یک ادعای دیگر رئیس جمهور سابق تکذیب شد
ماجرای عیادت معاون احمدینژاد از شجریان
26 تير 1399 ساعت 14:08
چندی پیش مصاحبهای از محمود احمدینژاد در رسانهها منتشر شد که حاشیه ساز و جنجالی بود که البته هنوز هم هست. چرا که او در این مصاحبه اظهار نظرهایی در مورد سلیقه موسیقیایی خود و خوانندههای ایرانی و لس آنجلسی داشت که با عملکردش در دوران ریاست جمهوریاش در تناقض کامل بود. در واقع احمدینژاد در این مصاحبه شعار میدادآنهم شعارهای زیبا. مثلا در مورد بازگشت خوانندههایی که ترک وطن کرده بودند ازجمله حبیب گفته بود:« هر انسانی حق دارد در وطنش زندگی کند. عدهای تنبل، جاهل و خودخواه در ایران هستند که همیشه ساز مخالف در دست دارند.
چندی پیش مصاحبهای از محمود احمدینژاد در رسانهها منتشر شد که حاشیه ساز و جنجالی بود که البته هنوز هم هست. چرا که او در این مصاحبه اظهار نظرهایی در مورد سلیقه موسیقیایی خود و خوانندههای ایرانی و لس آنجلسی داشت که با عملکردش در دوران ریاست جمهوریاش در تناقض کامل بود. در واقع احمدینژاد در این مصاحبه شعار میدادآنهم شعارهای زیبا. مثلا در مورد بازگشت خوانندههایی که ترک وطن کرده بودند ازجمله حبیب گفته بود:« هر انسانی حق دارد در وطنش زندگی کند. عدهای تنبل، جاهل و خودخواه در ایران هستند که همیشه ساز مخالف در دست دارند. البته که از غیر هم تاثیرگذیری داشته و دارند ولی من اعتقاد دارم که اگر فرهنگ یک مملکت آسیب ببیند، دیگر آن جامعه درست شدنی نیست. عدهای اعتقاد داشتند که ایشان نباید به ایران برگردند. نه ایشان، خیلیهای دیگر هم بودند.
پس از پیگیری و تاکید من بالاخره راضی شدند که مانعی برای بازگشت ایشان نباشند.» اما شناخت مردم از احمدینژاد و آنچه که در 8 سال ریاست جمهوریاش رخ داده بود، باعث شد نه تنها حرفهای او را باور نکنند بلکه هدفش از چنین سخنانی را جلب توجه یا مانورهای تبلیغاتی قلمداد کنند و حتی در نگاهی متفاوت تر، یک فعال سیاسی اصلاحطلب با تاکید بر اینکه دوره احمدینژاد به پایان رسیده در گفتگو با آفتاب یزد، رفتارهای این چهره عجیب سیاسی را تلاش برای ترمیم چهرهاش در میان مردم و بسترسازی جهت برگشت به نیروهای هم فکرش دانست. اما به نظر میرسد که احمدینژاد در گفته هایش در این مصاحبه آنچنان اغراق کرده است که صدای همایون شجریان فرزند محمدرضا شجریان که احمدینژاد در این مصاحبه نکاتی را درباره پدرش مطرح کرده بود، در آورده است. به طوری که اظهارات احمدینژاد در مورد پدرش را رد و تکذیب کرد.
نظر احمدینژاد درباره شجریان
همانطور که گفته شد بخشی از سخنان احمدینژاد در این مصاحبه در خصوص ممنوعیت فعالیت محمدرضا شجریان بود. ممنوعیتی که اتفاقا در دولت او رخ داده بود. اما او درباره بایکوت استاد محمدرضا شجریان گفته بود: «یکی از نواهایی که از کودکی در گوش ما بوده و هست، صدای استاد شجریان است. صدایی که صدای خاطرات ماست. ربنای ایشان را همیشه در زمان افطار همه گوش میدادیم و لذت میبردیم. ایشان از شخصیتهایی است که بر گردن فرهنگ این مملکت حق دارد و خدمتهای زیادی کرده است. درباره دوران بایکوت آقای شجریان باید عرض کنم که من تحت فشارترین رئیس جمهور ایران بودم و بایکوت خود من هم از دوران ریاست جمهوری خودم اتفاق افتاد. خود من هم تحت فشاربودم واقعا. من به محدودکردن و محبوس کردن هیچ انسانی در زمین راضی نبوده و نیستم. جریانات غیررسمی همیشه میروند و کار خودشان را میکنند و بعد یک تابلو در مقابل آن میزنند و سعی دارند که آن را به نفع جریانی خاص مصادره نمایند. آقای شجریان را سالها دوست داشتم. بعضیها فکر میکنند که وقتی یک نفر یک موضع سیاسی میگیرد، ما باید آن را سرایت بدهیم به همه عرصههای انسانی. هر کس حق دارد در انتخابات به هر کسی که دوست دارد رای بدهد. ما میتوانیم دوست باشیم ولی در مواضعی با هم اختلاف نظر داشته باشیم.»
قویا تکذیب میکنم
البته او در ادامه گفته هایش نیز به دیدار اسفندیار رحیممشایی، معاون وقت خویش که این روزها در زندان است با محمدرضا شجریان اشاره کرد. موضوعی که باعث شد همایون شجریان آن را تکذیب کند. به گزارش ایسنا، همایون شجریان در پاسخ به این سخنان با اشاره به شرایط این روزهای پدرش اعلام کرد: «درباره این موضوع، پدر در شرایطی نیستند که صحبت کنند. ملاقاتی که در مصاحبه به آن اشاره میکند، این تصور را پیش میآورد که پس از انتخابات ۸۸، دیداری با معاون اول رئیس دولت نهم اتفاق افتاده و از سوی پدر هم هیچگاه به آن اشارهای نشده است. در همینجا قویا چنین مطلبی را تکذیب میکنم. به هیچ وجه اینگونه صحت ندارد.» او افزود: «خاطرم است در سال ۸۷ اواخر دوره اول دولت و پیش از انتخابات بعدی، ماجرایی که به نظر پدر برنامهریزی شده میتوانست باشد، عصبانیشان کرده بود. پس از عمل جراحی ریه که عدهای از هنرمندان و بازیگران به دیدار و عیادت پدر میروند، یکی از هنرمندان پیشکسوت، با معاون یاد شده سرزده وارد میشود و پدر متعجب از حضور ایشان، بر خلاف میل و به شرط ادب، سکوت میکنند و چیزی نمیگویند. از جزییات خواسته ایشان بیاطلاع هستم، همینقدر میدانم که گویا پیشنهادهایی مطرح میشود که پدر با بیاعتنایی، با آنها مخالفت میکنند و ایشان جمع را ترک میکند.»
منبع: آفتاب یزد
کد مطلب: 423289