به گزارش کبنا؛ بهمنش اظهار کرد: در این طرح شهرستانهای 8 گانه استان به فراخور روزهای این هفته یک منطقه از مناطق روستایی و عشایری که به لحاظ امکانات و دسترسی به خدمات بهداشتی در محرومیت بسر برده احصاء و با حضور مسئولین شهرستانی خدمات معاینه ، درمان ، سمپاشی اماکن دامی ، اهداء بسته های دارویی و سموم رایگان به همراه آموزش های چهره به چهره ارائه خواهد شد.
مدیر کل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد هدف از اجرای طرح قربان تا غدیر را علاوه بر صیانت از سرمایههای دامی، کمک به اقتصاد دامپروری است که این امر از طریق کاهش هزینههای درمانی دامداران محقق خواهد شد.
بهمنش از حضور دکتر دامپزشک، کارشناس بهداشتی به همراه تکنسین های دامپزشکی در اجرای بهینه این طرح نو و ابتکاری خبر داد و گفت : فعالیت های دامپزشکی در ارتقای سلامت در حوزه فرآورده های خام دامی و مبارزه با بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان از نقش قابل اهمیتی برخوردار است.
کهگیلویه وبویراحمد علاوه بر ظرفیت بالایی از جمعیت طیور ، آبزیان و زنبور عسل دارای 2 میلیون و 600 هزار راس دام سبک و 55 هزار راس دام سنگین یکی از قطب های دامپروری در جنوب کشور به حساب می آید.