کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

محمد رحیم دهراب‌پور عضو شورای اسلامی شهر در دانشگاه یاسوج:

کنایه‌های سنگین و انتقادات دهراب‌پور به «سید مسعود حسینی»، «خادمی»، شهردار یاسوج و بعضی مدیران / نمی‌دانند برای چه آمدند و برای چه رفتند

10 دی 1398 ساعت 17:47

دهراب پور گفت: از آقای دوستی یادی می‌کنم، مرد میدان بود، الان بیش از 20 استاندار در کشور داریم، من به بیشترشان نمره منفی می‌دهم، مخصوصاً به استانداران بومی‌اش. که مشخص نیست برای چه امدند و برای چه رفتند. لذا این جاده اختصاصی دانشگاه است و اگر شهرداری خریداری کرده برای دانشگاه خریداری شده است. این حاشیه رودخانه بشار، از کف تا 300 متر حریم رودخانه است، الان زمین زیر دانشگاه حریم رودخانه است.


«محمد رحیم دهراب پور» عضو شورای اسلامی شهر یاسوج امروز (سه شنبه 10 دی ماه 98) در نشست مشترک اعضای شورای شهر با مسئولان دانشگاه یاسوج به سخنرانی پرداخت.
دهراب پور در ابتدای سخنان خود روایتی  را نقل کرد و گفت: خداوند به موسی گفت ای موسی حال که تو را پیغمبر کرده‌ام آیا کسان دیگری نبودند که انها را پیامبر کنم؟ و می‌گوید تو با دیگران یک تفاوت کوچک داری، تو بین مردم و با مردمی، به همین خاطر تو را پیامبر خود کرده‌ام.
دهراب پور به ویژگی‌های یک مدیر خوب اشاره کرده و بیان کرد: اعتقادمان این است که مدیر باید سه ویژگی مهم داشته باشد: تخصص، تعهد، دغدغه.
وی در ادامه به وضعیت مکانی دانشگاه یاسوج پرداخته و گفت:  از ریاست محترم دانشگاه تقدیر می‌کنم و جا دارد از جناب دکتر عسکریان یاد کنیم، قبل از ایشان دانشگاه خانه به دوش بود، یاد آقای بهمن بیگی بخیر، اگر ایشان نبودند ما نبودیم. به دنبال این هستیم که تندیس ایشان و چند نفر دیگر را نصب کنیم، ولی مخالفت شد. اما من بیدی نیستم از این بادها بلرزم.
وی ادامه داد: در عین حال یک آدم سنتی هستم، هر روز استخاره می‌گیرم، امروز استخاره‌ام خوب آمد، و خوب بودنش هم حضور در این مجلس علمی است.
دهراب پور در رابطه با کسب امتیاز و تغییر رتبه دانشگاه یاسوج در میان دانشگاه‌های سرآمد اشاره کرده و افزود: وظیفه خود می دانم که خدمت دکتر عریان تقدیر و تشکر داشته باشم، بخاطر امتیاز بزرگی که دانشگاه در کشور و دنیا کسب کرده است.
این عضو شورای شهر یاسوج تصریح کرد: من هر چه بگویم مستند هست و استنادش را می گویم. مقام معظم رهبری در سال 73 به استان تشریف اوردند جمله‌ای فرمودند؛ گفتند مشکل استان شما سیاسی نیست، شبه سیاسی است، اینکه مسائل سیاسی را به مسائل قومی راه داده‌اید. اینکه بگوییم نماینده باید تیرتاجی باشد، باید فلان طایفه و غیره باشد.
وی توضیح داد: به وزیر احمدی نژاد نامه نوشتم دانشگاه کلانتری نیست، سه وجه باید داشته باشد، یک دانشجو، انسانی که باید ساخته شود. استاد، انسانی که باید انسان‌های دیگر را بسازد، سوم کارکنانی که روحیه دانشگاهی باید داشته باشند. خدا را شکر می‌کنیم که این امتیاز بدست آمد، چون بدون رودرواسی فکر می‌کردیم دانشگاه رو به قهقرا است و دیگر دانشگاه، دانشگاه نمی‌شود. چون دیدیم هر کسی روحیه دانشگاهی دارد یا منزوی می‌شود یا باید می‌رفت. و یکبار من نوشتم دانشگاه تبدیل به کلیسا شده.
دهراب پور تشریح کرد: فرموده خداوند این است که مسئولیت امانت است. کارها را به اهل خود بسپارید که متاسفانه در جمهوری اسلامی به این ایات عمل نمی‌شود. این آیه درباره هر مدیری صدق می‌کند. اگر این کار را کردیم به عدالت روی آورده‌ایم و کم کم عدالت ایجاد می‌شود.
دهراب پور تصریح کرد: متاسفانه امروزه ترافیک جلسات مشکل جامعه ما شده است، الان چند جلسه برای شهرداری، شورای شهر، بهزیستی، استانداری دعوت شده‌ایم. اینجا به نمایندگی از شورای شهر خدمت رسیده‌ایم، و جلسه‌ای مقدماتی است برای انجام فعالیت‌های بعدی. متاسفانه فرصت سوزی زیادی شده و الان سال سومی است که شورای شهر فعالیت می‌کند و من حقیقتاً هیچ نمره‌ای به خودم نمی‌دهم. کاری که باید انجام گیرد و به ان پرداخته شود فعالیت‌های فرهنگی است که باید جدی گرفته شود، وقت کم است اما یک روز هم به آن پرداخته شود یک روز است، و دیر نیست.
وی نسبت به وضعیت مدیریتی شهر یاسوج انتقاد کرده و بیان کرد: یاسوج باید به سه مؤلفه برسد؛ یکی آنکه شهری دانشگاهی شود، استعداد خوبی که برای دانشگاهی شدن دارد در شهرهای دیگر نیست، دلیلش هم این است که کلکسیونی از نعمت‌های طبیعت وجود دارد، و اگر این شهر را شهری دانشگاهی کنیم اقتصاد و اشتغال حل خواهد شد. دومین مووضع گردشگری است، هر چیزی را در زمینه گردشگری نگاه کنیم سرآمدان در استان ما هست، اما متاسفانه مدیریت‌های شبه سیاسی که دست چپ و راست خود را بلد نیستند هر کدام سه چهار سال مسئولیت می‌گیرند، و بعد حتی در تهران مسئولیت می‌گیرند، و متاسفانه برخی از این افراد جرم هم دارند. آن‌هایی که در شهر مورد مقبول مردم نبوده‌اند رفته‌اند در وزارت پست گرفته‌اند.
دهراب پور ابراز کرد: لذا این سه مؤلفه مهم است. به دکتر ملک حسینی گفتم اگر دم از این مردم می‌زنید، چه ایرادی داشت بیمارستان شما در صدرای شیراز را اینجا تأسیس می‌کردید، تا همه مردم این استان استفاده کنند.
وی در ادامه سخنانش گفت: بحث سوم ورزش است، استعدادی که استان در ورزش دارد در کشور و دنیا صدا کرد. در رسانه‌های دنیا درباره بازی تیم شهرداری و استقلال یا بازی با تراکتور نوشته شد.
دهراب پور خاطرنشان کرد: دانشگاه باید محور کارها بشود. ما نیاز به دانشگاه داریم، نه دانشگاه به ما. عذر می‌خواهم، بارها گفته‌ام هر جا مدیری پیدا کنیم که کار می‌کند، باید کفش برایش جفت کنیم و دستش را ببوسیم تا برای مردم کار کند. حالا هم می گویم که باید برای دانشگاه کفش جفت کنیم.
دهراب پور بیان کرد: اعتقادم این است که رأس مدیریت شهری استاندار است، آقای معاون عمران است که مشخص نیست چه کاری می‌کند، بعد از این مدیریت شهری با اداره شهرسازی است، که متاسفانه خودشان دارند بخش‌هایی از شهر را از دست مردم خارج می‌کنند. بعد از ان مدیریت شهری وظیفه شورای شهر و شهرداری است.
وی با بیان اینکه «من تبرئه نمی‌کنم، ما شرمنده و محکوم هستیم، حرفی نداریم بزنیم» گفت: اما دست ما جای دیگری بند است، دخالت‌هایی وجود دارد. شورای شهر یکی از  نهادهایی است که باید مردمی اداره شود، ولی متاسفانه دسته‌های دولتی‌ها و افراد متنفذان شهر که دست در کارهای اجرایی، اداره کشور، قضایی دارند. این شهر متاسفانه دست ما نیست، دست اونهاست.
دهراب پور افزود: چه کار کنیم؟ روز اولی که شورا تشکیل شد، گفتم شورا باید با محوریت دانشگاه فعالیت کند، کار خوبی هم شروع کردیم ولی از بیرون وارد شدند و دخالت کردند و همه چیز را از دست ما خارج کردند. مطالب بسیار بجا و سازنده‌ای در این جلسه عنوان شد.
دهراب پور بیان کرد: اگر صلاح بدانید این جلسه را تبدیل به یک همایش با حضور استاندار و دستگاه‌های اجرایی کنیم. چون برخی‌ها یا نمی‌دانند یا نمی‌فهمند. و بعد می گویند مردم نمی‌فهمند، نه! مردم خوب می‌فهمند، ما نمی‌فهمیم.
دهراب پور با انتقاد از سوء مدیریت و سوءاستفاده از رودخانه بشار گفت: صحبت از آب منطقه‌ای شد، آب منطقه‌ای چه کاری می‌کند؟ این رودخانه مظلوم بشار که اداره آب منطقه‌ای باید از آن حفاظت کند که متاسفانه نمی‌کند، الان دیگر کف رودخانه را هم استفاده می‌کنند، گاهی حتی همین دستگاه‌ها برای عده‌ای خاکریزی می‌کنند و بعد مدعی می‌شوند که این زمین زراعی بوده و حکم هم دارند.
دهراب پور گفت: از آقای دوستی یادی می‌کنم، مرد میدان بود، الان بیش از 20 استاندار در کشور داریم، من به بیشترشان نمره منفی می‌دهم، مخصوصاً به استانداران بومی‌اش. که مشخص نیست برای چه امدند و برای چه رفتند. لذا این جاده اختصاصی دانشگاه است و اگر شهرداری خریداری کرده برای دانشگاه خریداری شده است. این حاشیه رودخانه بشار، از کف تا 300 متر حریم رودخانه است، الان زمین زیر دانشگاه حریم رودخانه است.
وی ابراز کرد: در طرح مسکن مهر کار خوبی داشت صورت می‌گرفت، طرح مسکن مهر را می‌خواستیم در زمین‌های زیر تل اجرا کنیم، و زمین دانشگاه را هم از طریق همین طرح مسکن مهر حل کردیم. 23 میلیارد پول زمین مسکن مهر کجا رفت، باید در این شهر هزینه می‌شد و طرح مسکن مهر با این پول اجرا می‌شد. زمین‌های مورد نیاز ادارت با این پول خریداری می‌شد. اما با برداشتن حسینی مظلوم در اداره راه و شهرسازی و آوردن نیروهای استان، چوب حراج به زمین‌ها زدند. اگر زلزله‌ای بیاید، طرح مسکن مهر چه اتفاقی برایش بیفتد.
دهراب پور بیان کرد: لذا ما برای شما کفش جفت می‌کنیم اعتقادمان این است توسعه یعنی تلاش برای تغییر وضع موجود. استان کهگیلویه و بویراحمد متاسفانه ثروتمند ولی عقب مانده و فقیر است. چرا فقیر و عقب مانده  است؟ به دلیل سوء مدیریت‌ها. مدیریت مکتبی و برخوردار از این سه ویژگی که عرض کردم هنوز شکل نگرفته است. اگر کسانی پیدا شوند و این تعهد را داشته باشند؛ متاسفانه الان می‌بینید استانداری که عملکرد بهتری داشته کمترین عمر و آنهایی که عملکرد بدی داشتند بیشترین عمر را داشته‌اند. گرفتار این مصیبت‌ها هستیم. اعتقادمان این است که باید از این گرفتاری خارج شویم.
دهراب پور بیان کرد: ما این را درباره خودمان می گوییم، گر گدا کاهل بود، تقصیر صاحبخانه چیست؟ تقصیر از شما نیست، تقصیر از ماست، تقصیر از مردمی است که ما را به عنوان شورا انتخاب می‌کنند و افرادی می ایند چند دور در شورا هستند ولی فلسفه آن را نمی‌دانند. خداوند فرموده است: برای رضایت خدا مسئولیت بپذیرید، نه برای خلاف و دارودسته و قوم و خویش. فلسفه‌اش بر محور خرد جمعی است. اما خرد جمعی در شورا جایی ندارد، هر کسی ساز خود را می زند.
این عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: شهروندان ما در بخشی از شهر یاسوج، جاده، آب اشامیدنی، گازف برق، هیچ چیز ندارند، ولی من و دیگران از همه چیز برخورداریم و در جلسات آمارهای دروغ می‌دهیم. وزیران و معاونان و آیت الله‌هایی که به استان می‌آیند و نمی‌گذارند وضعیت مردم را ببینند، فقط در مهمان سراها می‌روند و آخر سر هم با کوله بار عسل و گردو روانه‌شان می‌کنند، این مدیریت نمی‌شود. و بعد هم از هم تعریف می‌کنند و سفارش هم را می‌کنند.
دهراب پور در انتها گفت: انفجار فقط یک جرقه می‌خواهد، درست است انقلاب به یاری خداوند و مردم پیروز شد ولی چرا مردم الان از تبعیض ناراضی هستند. این‌ها از غفلت است. خیلی از مسئولان ما در تهران، در قم، در استان، از مردم خبر ندارند، خیلی از مردم ما دارند جان می‌دهند.
به گزارش کبنا، سید مسعود حسینی و سید موسی خادمی دو استاندار بومی استان کهگیلویه و بویراحمد به شماره می‌رود که حسینی بیش از 3 سال و 2 دو ماه و خادمی حدود 4 سال مدیریت ارشد استان را برعهده داشتند.
خبر: نوروز کمایی


کد مطلب: 416098

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/416098/کنایه-های-سنگین-انتقادات-دهراب-پور-سید-مسعود-حسینی-خادمی-شهردار-یاسوج-بعضی-مدیران-نمی-دانند-آمدند-رفتند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1