مرتضی طلایی:
کشور را نمیشود با کنایههای توئیتری و دستورات تلفنی اداره کرد/ انتخابات ۱۴۰۰ یک قطبی میشود
27 خرداد 1399 ساعت 13:14
مرتضی طلایی گفت: آقای ظریف از قبل هم گفته بود که در انتخابات حاضر نمیشود و گویا برنامه آقای رئیسی کماکان در قوه قضائیه است و با این اوصاف بهنظر میرسد که باید شاهد چهرههای دیگر باشیم.
اکنون که معلوم شد سید ابراهیم رئیسی و محمدجواد ظریف در انتخابات ریاستجمهوری سال1400 شرکت نمیکنند این گمانهزنی مطرح شده است که آیا در انتخابات سال آینده شاهد دوقطبی انتخاباتی خواهیم بود یا خیر؟ از سوی دیگر آیا دولت در خلاء چنین نیروهایی میتواند در 1400 نقشآفرینی کند؟ و اصلاحطلبان در این بین چه خواهند کرد و آیا اصولگرایان باتوجه به آنکه مجلس یازدهم را در اختیار دارند، در انتخابات ریاستجمهوری دست بالا را خواهند داشت؟
به گزارش کبنانیوز، مرتضی طلایی، فعال سیاسی اصولگرا درباره این موضوع گفت: «تقریبا در تمامی ادوار شاهد یک دو قطبی انتخاباتی بودهایم که ممکن است در انتخابات 1400 این کلیشه شکسته شود و یک انتخابات یکقطبی را تجربه کنیم و اگر نخبگان سیاسی بر اساس منافع و مصالح ملی رفتار کنند مشارکت حداکثری هم پدید میآید».
او درباره حضور یا عدم حضور ظریف و رئیسی در انتخابات ریاستجمهوری اظهار کرد: «آقای ظریف از قبل هم گفته بود که در انتخابات حاضر نمیشود و گویا برنامه آقای رئیسی کماکان در قوه قضائیه است و با این اوصاف بهنظر میرسد که باید شاهد چهرههای دیگر باشیم».
طلایی احتمال حضور علی لاریجانی در انتخابات را هم اینگونه روایت کرد: «اگر آقای لاریجانی نامزد انتخابات1400 شود و اگر اصلاحطلبان نتوانند یک نامزد کاملا اصلاحطلب ارائه کنند، به احتمال زیاد آنها بهسمت او میروند و از او حمایت میکنند».
طلایی در پاسخ به این پرسش که آیا دولت میتواند در انتخابات1400 با مطرحکردن افرادی چون نوبخت، واعظی یا جهانگیری نقشآفرینی کند و نسبت اصلاحطلبان با دولت در سال آینده چگونه خواهد بود، تصریح کرد: «اصلاحطلبان با دولت نسبت فاصلهداری ندارند اگرچه در چندوقت اخیر سعی کردهاند که خود را از دولت جدا و به افکار عمومی چنین القاء کنند که هیچ مسئولیتی در قبال آنچه بر سر کشور آمده است، نداشتهاند اما شاید خودشان هم بدانند که مردم با چنین سیاسیکاریهایی فریب نمیخورند و میدانند که مسئولیت وضع موجود با دولت و اصلاحطلبان حامی دولت است. از سوی دیگر شانسی هم برای دولت وجود ندارد زیرا مردم با گوشت و پوست و استخوانشان نتیجه سیاستهای نادرست دولت را حس کردهاند و دیدهاند که عملا کشور به تعطیلی کشیده شده است. آقای روحانی به وزیرش دستور میدهد که مشکل افزایش قیمت مسکن حل شود و من میگویم که آقای روحانی اصلا چرا گذاشتید که وضع به اینجا برسد که در سال آخر دستور بدهید که حل شود؟»
او درخصوص دستورات تلفنی روحانی به وزرا ادامه داد: «کشور را نمیشود با کنایههای توئیتری و دستورات تلفنی اداره کرد. مردم به ستوه آمدهاند و آقای رئیسجمهور هنوز با دستورات تلفنی میخواهد مشکلات گسترده مردم و کشور را حل کند. من نمیفهمم که چه معنی دارد که قیمت مسکن 300درصد نواسان داشته باشد؟ منی که با تمام وجودم انقلاب اسلامی را دوست دارم میگویم که این نوع عملکرد دولت به صلاح کشور و انقلاب نیست. ما باید زبان مردم باشیم و مردم از وضعیت کنونی خستهاند؛ به همین دلیل به آقای روحانی و دیگر مسئولان دولت میگویم کاری نکنید که با خاطره تلخ از مردم جدا شوید».
این فعال سیاسی درباره محورهایی که دولت آینده باید در دستور کار خود قرار دهد، گفت: «فارغ از آنکه چه طیفی یا چه گروهی دولت آینده را در دست بگیرد، باید منافع ملی در نظر گرفته شود. دولت سیزدهم باید مشکلات مردم را به صورت واقعی و نه شعاری حل کند. واقعا طبقات فرودست به سختی زندگی میکنند. همین چندروز پیش یک جوانی به من زنگ زد و با گریه گفت که یک شغلی برای من پیدا کنید که خانوادهام گرسنهاند. امروز مردم از انقلاب انتظار دارند که زندگیشان را بهبود ببخشد». (نامه نیوز)
کد مطلب: 422165