حسنپور در گفتوگو با کبنا:
جوانان روستاهای کهگیلویه و بویراحمد فرصت را از دست ندهند / مشتریان را تنها نمیگذاریم
4 دی 1397 ساعت 11:46
تسهیلات روستایی شرایط بسیار خوبی دارد و جوانان روستایی و عشایری برای ایجاد شغل و اشتغالزایی میتوانند از این تسهیلات بهره ببرند. و هر وقت جوانان اراده کنند برای تسهیلات اشتغالزایی به ما مراجعه کنند و یقیناً در این مسیر آنها را همراهی خواهیم کرد. این تسهیلات فرصت مناسبی است برای جوانان.
ارسلان حسنپور مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان کهگیلویه و بویراحمد، مدیر جوانی که در این سالها با تلاش و جدیت نور امید را در دل روستائیان زیادی روشن کرده، او البته این کارها را به برکت نظام اسلامی میداند و میگوید: انقلاب اسلامی متعلق به تک تک ایرانیان است و خدمات نظام به مناطق محروم و روستائیان بر هیچ کس پوشیده نیست و پرداخت 302 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال از محل منابع داخلی به روستائیان و عشایر از ابتدای سال 97 تا کنون برگرفته از آرمانهای بلند انقلاب اسلامی است که جوانان این مرز بوم با خون خودشان آن را آبیاری کردند و خدمات رسانی به مناطق محروم را جزء ذات انقلاب میداند.
40 سال تحت فشارهای بینالمللی به مسیرمان ادامه دادیم
در ادامه حسنپور در گفتوگو با کبنا میگوید: در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی هستیم و در همین جا بنده یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی را گرامی میدارم و آرزوی سلامتی دارم برای رهبر فرزانه انقلاب.
وی گفت: کشور ما در این 40 سال با وجود فشارها و تحریمهای بین المللی اما به مسیر خودش ادامه داد و الحمدالله شاهد پیشرفت و توسعه هستیم و بدون شک باید با تلاش بیش از پیش مسوولان مسیر خدمات رسانی و توسعه را ادامه دهیم.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سالهای اخیر صندوق کارآفرینی امید عملکرد بسیار خوبی در بخش تسهیلات، اشتغالزایی و کارآفرینی داشت و نسبت به دوره مشابه بالغ بر 4 برابر تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کردیم.
حسنپور با بیان اینکه نگاه صندوق کارآفرینی امید به جوانان جویای شغل است، افزود: صندوق کارآفرینی امید با همین هدف پایه گذاری شد و در مقطعی که مشاغل خانگی توجه میشد، اما الان هدف کارآفرینی و اشتغال زایی است.
وی افزود: صندوق کارآفرینی امید نگاه حمایتی و خدماتی دارد و در حوزههای مختلف فعالیت داریم که با 17 دستگاه تفاهم نامه داشتیم. در سطح کشور رتبههای دوم و سوم انعقاد تفاهم نامه با دستگاههای را به دست آوردیم و عملکرد قابل قبولی داشتیم.
بهترین آرامش در رضایت مردم
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان کهگیلویه و بویراحمد بهترین آرامش و لذت دنیا را در رضایت مردم میداند و میگوید: هر گاه تلاشی کردیم و اعتباراتی جذب شد و جمعی از مردم استان به ویژه روستائیان تسهیلاتی دریافت کردند و رضایت داشتند، در بهترین لحظات عمرم بوده است. در سفر ریاست جمهوری به استان کهگیلویه و بویراحمد توانستیم دستگاه برتر در پاسخ به در خواستهای مردمی واصله شده در این سفر باشیم. در سفر ریاست جمهوری 100 میلیارد ریال به صندوق کارآفرینی امید اختصاص یافت که توانستیم علاوه بر جذب آن این مبلغ را به 150 میلیارد ریال برسانیم. در سفر وزیر کار به استان نیز توانستیم 60 میلیارد ریال جذب کنیم.
حسن پور به تعامل خود با مدیران و مجموعه استانداری اشاره کرد و گفت: اعتقاد دارم که باید کارهای را بدون غوغاسالاری و حاشیه سازی و تنها بر مدار قانون و تعامل با دستگاههای دولتی پیش برد و تقریباً 21 هزار نامه در سفر ریاست جمهوری به بانکهای استان ارجاع داده که از این تعداد 18 هزار نامهی آن به صندوق کارآفرینی ارسال شد.
وی با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید یکی از بانکهای هستیم که در کنار بانکهای همانند پست بانک، بانک کشاورزی و بانک توسعه تعاون از صندوق توسعه ملی اعتباراتی را برای تسهیلات دریافت کردیم، افزود: با تأخیر یک ماهه به این بانکها اضافه شدیم و در پرداخت تسهیلات روستایی اولین بانکی بودم که این نوع تسهیلات را پرداخت کردیم و بیشترین پرداخت تسهیلات روستایی را نسبت به سهممان داریم.
ارسلان حسن پور مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد در ادامه بیان کرد: پرداخت تسهیلات اشتغال صندوق کارآفرینی امید این استان امسال نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از 2.5 برابر افزایش یافته است و از ابتدای سال جاری تاکنون 302 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری از محل منابع داخلی در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شده است.
وی بیان کرد: امسال تاکنون 731 فقره تسهیلات به مبلغ 335 میلیارد ریال به متقاضیان در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال پرداخت 263 میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع مالی روستایی عشایر از سوی صتدوق کارآفرینی امید این استان پرداخت شده است.
وی ابراز داشت: این صندوق در مدت مشابه پارسال 110 میلیارد ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت پرداخت کرده بود.
حسن پور گفت: تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در حوزههای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، صنعت و معدن، کشاورزی و فناوری اطلاعات، ورزش و خدمات پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: از ابتدای دولت یازدهم تا پایان سال 1396، 12 هزار و 924 فقره تسهیلات از سوی صندوق کارآفرینی امید در این استان پرداخت شده است.
حسن پور بیان کرد: در این مدت هزار و 339 میلیارد و 424 میلیون ریال تسهیلات اشتغال، ازدواج و وامهای ضروری به متقاضیان در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: از این تعداد 2 هزار و 286 فقره در سال 1396 پرداخت شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد تعداد تسهیلاتی را که در دولت دهم از سوی این صندوق در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد را چهار هزار و 106 فقره و به میزان 264 میلیارد و 400 میلیون ریال ذکر کرد.
وی بیان کرد: با توجه به این آمار پرداخت تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در این استان حدود پنج برابر شده است.
تسهیلات عالی برای جوانان روستایی
حسنپور در ادامه عملکرد صندوق کارآفرینی امید را در جذب اعتبارات خوب ارزیابی کرد و گفت: در قالب تقدیرنامهای از ما هم تجلیل شد و در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد بین بانکها به نسبت اعتبارات رتبه اول تا چهارم در اختیار ما است. 44 درصد اعتبار مازاد بر سهمیهای که داشتیم جذب کردیم و همین اعتبار تأثیر زیادی بر رضایت مشتریان و ارائه خدمات بهتر داشت.
وی به جزئیات تفاهم نامه صندوق کارآفرینی امید با دستگاههای دولتی اشاره کرد و گفت: بر اساس تفاهم نامهای که با ستاد مواد مخدر استان داریم، هر کارآفرینی که بتواند چند نفر بهبود یافته را به کار بگیرند، آنها را حمایت و تا سقف 100 میلیون تومان به این کارآفرینان تسهیلات پرداخت میکنیم.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد به دغدغه خود و صندوق نسبت به اقشار کم درآمد اشاره کرد و گفت: ما در صندوق کارآفرینی وامهای 10 میلیون تومان تا سقف دو میلیارد تومان با 6 درصد کارمزد میدهیم و دوره تنفس دو ماه تا دو ساله هم دارند.
وی افزود: تسهیلات پرداختی سرمایه در گردش را با کارمزد 6 درصد به دست مشتریان میرسانیم.
از کشت زعفران تا تولید آلوئهورا
این مسوول در ادامه به بخشی از عملکرد صندوق کارآفرینی امید در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اشتغالزایی و اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: کشت زعفران به صورت گلخانهای با حمایت صندوق کارآفرینی امید در روستای بن زرد انجام گرفت که از لحاظ نوع کشت، مرغوبیت بیشتر و میزان تولید در مساحت کمتر کاملاً به صرفهتر است.
وی افزود: این نوع کشت زعفران نیازی به آب، کود و خاک ندارد.
حسنپور در ادامه با بیان اینکه برای اولین بار خط تولید سرکه را در استان با حمایت صندوق راه اندازی شد، گفت: پرورش شتر مرغ، خط تولید ظروف کاغذی کهگیلویه، طرحهای گلخانهای، طرح گردشگری بومی بهمئی، کشت آلوئه ورا گچساران و خط تولید گونی بافی باشت، سردخانه محصولات باغی برای اولین بار در منطقه کوخدان دنا و دهها طرح دیگری از جمله فعالیتهای صندوق کارآفرینی امید در راستای اشتغالزایی بوده است.
مشتریان را تنها نمیگذاریم
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه فعالیتهای خودمان را در حوزه روستایی متمرکز کردهایم، افزود: 556 فقره تسهیلات روستایی و عشایری با مبغ 263 میلیارد ریال از اردیبهشت 97 تا کنون پرداخت کردهایم. طرحهای روستایی که توسط دستگاههای اجرایی کارشناسی و بررسی میشود و بر اساس نیاز منطقه و ظرفیتهای که در هر روستا و یا منطقه وجود دارد، اجرا میشوند و اگر این طرحها با نگاه بازاری (تقاضا محور و عرضه محور) باشد، خیلی خوب است.
وی ادامه داد: نگاه بنگاه داری و املاک داری نداریم، و سعی میکنیم وام گیرندگان ارتباطشان را با صندوق قطع نکند و پایانههای ما را در اختیارشان قرار میدهیم که با حسابشان کار کنند. و آنان را بر ای حضور در نمایشگاه حمایت میکنیم و به طور کلی مشتریان را تنها نمیگذاریم.
جوانان روستایی فرصت را از دست ندهند
حسن پور تاکید کرد: تسهیلات روستایی شرایط بسیار خوبی دارد و جوانان روستایی و عشایری برای ایجاد شغل و اشتغالزایی میتوانند از این تسهیلات بهره ببرند. و هر وقت جوانان اراده کنند برای تسهیلات اشتغالزایی به ما مراجعه کنند و یقیناً در این مسیر آنها را همراهی خواهیم کرد. این تسهیلات فرصت مناسبی است برای جوانان لذا آنان با در دست داشتن مجوز لازم و ورود به سامانه کارا از این وامهای اشتغالزایی بهره ببرند.
وی در پایان از رسانههای استان کهگیلویه و بویراحمد خواست تا به سمت رشد و توسعه استان گام بردارند و جوانان را ترغیب کنند به کار و تلاش.
کد مطلب: 405744