کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کبنا گزارش می دهد؛

فیلم و تصاویر | تجمع جمعی از پزشکان و متخصصان جلوی استانداری کهگیلویه و بویراحمد/شهامت: این مطالبه به حق است/ ۴۰۰ میلیارد تومان از بیمه ها طلب داریم

30 بهمن 1403 ساعت 12:13

 جمعی از پزشکان استان کهگیلویه و بویراحمد به‌منظور پیگیری عدم پرداخت مطالبات معوق خود، در مقابل استانداری تجمع کردند.


 جمعی از پزشکان استان کهگیلویه و بویراحمد به‌منظور پیگیری عدم پرداخت مطالبات معوق خود، در مقابل استانداری تجمع کردند.
به گزارش کبنانیوز، محمود شهامت، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، در حاشیه این تجمع، ضمن تبریک دهه فجر و سالروز بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه، در خصوص این تجمع گفت: «جمعی از همکاران به دلیل مطالبات به‌حق خود، تجمع مسالمت‌آمیزی را برگزار کرده‌اند.»
وی ادامه داد: «همه همکاران حداقل ۱۵ ماه کارانه معوق دارند که جمع این مطالبات به حدود ۲۴۵ میلیارد تومان می‌رسد.» شهامت همچنین اشاره کرد که مشکل معوق شدن مطالبات پزشکان ناشی از ضعف زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان است و افزود: «عموماً درآمدها صرف خرید تجهیزات، رفع کمبودها و پرداخت به پرسنل قراردادی می‌شود.»
محمود شهامت، معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی یاسوج: مطالبات پزشکان متخصص به‌حق است
معاون دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با تأکید بر این‌که حق است افرادی که خود درآمد تولید می‌کنند، در اولویت پرداخت قرار بگیرند، گفت: «یکی از مشکلات دانشگاه علوم پزشکی در زمینه درآمدی، مطالباتی است که از بیمه‌ها داریم. تا شهریورماه، این مطالبات به ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده و تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان از بیمه‌ها مطالبه داریم. اگر بیمه‌ها این مطالبات را پرداخت کنند، دانشگاه می‌تواند مطالبات معوق پزشکان و متخصصان را تسویه کند.»
یکی از پزشکان متخصص حاضر در تجمع نیز با بیان اینکه این تجمع مربوط به پزشکان متخصص شاغل در بخش دولتی است، گفت: «این تجمع صرفاً به‌منظور دستیابی و اخذ مطالبات صنفی ما است و بالغ بر ۱۷ تا ۱۸ ماه است که کارانه و مطالبات پزشکان متخصص که در سیستم دولتی فعالیت می‌کنند، پرداخت نشده است.»
وی ادامه داد: «باتوجه‌به شرایط تورمی و افزایش روزافزون قیمت‌ها، هزینه‌های زندگی بالا رفته و همکاران ما در تأمین معیشت روزمره خود با مشکل مواجه شده‌اند. این تجمع به‌منظور پیگیری و پرداخت مطالبات است.»
پزشک متخصص دیگری نیز اظهار داشت: «ما پزشکان قسم یاد کرده‌ایم که در همه زمان‌ها خدمات خود را برای بهبود وضعیت مردم ارائه دهیم، اما حدود ۱۷ ماه است که کارانه و مطالبات خود را دریافت نکرده‌ایم. ما به اصول علمی و اخلاقی پایبند هستیم و حداقل انتظار جامعه پزشکی استان این است که باتوجه‌به وضعیت تورمی و معیشتی، مطالبات ما پرداخت شود.»
این تجمع در حالی برگزار شد که پزشکان خواستار توجه بیشتر به وضعیت معیشتی و پرداخت مطالبات معوق خود هستند.
پزشکان به اصول علمی و اخلاقی پایبند هستند؛ اما پیگیر مطالبات‌‌شان هستند
 17 ماه کارآنه و مطالبات خودمان را دریافت نکرده‌ایم


کد مطلب: 496131

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/gallery/496131/2/فیلم-تصاویر-تجمع-جمعی-پزشکان-متخصصان-جلوی-استانداری-کهگیلویه-بویراحمد-شهامت-این-مطالبه-حق-۴۰۰-میلیارد-تومان-بیمه-طلب-داریم

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1