سخنگوی وزارت بهداشت:
آخرین آمار کرونا در ایران (یکشنبه 28 دی ماه 99 )
28 دی 1399 ساعت 16:10
سخنگوی وزارت بهداشت جدیدترین موارد شناسایی و فوتی ناشی از کووید ۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت جدیدترین موارد شناسایی و فوتی ناشی از کووید ۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد.
به گزارش کبنا، دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۸ دی ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۱۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۲۳ نفر از آنها بستری شدند.
وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۳۳۰ هزار و ۴۱۱ نفر رسید.
لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۶ هزار و ۸۰۳ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۱۱۹ هزار و ۱۳۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
لاری ادامه داد: ۴۳۷۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: تا کنون ۸ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۳۰۷ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
به گفته وی، بر اساس آخرین تحلیل ها، ۱۰ شهر در وضعیت قرمز، ۲۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۳ شهر در وضعیت زرد و ۲۵۲ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ۱۰ شهر قرمز کشور در استان مازندران و شامل آمل، بابل، تنکابن، جویبار، رامسر، ساری، سوادکوه، فریدونکنار، قائمشهر و نکا است.
روند کرونا در ایران، از ۲۸ آذر تا ۲۸ دی
طبق اعلام وزارت بهداشت، ویروس کرونا تا ظهر یکشنبه (۲۸ دی ۹۹) یک میلیون ۳۳۰ هزار و ۴۱۱ نفر را در ایران به طور قطعی مبتلا کرده و در مجموع تا این روز ۵۶ هزار و ۸۰۳ نفر را به کام مرگ کشانده است. از سوی دیگر، یک میلیون ۱۱۹ هزار و ۱۳۷ نفر در ایران تاکنون بهبود یافتهاند. بررسی آمارهای وزارت بهداشت نشان میدهد که طی ۱۰ روز اخیر (۱۹ تا ۲۸ دی) به طور متوسط در هر ساعت حدود ۲۵۹ نفر در ایران مبتلا و ۴ نفر قربانی این ویروس شدهاند. البته در هر ساعت حدود ۲۸۶ نفر نیز بهبود یافتهاند. در این اینفوگرافیک روند شیوع کرونا در ایران طی یک ماه اخیر (از ۲۸ آذر تا ۲۸ دی) را مشاهده میکنید.
لازم به ذکر است سخنگویی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز دقایقی پیش اعلام کرد با توجه به عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط برخی از هموطنان و نیز جلوگیری از احتمال خیز چهارم ویروس کرونا در ماههای بهمن و اسفند صبح فردا نشست فوق العاده این ستاد برای اجرای محدویت های بیشتر برگزار خواهد شد.
به گزارش کبنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها تاکنون بیش از ۹۴ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از دو میلیون نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دادهاند. ایران از نظر تعداد فوت کرونا و بدون در نظر گرفتن نسبت جمعیت نهمین کشور دنیاست. تعداد فوت کرونا در آمریکا، برزیل، هند، مکزیک، ایتالیا، انگلیس، فرانسه و روسیه بیش از ایران بوده است.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف میشوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان که موجب افزایش سرایت و بیماری زایی آن شده، نگرانی های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.
کد مطلب: 429799