مقدم بیان کرد: شهرداری زیرساخت لازم برای در زمینه فضای سبز را دارد که نیاز به اصلاح مهندسی و علمی دارد.
مقدم با تاکید بر اینکه آب با ارزشترین کالاست که استفاده درست از این کالا در فضای سبز شهر بسیار با اهمیت است، ادامه داد: استفاده صحیح از منابع آبی در فضای سبز می تواند باعث افزایش بهره وری در فضای سبز گردد.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از موارد ضروری در حوزه فضای سبز شهری آموزش کارگران و ناظران است که در این حوزه نیز مرکز تحقیقات کشاورزی می تواند این به شهرداری کمک کند.
شهردار یاسوج بیان کرد: شهرداری و مرکز تحقیقات کشاورزی می توانند در قالب تفاهم نامه ای برای اصلاح و بهبود فضای سبز شهری اقدام کنند.
اعلام آمادگی مرکز تحقیقات کشاورزی برای همکاری با شهرداری یاسوج
رئیس مرکز تحقیقات، آموزش، کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست گفت: این مرکز آمادگی دارد تا در زمینه های مختلف با شهرداری یاسوج همکاری کند.
کاووس کشاورز با تقدیر از نگاه علمی شهردار یاسوج به مقوله فضای سبز بیان داشت: مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی تجربیات بسیار خوبی در زمینه توسعه و اصلاح فضای سبز در استان دارد.
وی با اشاره به برخی تجربیات خوب مرکز تحقیقات کشاورزی استان در زمینه اصلاح وضعیت فضای سبز بیان داشت: تحقیقات و یافته های علمی نباید در کتابخانه ها خاک بخورد و باید مورد استفاده قرار گیرد تا مردم از مزایای آن بهره مند شوند.
نگین تاجی: استفاده از دیدگاههای علمی گامی در جهت توسعه شهری
در این نشست همچنین عضو شورای شهر یاسوج گفت: یکی از ارکانهای اصلی در ارتقاء سطح خدمات رسانی شهرداری ها به شهروندان، مبحث آموزش نیروهای خدمات رسان می باشد و با آموزش این نیروها در جهت ارتقا سطح خدمات، بالطبع منظر ذهنی و منظر عینی یک شهر به نحو مطلوب در اذهان، شکل خواهد گرفت.
فرشاد نگین تاجی با بیان این مطلب گفت: یکی از برنامه های همکاری شهرداری با مرکز تحقیقات کشاورزی استان، آموزش نیروهای سازمان پارکها و فضای سبز در استفاده از نوع گیاهان و گونه های درختی که منطبق بر اقلیم شهر یاسوج است.
نگین تاجی ابراز کرد: با هماهنگی مرکز تحقیقات، نگهداری بهینه ی فضاهای سبز، آبیاری استاندارد گونه های گیاهی، نوع مواد کودی مورد مصرف درختچه ها و گیاهان در پارک ها، گیاهان تزیینی و ...در جهت رسیدن به یک منظر مناسب شهری در قالب تفاهم نامه فی مابین می تواند راهگشا باشد.
وی ابراز امیدواری کرد: با ورود دیدگاههای علمی و نظریه های کارشناسی و استفاده از تکنولوژی و فن آوری های نوین و آموزش های تخصصی و علمی در طراحی و شکل گیری و نگهداری فضاهای سبز پارک ها در سطح شهر یاسوج، گامی بلند در جهت توسعه ی شهر یاسوج برداشته شود.
دیگر عضو شورای شهر یاسوج نیز در این نشست ابراز کرد: تفاهم نامه مشترک شهرداری و مرکز تحقیقات کشاورزی استان باید تخصصی باشد.
اکبری تبار: تفاهم نامه شهرداری و مرکز تحقیقات کشاورزی منظر شهر را تغییر خواهد داد
علی اکبری تبار ابراز داشت: با تشکیل کمیته راهبردی متشکل از کارشناسان مرکز تحقیقات کشاورزی، سازمان فضای سبز شهرداری و شورای اسلامی شهر تولیدات گیاهی مورد استفاده در فضای سبز شهر یاسوج کیفی تر خواهد شد.
وی گفت در قالب این تفاهم نامه علاوه بر آموزش نیروها، اصلاح و حفظ فضای سبز با نظارت بر تولیدات گیاهی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
اکبری تبار عنوان کرد: قطعا با اجرایی شدن این تفاهم نامه شاهد تغییر در منظر و سیمای شهر یاسوج در حوزه فضای سبز خواهیم بود.