کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

دبیر کارگروه مبارزه با زمین‌خواری کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد:

سودهای میلیاردی زمین‌خواران در بویراحمد و دنا/ ساخت‌وسازهای غیرمجاز آقایان سیاسی

3 ارديبهشت 1398 ساعت 17:23

ساخت‌وسازهای غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه‌ها صورت گرفته و آقایان سیاسی به‌راحتی چشم‌پوشی کردند و متأسفانه خیلی‌ها از این زمین‌خواری‌ها سودهای کلانی در محدوده شهر یاسوج و سی‌سخت بردند.


حسین کاظمی دبیر کارگروه مبارزه با زمین‌خواری کهگیلویه و بویراحمد امروز ظهر در نشست مبارزه با زمین‌خواری، گفت: بارانی که 5 فروردین‌ماه در استان آمد، نمی‌توانیم اسم آن را سیل بنامیم بلکه رحمت الهی بود که کشور و استان ما بعد از چند سال خشک‌سالی امسال دیگر سال بسیار خوب و پربارشی  و اگر بخواهم صدماتی که به استان وارد شد در یک کلمه خلاصه کنم «هرچه ما آسیب‌دیده‌ایم از قانون تخلف کرده‌ایم.» اگر قانون سرلوحه کاری ما بود هیچ مشکلی نداشتیم.
کاظمی در ادامه افزود: ساخت‌وسازهای غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه‌ها صورت گرفت و آقایان به‌راحتی چشم‌پوشی کردند و مشکلاتی هم برای مردم و هم مسئولین به وجود آوردند.
باید از این خسارات درس عبرت بگیریم، درواقع همیشه خشک‌سالی نیست و در جلسات مختلف دادوفریاد زدیم و اسناد ارائه دادیم اما توجهی نشد، به «خانه رود» تجاوز نکنیم که اگر تجاوز کنیم رودخانه انتقام خود را می‌گیرد و رودخانه بشار هم انتقام خود را گرفت، ما نتوانستیم از رودخانه صیانت کنیم اما رودخانه از خودش صیانت کرد.
چندین بار در جلسات اعلام کردیم که به ساخت‌وسازهای غیرمجاز انشعاب ندهید، اما ساخت‌وساز غیرمجاز در بستر رودخانه پرکدان صورت گرفت که هم گاز، هم برق و هم آب دارند.
اگر همان ابتدا به وظیفه‌مان عمل می‌کردیم یا سیاسی‌کاری نمی‌کردیم، مشکلاتی برای استان پیش نمی‌آمد؛ دستگاه‌های خدمات رسان انشعاب داده‌اند و تخلفات ساخت‌وساز غیرمجاز را گزارش نکردند.
نمی‌خواهم کسی را زیر سؤال ببرم بلکه می‌خواهم سال 98 سالی پربار در مبارزه با زمین‌خواری باشد که متأسفانه خیلی‌ها از این زمین‌خواری‌ها سودهای کلانی در محدوده شهر یاسوج و سی‌سخت بردند.
تعاونی‌های مسکن ادارات بیشترین نقش را در تغییر کاربری اراضی داشته‌اند، تعاونی مسکن جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن، استانداری، فرمانداری، منابع طبیعی، محیط‌زیست و آبفای شهری بیشترین میزان تغییر کاربری را داشته‌اند.
ساخت‌وسازهای غیرمجاز اطراف مادوان، پل زردک تا پل مختار صورت گرفته و تمام حاشیه رودخانه‌ها را تصرف کرده‌اند، همچنین حدود 100 هکتار در محدود سرگچینه که عرصه‌های منابع طبیعی هست انشعابات گاز ارائه‌شده چه کسی برای ساخت‌وسازهای غیرمجاز گاز کشی می‌کند؟
بلوار رجاء و خیابان ساحلی شهر یاسوج که بخشی از این ساخت‌وساز و خیابان در بستر رودخانه بشار صورت گرفته و شهرداری یاسوج هم آسفالت کرده است! دولت چقدر هزینه کرده و اگر بخواهیم عدالت علوی رعایت شود نباید عملیات خدماتی در این مسیرها صورت بگیرد.
تل سیاه سی‌سخت را زمانی به خاطر پوشش جنگلی که داشت اسم آن را «تل سیاه» نامیدند اما الآن فاجعه رخ‌داده و بلایی بر سر تل سیاه آورده‌اند و باید اسم آن را از «تل سیاه» به «تل کچل» تغییر دهیم.
صیانت از آبشار یاسوج بر عهده شهرداری یاسوج است، ساخت‌وسازهای غیرمجاز در آبشار یاسوج صورت گرفته که اگر ما به وظیفه‌مان عمل می‌کردیم چنین مشکلاتی برای پیشانی یاسوج پیش نمی‌آمد، حتی یک مورد ساخت‌وساز مجاز در آبشار یاسوج وجود ندارد.
کاظمی خطاب به «علی داوودی‌مهر» مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد که گفته بود «سال گذشته 56 هکتار اراضی ملی را رفع تصرف کردیم»، گفت: آقای داوودی مهر 56 هکتار کجا بوده؟ مکانی را نمی‌بینم که رفع تصرف‌شده باشد رودخانه بشار، پرکدان و.. هیچ‌کدام رفع تصرف نشدند.


کد مطلب: 408918

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/408918/سودهای-میلیاردی-زمین-خواران-بویراحمد-دنا-ساخت-وسازهای-غیرمجاز-آقایان-سیاسی

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1