحول سلامت برغم ضوابط حاکم بر عملکرد پزشکان تمام وقت طبق تفاهم نامههای موجود که در اختیار مراجع ذیصلاح و استانداری هم قرار گرفت، دانشگاه علوم پزشکی پزشکان متخصص مورد نیاز تأمین اجتماعی را تا حد ممکن تأمین نموده است و بعد از شروع بکار بیمارستان شهدای گمنام یاسوج در اکثر موارد بالغ بر 50% پزشکان شاغل دران از دانشگاه تأمین شده است. (مستندات موجود است) ایجاد فشار و تنگناهها از دوره ریاست جدید دانشگاه شروع شد که ایشان ضمن ممانعت از حضور پزشکان دانشگاهی، با تهدید پزشکان متخصصی که خارج از استان دعوت به همکاری شدند را از همکاری بر حذر داشتند. (مستندات پیوست میگردد).
لازم به توضیح است در مقطعی فقط یک جراح عمومی حوزه درمان تأمین اجتماعی را پوشش میداد که در استخدام رسمی سازمان تأمین اجتماعی بودند، منتهی در اقدامی غیر قانونی از سهمیه مناطق محروم (پذیرش دستیاری) استفاده کردند، ایشان تا شهریور 98 قریب 4 سال همزمان تعهداتش را در دانشگاه انجام میداد با توجه به تعهدات استخدامی خود به سازمان تأمین اجتماعی خدمات خود را در سازمان نیز انجام میدادند ولی بر اثر فشارهای مضاعف ناگزیر به ترک سازمان و قطع همکاری با بیمارستان شهدای گمنام شدند و این مدیریت خلاف تمام ضوابط وزارتی و سازمانی بمدت 2 ماه از یک رزیدنت سال 4 جراحی جهت پوشش بیمارستان کمک گرفت تا خدمت رسانی متوقف نشود.
دانشگاه علوم پزشکی که مدعی است یاسوج منطقه محروم نمیباشد، احتمالاً شیراز که قطب 5 درمانی کشور است را منطقه محروم میداند چرا که این سؤال پیش میاید که چگونه پزشکان هیئت علمی در شیراز مجازند در بیمارستانهای کوثر و پیوند که غیر دانشگاهی و خیریه هستند خدمت کنند ولی در یاسوج در شرایطی که 95% پزشکان در اختیار دانشگاه هستند و دسترسی به پزشکان بسیار سخت میباشد امکان استفاده خدمتی از پزشکان جهت اقشار کارگری و ضعیف در استان میسر نمیباشد.
آیا دانشگاه علوم پزشکی نمیداند که چطور پزشکان تمام وقت در مراکز استان و شهرستانها که موظفی خود را به اتمام میرسانند چگونه سایر اوقات خود را در شهرهای محل سکونت در مراکز خیریه و خصوصی مشغول بکارند. این اقدام منعی ندارد اما خدمت به اقشار کارگری و ضعیف جامعه خلاف قوانین محسوب میگردد.
اما آنچه که اینجانب در مدت تصدی خود در منصب مدیر در این مدیریت در راستای اهداف عالیه سازمان و اخلاق پزشکی انجام دادم نه اقدامات نسنجیده و نه شتاب زده بودهاند، بلکه مواجهه با تیمی منسجم جهت زمین گیر کردن درمان تأمین اجتماعی بود در این راستا توجه هم استانیهای عزیز را به مطالب ذیل جلب مینمایم:
کد مطلب: 425912