در جلسه شورای آموزش و پرورش بویراحمد مطرح شد
گزارشهای مردمی در خصوص شهریه مدارس هیئت امنایی؛ فرماندار بویراحمد خواستار نظارت بیشتر شد / نبود هنرستان کشاورزی در مرکز استان، نقصی جدی در آموزش فنی و حرفهای است /کمبود زمین و عوارض سنگین شهرداری؛ مشکلات اساسی آموزش و پرورش بویراحمد
1 بهمن 1403 ساعت 19:59
فرماندار بویراحمد نبود یک هنرستان کشاورزی با تجهیزات و امکانات کافی در مرکز استان را یک اشکال و ایراد دانست و گفت: جهت احداث و راهاندازی هنرستان کشاورزی در شهرستان و مرکز، آمادگی وجود دارد تا در یک کارگروه تخصصیتر با حضور منابع طبیعی در این خصوص پیگیریهای لازم انجام بشود.
شهرام مهدوی مطلق، فرماندار بویراحمد، در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان، بر ضرورت تأسیس یک هنرستان کشاورزی با تجهیزات و امکانات مناسب تأکید کرد و پیشنهاد داد که برای پیگیری این موضوع، کارگروه تخصصی تشکیل شود.
به گزارش کبنا، شهرام مهدوی مطلق، فرماندار شهرستان بویراحمد، در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان، نبود یک هنرستان کشاورزی با تجهیزات و امکانات کافی در مرکز استان را یک اشکال و ایراد جدی دانست.
وی با تأکید بر اهمیت آموزشهای فنی و حرفهای در حوزه کشاورزی، اعلام کرد که برای احداث و راهاندازی این هنرستان در شهرستان و مرکز، آمادگی لازم وجود دارد و پیشنهاد داد که در یک کارگروه تخصصیتر با حضور نمایندگان منابع طبیعی، پیگیریهای لازم در این خصوص انجام شود.
این جلسه به ریاست مهدوی مطلق و با حضور حسینزاده، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، و دیگر اعضای شورای آموزش و پرورش برگزار شد. محورهای اصلی این جلسه شامل توسعه و متوازنسازی فضای آموزشی در بویراحمد، با اولویت سررود شمالی و جنوبی، تجاریسازی املاک آموزش و پرورش، و همچنین مهارتآموزی دانشآموزان متوسطه اول به کمک سایر دستگاهها بود.
مهدوی مطلق در این جلسه به بحران موجود در فضای آموزشی شهرستان اشاره کرد و گفت: «در طول چند سال گذشته، با توجه به کمبود فضای آموزشی، همواره این مسأله را در دستور کار و برنامههای خود قرار دادهایم. از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲، موفق به احداث ۲۷ مدرسه با بیش از صد کلاس درس شدیم و در سال ۱۴۰۳ نیز ۲۰ مدرسه با ۴۰ کلاس درس در دست احداث داریم. همچنین ۱۲ مدرسه دیگر در حال اجراست که تعدادی از آنها کلنگزنی شدهاند.»
وی در ادامه با اشاره به دستور اخیر دولت مبنی بر استفاده از ظرفیتهای موجود برای مدرسهسازی، افزود: «در این راستا، رایزنیهایی با بنیاد علوی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و خیرین مدرسهساز انجام دادهایم و بخشی از این اقدامات را نیز در ستاد بازآفرینی شهری دنبال خواهیم کرد.»
فرماندار بویراحمد بر لزوم پیگیری اجرای مصوبات شورا تأکید کرد و در خصوص شهریه مصوب مدارس هیئت امنایی گفت: «گزارشهای مردمی حاکی از این است که این مصوبه به خوبی اجرایی نشده است. لذا لازم است نظارت و گزارش دقیقی در این زمینه انجام شود و در خصوص سایر شهریهها نیز نظارت بهتری صورت گیرد.»
وی در مورد سایر موضوعات جلسه گفت: «درخصوص بحث تجاریسازی طبق قانونی که وجود دارد، ما موافق هستیم، اما باید مراقب باشیم که کار آموزش و پرورش در ابتدا و انتها، تربیت و آموزش است. همچنین برای تخفیف عوارض مربوطه از طریق شورای شهر یاسوج و شهرداری پیگیری خواهیم کرد و ما نیز در کمیسیون تطبیق همکاری خواهیم داشت.»
مهدوی مطلق در ادامه نبود یک هنرستان کشاورزی با تجهیزات و امکانات کافی در مرکز استان را یک نقص جدی دانست و تأکید کرد که برای احداث و راهاندازی هنرستان کشاورزی در شهرستان و مرکز، آمادگی وجود دارد و در این راستا نیاز به تشکیل یک کارگروه تخصصی با حضور نمایندگان منابع طبیعی و دیگر نهادهای مرتبط احساس میشود.
محمد حسینزاده، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد، نیز در اولین جلسه خود در شورای آموزش و پرورش با اشاره به کمبود فضای آموزشی در این شهرستان، گفت: «بخشهایی که ما در استان و به ویژه در شهرستان بویراحمد با مشکل روبهرو هستیم، شامل فضای آموزشی است که خوشبختانه دولت چهاردهم و دکتر پزشکیان نگاه ویژهای به بحث آموزش و پرورش و فضای آموزشی دارند.»
وی همچنین کمبود فضاهای آموزشی، جانمایی مدارس، کمبود زمین برای ساخت مدارس و اعمال عوارض سنگین شهرداری برای ساخت و سازهای تجاری و آموزشی را از جمله مشکلات جدی آموزش و پرورش برشمرد و افزود: «ما به شدت نیازمند ساخت هنرستان در مناطق حاشیهای شهر یاسوج، به ویژه در محلههای مادوان، بلهزار تل خسرو و اکبرآباد هستیم.»
حسینزاده در پایان عنوان کرد: «در سند تحول بنیادین به صراحت بر همکاری سایر سازمانها با آموزش و پرورش تأکید شده است و همچنین برابر بخشنامه، هرگونه ساخت و ساز املاک آموزش و پرورش معاف از عوارض شهرداری است که در این زمینه نیازمند همکاری شهرداری و سایر نهادهای مرتبط هستیم.»
کد مطلب: 495138