معاون کارآفرینی و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛
۲۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغال روستایی اختصاص یافت
7 دی 1398 ساعت 23:45
معاون کارآفرینی و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ۲۰۰ هزار میلیارد ریال منابع به صورت مشترک از محل صندوق توسعه ملی و بانکهای عامل تسهیلات بانکی برای اشتغال روستایی و عشایری تخصیص یافته است.
معاون کارآفرینی و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ۲۰۰ هزار میلیارد ریال منابع به صورت مشترک از محل صندوق توسعه ملی و بانکهای عامل تسهیلات بانکی برای اشتغال روستایی و عشایری تخصیص یافته است.
عیسی منصوری روز شنبه در آبادان افزود: از این میزان تسهیلات ۱۱۰ هزار میلیارد ریال مصوب و پرداخت شده و حدود ۶۰ هزار میلیارد ریال باقی مانده قرار است از صندوق توسعه ملی ابلاغ شود و بقیه آن را نیز منتظریم بانکها انعقاد قرارداد کنند.
وی بیان کرد: این تسهیلات اشتغالزایی بیش از ۲۰۰ هزار نفر اشتغال جدید ایجاد میکند.
منصوری گفت: در بحث اشتغال فراگیر بر رستههای اصلی و در اولویت همچون بخش پوشاک، آی تی، صنایع و رشته فعالیتهایی مثل گردشگری تمرکز داریم و با شرکت دستگاههای مربوطه به اجرا در آمده و نتایج به صورت تفکیکی مشخص است.
وی ادامه داد: در حوزه اشتغالپذیری نیروی کار برنامههایی مثل کارورزی، مشوقهای بیمهای، یارانه دستمزد که برای کاهش هزینه کارفرمایان منجر به افزایش نیروی کار جدید میشود، به اجرا در آمده و امیدواریم نتیجه خوبی داشته باشد.
منصوری گفت: در تسهیلات بانکی برای بخش آبزیپروری و صیادی نیز سقفی تعیین نشده و بستگی به تعداد افرادی که با شرکتهای بزرگ به عنوان تامین کننده قرارداد منعقد میکنند وجود دارد و امسال تاکنون شرکتهایی تا سقف ۹۷۰ میلیارد ریال برای بخش صیادیپرداخت شده است.
معاون کارآفرینی و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود:در نشستی که امروز در آبادان برگزار شد بحث توسعه ظرفیت تولید آبزیان در ۲ قسمت دنبال شد و توسعه زنجیره ارزش با پشتیبانی شرکتهای بزرگ در منطقه و فعال سازی مزارع میگو به گونهای که محصول نهانی در بازارهای منطقهای و جهانی با برند داخلی به فروش رود بررسی شد. همچنین مسایل مربوط به توسعه اشتغال روستایی که منجر به نتیجه شود از دیگر موارد مورد بحث این نشست بود.
وی ادامه داد: در الگوی جدید که مقرر شده بانکها از آن استفاده کنند الگوی تولید مبتنی بر فنی مالی بر اساس انعقاد قرارداد است اما اینجا با اندکی پیچیدگی بیشتر اجرا خواهیم کرد.
منصوری افزود: در حوزه صیادی با هماهنگی با شیلات و جهاد کشاورزی امکان داشتن ماهی یاب به صورت تشکل وجود دارد و آنها می توانند با استفاده از شناورهایی که سردخانه و انبار بستهبندی دارند در مناطق دور دست فعالیت کنند؛این کار ظرفیت تولید و راندمان بهرهبرداری از کار صیادی آنها را افزایش می دهد.
کد مطلب: 415999