در شورای برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد
احمدی: من از واگذاری زمینهای ملی با این روش مشکوکم و ابهامانگیز است / ثروتهای استان قربانی چه برنامههای میشود / شیوه جالب مخالفت «نوروزی» با طرحهای گردشکری
9 مهر 1397 ساعت 9:34
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با بیان اینکه من مخاتلفتی با این طرحهای گردشگری ندارم، اظهار داشت: صرف اینکه ثروتهای ملی را قربانی اینگونه تسهیلات کنیم که خیلی سود و نفع چندانی برای مردم هم ندارند را به صلاح استان کهگیلویه و بویراحمد نمیدانم.
شورای برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست علی محمد احمدی استاندار استان برگزار شد و بررسی طرحهای گردشگری یکی از دستورکارهای این جلسه بود.
به گزارش کبنا از یاسوج، صبح امروز شورای برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست علی محمد احمدی استاندار استان و با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و عزیز فیلی معاون امور عمرانی و جعفر گوهرگانی معاون امور اقتصادی و جمع زیادی از مدیران عضو این شورا برگزار شد.
در این نشست 14 طرح تولیدی، گردشگری و صنعتی بحث و بررسی بررسی شد که طرح گردشگری منطقه جنگون با زیربنایی 852 مترمربع و 14 نفر اشتغالزایی و همچنین طرحهای گردشگری سروک از مجموعه این طرحها بود. همچنین طرحهای گردشگری دیگری در شهرستانهای گرمسیری و سردسیری در این جلسه نیز مورد بحث وبررسی شد.
محمود باقری مدیرکل گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد در توضیح و اهمیت این طرح، اظهار کرد: شهر یاسوج با تراکم گردشگران روبرو است، و ما باید از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه مکانهای اقامتی و گردشگری بهره ببریم.
در ادامه وقتی که از طرحهای گردشگری زیادی در جلسه شورای برنامه ریزی استان نام برده میشد، علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: من حقیقتاً از واگذاری زمینهای منابع طبیعی به این طرحهای گردشگری به این شکل مخالفم هستم، و واگذاری زمینهای ملی بدون حساب و کتاب را ابهام دار می دانم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با بیان اینکه من مخاتلفتی با این طرحهای گردشگری ندارم، اظهار داشت: صرف اینکه ثروتهای ملی را قربانی اینگونه تسهیلات کنیم که خیلی سود و نفع چندانی برای مردم هم ندارند را به صلاح استان کهگیلویه و بویراحمد نمیدانم.
وی افزود: نباید منابع ملیمان از جمله جنگل منابع طبیعی و آب را بدون فایده چندانی هدر بدهیم.
احمدی درادامه گفت: سروک و یاسوج و اطراف آن از نظر تنوع گیاهی و ساختار اقلیمی جایگاه ممتازی دارند، لذا باید طرحهای گردشگری را در مکانهای تعریف کنیم که آینده خودش به معضلی تبدیل نشود، یعنی ما در سروک که چند سال آینده شهر یاسوج توسعه پیدا میکند، یک مکان تفریحی و اقامتی احداث بکنیم و خانههای مسکونی نیز در همان جا احداث گردد.
وی خطاب به محمود باقری مدیرکل گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: باید قدری با حوصله و کارشناسی شده طرحهای گردشگری را در کارگروههای تخصصی تصویب کنید.
بنا بر این گزارش، همزمان با ارائه طرحهای گردشگری و توضیح محمود باقری مدیرکل گردشگری استان آقای نوروزی سر خود را تکان میداد که باقری مدیرکل گردشگری استان گفت: آقای نوروزی همیشه با طرحهای گردشگری مخالفت میکنند و الان هم که گردنشان را تکان میدهند، حتماً میخواهند با طرحهای ما مخالفت کنند. علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه توضیحات محمود باقری، گفت: مراقب گردن آقای نوروزی باشید که دو باره گردن خود را تکان ندهد.
صندوق توسعه حمایت از بخش کشاورزی در شهرستانهای کهگیلویه و بویراحمد تاسیس میشود
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به برنامه ریزیهای انجام شده صندوق توسعه حمایت از بخش کشاورزی در شهرستانهای استان با توجه به ظرفیتهای موجود تاسیس میشود.
حسن نوروزی اظهار داشت: تاسیس صندوق توسعه حمایت از بخش کشاورزی در شهرستانهای این استان با هدف پویایی و رونق این بخش با توجه به ظرفیتهای موجود در دستور کار بوده و برای محقق این مهم 40 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده میشود.
وی با بیان اینکه برای 8 شهرستان استان 40 میلیارد تومان برای راه اندازی صندوق توسعه حمایت از بخش کشاورزی اختصاص یافته است، عنوان کرد: از محل ماده 23 رسیدگی به تخلفات رانندگی 2 میلیارد و 880 میلیون تومان به این استان اختصاص یافته است.
نوروزی از توزیع توزیع کمکهای اعتباری فنی در دو مرحله به ترتیب 72 میلیارد و 900 میلیون تومان و 5 میلیارد تومان خبر داد و افزود: این میزان اعتبار در اختیار فرمانداران قرار میگیرد وباید در نشستهای بعدی اینکه به کدام بخشها اختصاص یافته را گزارش دهند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: از محل اعتبارات ردیف متوازن ملی 3 میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت مطالبات پیمانکاران دو شهرستان بویراحمد و دنا اختصاص یافت.
وی بیان کرد: 98 میلیارد تومان از اعتبارات نفت سال گذشته استان تخصیص یافت ولی نقدینگی نداشت که ابتدای امسال 49 میلیارد تومان آن و هم اکنون نیز 40 میلیارد تومان دیگر ان ابلاغ شده است.
نوروزی تصریح کرد: برای جبران خسارات زلزله 4.7 ریشتری اردیبهشت ماه امسال در دو شهرستان بویراحمد و دنا دولت 39 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینهای، 8 میلیارد تومان تملک و 170 میلیارد تومان نیز تسهیلات اختصاص داده است.
کد مطلب: 403387