در چهل و یکمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی عنوان شد؛
بذل و بخشش زمینهای کهگیلویه و بویراحمد به بهانه اجرای طرح / احمدی: تعارف ندارم، مردم باید بدانند چه بلایی سر استان آوردید
24 مهر 1397 ساعت 17:46
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در حفظ بیتالمال با هیچ کسی تعارف نداریم، گفت: تمام اطلاعات مربوط به این اراضی تا 15 یا 20 روز دیگر روی سایت قرار داده شود تا مردم بدانند چه بلایی بر سر بیتالمال آمده است.
در چهل و یکمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که با محوریت راهیابی اتاق بازرگانی یاسوج به فینال سی و دومین اجلاس سالانه کنفدراسیون اتاقهای بازرگانی آسیا اقیانوسیه و همچنین بررسی وضعیت گردشگری استان برگزار شد، ابتدا مشکلات مربوط به صدور مجوزهای کاری برای سرمایه گذاران بخش خصوصی بررسی شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه با تاکید بر ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری، شکل گیری این پنجره را راهکاری برای کوتاهتر شدن زمان صدور مجوزها، پرهیز از تکرار استعلام گیری، ساده سازی جریان تبادل اطلاعات بین دولت و سرمایه گذاران و ایجاد بستری مناسب برای سرمایه گذاری بخش خصوصی دانست.
علی محمد احمدی مطالعات طرح جامع گردشگری در استان را بینتیجه عنوان کرد و گفت: برای واگذاری طرحهای گردشگری باید مطالعات همه جانبه در مورد مزایا و تبعات طرحها انجام گیرد.
وی ضمن حمایت همه جانبه دولت از طرحهای تولیدی و گردشگری در استان از اجرای طرحهای گردشگری در حاشیه جادهها ابراز نگرانی و بر لزوم رعایت استانداردها برای اجرای این طرحها تاکید کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین در مورد مکان اجرای طرحهای تولیدی گفت: اولویت مکانی تاسیس طرحهای صنعتی و تولیدی، شهرکهای صنعتی است و نیازی به استفاده از حاشیه جادهها نیست.
احمدی همکاری بانکها و موسسات مالی برای حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی را مثبت ارزیابی کرد و افزود: بانکها و موسسات مالی در اعطای تسهیلات رونق تولید و همچنین تسهیلات روستایی جایگاه مطلوبی در کشور دارند.
وی با بیان اینکه در شهرکهای صنعتی بالای ۱۰۰ طرح بلاتکلیف وجود دارد ادامه داد: پایش، غربالگری و برنامه ریزی برای تعیین تکلیف و اولویت بندی این واحدها توسط مسئولان شهرکهای صنعتی ضروری است.
استاندار ضمن تاکید بر اهتمام دولت برای حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی از جمله فراهم کردن زمین و تغییر کاربری برای سرمایه گذاران فعال استان از مسئولان جهاد کشاورزی خواست برای شفاف سازی در مورد افرادی که به بهانه ایجاد طرحهای تولیدی و گردشگری از منابع ملی سوء استفاده میکنند، تلاش بیشتری کنند.
علت تعطیلی پروازهای شرکت هواپیمایی آتا در کهگیلویه و بویراحمد آشکار شد
احمدی ما برای چابکسازی، کاهش تصدیهای دولت و انتقال تصدیها به سمت بخش خصوصی اهتمام جدی داریم و تبصره 19 قانون بودجه سال 97 هم در ابعاد مختلف راه را برای انتقال تصدیهای دولت به بخش خصوصی مهیا کرده است.
وی با بیان اینکه ما راهی جز استفاده از ظرفیت مردم نداریم، افزود: البته این موضوع صرفا برای روزهای سخت نیست و باید کار مردم را به صورت شفاف دست خودشان بدهیم تا بتوانیم اقتصادمان را نجات دهیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در این راستا همه دستگاههای اجرایی با تمام توان از بخش خصوصی حمایت کرده و به دنبال فراهم کردن بستر لازم برای حضور بخش خصوصی در تمام عرصهها هستیم.
احمدی عنوان کرد: جلسه پنجره واحد در روزها یا هفتههای آینده با حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی و مدیران دستگاههای اجرایی در راستای اجرایی کردن تبصره 19 قانون بودجه برگزار میشود.
وی ادامه داد: در سالهای گذشته عدهای اراضی منابع طبیعی را گرفتند اما هیچ طرحی اجرا نکردند که تمام این موارد باید احصاء شود و در این رابطه هیچ استثنایی هم قائل نشده و از مدیران استانداری و دستگاه قضایی و مدیران کل شروع کنید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در حفظ بیتالمال با هیچ کسی تعارف نداریم، گفت: تمام اطلاعات مربوط به این اراضی تا 15 یا 20 روز دیگر روی سایت قرار داده شود تا مردم بدانند چه بلایی بر سر بیتالمال آمده است.
وی به اهمیت حمل و نقل هوایی در توسعه گردشگری اشاه داشت و بیان کرد: بعد از سانحه سقوط هواپیمای تهران-یاسوج نیاز به یک دوره ترمیم داشتیم که این اتفاق رخ داد و هماکنون فرودگاه ما از نظر امکانات، کیفیت باند و آنچه نیاز است که یک پرواز سالم صورت بگیرد هیچ مشکلی ندارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بعد از سانحه هوایی شرکت هواپیمایی آتا را به استان آوردیم اما چون تمام کادرپروازی آن فرانسوی بودند به موضوع تحریمها برخورد کردیم و وفقه ایجاد شد اما الان با چند شرکت هواپیمایی مجدانه پیگیر راهاندازی مجدد پروازها هستیم.
احمدی عنوان کرد: همچنین با پیگیریهای انجام شده کریدور هوایی جدید را در کنار کریدور موجود معرفی کردیم و تغییر مسیر هوایی ما قعطی شده تا نیازی به عبور از بالای دنا نباشد.
تاج الدینی رئیس جهاد کشاورزی استان هم در پاسخ استاندار مبنی بر تعیین تکلیف اراضی ملی واگذار شده برای اجرای طرحهای تولیدی و گردشگری مختلف گفت: طی دو سال گذشته ۲۲۰ پرونده طرحهای تولیدی بر اساس میزان پیشرفت کاری برای دادن مهلت یا فسخ طرح تصمیم گیری شد که از این تعداد ۱۱۰ پرونده تاکنون فسخ شده است.
زارعی نماینده شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی هم بر تقویت فعالیت بخش خصوصی در کشور و حمایت مجلس از این بخش تاکید کرد و گفت: شرایط موجود پایدار نیست و از این مقطع عبور خواهیم کرد.
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس بیان کرد: تحریمهای امروز به مانند گذشته نیست که آمریکا اجتماع جهانی علیه ما ایجاد کند که همه راهها بسته باشد شرایط تغییر کرده است.
وی بیان کرد: کشور ساز و کار تازهای برای عبور از این شرایط دارد که دست به دست هم بدهیم تا از این شرایط عبور کنیم.
وی بیان کرد: تمرکز مجلس، دولت و در راس مقام معظم رهبری بر ظرفیت بخش خصوصی است تا برای رسیدن به شرایط مطلوب از بخش خصوصی استفاده شود.
نماینده مردم در مجلس بیان کرد: مسوولان استان خلل در سیستم بخش خصوصی را به عنوان خط قرمز خود قرار دهند.
در این جلسه همچنین ضمن تبیین ظرفیتهای اتاق بازرگانی یاسوج از موفقیت اتاق بازرگانی یاسوج در راهیابی به فینال سی و دومین اجلاس سالانه کنفدراسیون اتاقهای بازرگانی آسیا اقیانوسیه تقدیر شد.
کد مطلب: 403780