کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در گفت‌وگو با کبنانیوز مطرح شد

صفایی: بنده حقیقتاً مخروبه‌ای را به عنوان اداره کل میرث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تحویل گرفتم / بلادشاپور ردیف ملی گرفت / احداث دهکده‌های گردشگری در کنار سدهای آبی استان / جهش گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع کهگیلویه و بویراحمد در سال 99

1 ارديبهشت 1399 ساعت 20:37

مدیرکل گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: سدهای آبی استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه گردشگری مغفول مانده‌اند و با تفاهم نامه‌ای که وزارت نیرو و وزارت گردشگری منعقد کرده‌اند، دهکده‌های گردشگری در کنار سدهای آبی استان راه اندازی خواهد شد.


مدیرکل گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ظرفیت سدهای آبی استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه گردشگری در این سال‌ها مغفول مانده‌ است و بر اساس تفاهم نامه‌ وزارت نیرو و وزارت گردشگری دهکده‌های گردشگری در کنار سدهای آبی استان راه اندازی خواهد شد.
 به گزارش کبنا، مجید صفایی شامگاه دوشنبه (1 اردیبهشت ماه 99) در گفت‌وگو با کبنانیوز به سئوالاتی در باره حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و میراث فرهنگی پرداخت و اظهار کرد: بنده حقیقتاً مخروبه‌ای را به عنوان اداره کل میرث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تحویل گرفتم.
صفایی مدیرکل گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از همان ابتدا بحث مرمت و بازسازی بافت‌های تاریخی اولویت کاری من بوده است، اظهار داشت: اولین قدم‌ها برای مرمت و بازسازی بلادشاپور را برداشتیم و این یک آرزوی دیرینه من بوده است که بافت تاریخی دهدشت را مورد مرمت و بازسازی قرار دهیم.
وی افزود: نوید خوشی به مردم کهگیلویه بدهم که بلادشاپور در بودجه 99 دارای کد ردیف ملی شد که سالانه ما آر ردیف اعتباری را خواهیم داشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد به ظرفیت بالای سدهای آبی استان اشاره کرد و گفت: ظرفیت سدهای آبی استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه گردشگری مغفول مانده است و ان شاء الله در کنار سدهای چیتاب، سد کوثر، سد تنگ سرخ و دیگر سدهای استان، دهکده‌های گردشگری راه اندازی می‌شود. که با پیگیری مصرانه آقای دکتر تاجگردون دهکده گردشگری گچساران در کنار سد چم شیر ردیف دار شد. و 7 میلیارد تومان به این دهکده اختصاص یافت.
صفایی به جلسات دهکده‌های گردشگری در کنار سدهای استان اشاره کرد و گفت: بر اساس تفاهم نامه وزارت نیرو و وزارت گردشگری و میراث فرهنگی اولین جلسات راه اندازی این سدها در استان تشکیل شده و بعد از کار کارشناسی و انجام مطالعات میدانی در کنار برخی از سدهای استان طرح‌های گردشگری احداث خواهد شد.
 وی به پروژه تله کابین گریزی زد و گفت: پروژه گردشگری تله کابین یاسوج 6 سال به دلیل عدم پرداخت تسهیلات آن راکد مانده است که اکنون اعتبارات این پروژه تأمین و سال 99 تله کابین یاسوج راه اندازی خواهد شد.
صفایی با بیان اینکه 2 میلیارد تومان اعتبارات پروژه تله کابین یاسوج است، گفت: در گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد با بهره برداری از این پروژه‌ها شاهد تحول عظیمی خواهیم بود.
مجید صفایی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت: پارک آبی یاسوج 90 درصد پیشرفت دارد که امروز هم جلسه‌ای جهت پیگیری اعتبارات این پروژه برگزار شد و با راه اندازی این پارک تحول عظیمی در حوزه گردشگری اتفاق می افتد. پروژه هتل و پارک آبی یاسوج تاکنون بیش از 21 میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده و برای حدود 80 نفر اشتغالزایی ایجاد می‌کند.
وی یکی دیگر از پروژه‌های مهم اداره کل گردشگری و میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد را موزه نفت گچساران را دانست و گفت: موزه نفت گچساران با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد و 300 میلیون تومان آغاز شده است. این موزه سال 98 ردیف ملی بودجه گرفت و از آقای تاجگردون بابت پیگیری‌هایشان تشکر می‌کنم و اعتبارات این پروژه هم اکنون ابلاغ شده است و 12 میلیارد تومان برای تکمیل آن نیاز است.
صفایی به موزه باستان شناسی یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: این موزه بهترین موزه منطقه جنوب کشور است که 12 میلیارد تومان تا کنون به آن اختصاص یافته است و 28 اردیبهشت 99 افتتاح می‌شود.
صفایی به نامگذاری سال جدید به نام جهش تولید اشاره کرد و گفت: در حوزه صنایع دستی، به منظور اشتغالزایی و رونق تولید، 8 کارگاه صنایع دستی در استان کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی می‌شود و این 8 کارگاه در 8 شهرستان استان به بهره برداری خواهد رسید.
وی سادات محمودی را پایلوت صنایع دستی استان خواند و گفت: روستای سربیشه گچساران را به عنوان روستای هدف صنایع دستی به ثبت خواهیم رساند.
 مدیرکل گردشگری کهگیلویه و بویراحمد افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد 6 واحد گردشگری بوم گردی دارد و با توجه به استقبال مسافران و گردشگران این مجموعه‌ها جوابگوی خیل عظیم مسافران نیست که تلاش خواهیم کرد بوم گردی استان را در سال 99 با هدف اشتغالزایی به 15 واحد بوم گردی برسانیم.
صفایی در ادامه بیان کرد: در حوزه میراث فرهنگی، 8 بنای تاریخی هم اکنون در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد در حال مرمت است و تا پایان 99 حدود 20 آثار تاریخی مرمت خواهند شد که اعتبارات آن از محل اعتبارات استانی و ملی خواهد بود.
وی گفت: ما 2500 اثر تاریخی داریم که 770 اثر آن به ثبت ملی رسیده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد شعار استانی این اداره کل را تحول گردشگری، تولید صنایع دستی، مرمت و حفاظت میراث فرهنگی عنوان کرد و گفت: موزه نفت گچساران، دهکده گردشگری گچساران، پروژه ساماندهی بافت تاریخی دهدشت و موزه یاسوج 4 پروژه مهم این اداره کل است که در سال 99 به بهره برداری خواهند رسید.


کد مطلب: 420038

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/420038/صفایی-بنده-حقیقتا-مخروبه-ای-عنوان-اداره-کل-میرث-فرهنگی-گردشگری-صنایع-دستی-تحویل-گرفتم-بلادشاپور-ردیف-ملی-گرفت-احداث-دهکده-های-کنار-سدهای-آبی-استان-جهش-میراث-کهگیلویه-بویراحمد-سال-99

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1