سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری 1400:
اظهارات مطهری در هنگام ثبنام: اظهارنظر تا بی نهایت آزاد است
23 ارديبهشت 1400 ساعت 16:06
علی مطهری نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی از دیگر چهرههای سیاسی بود که در سومین روز از فرصت ۵ روزه ثبت نام، به ستاد انتخابات آمد و برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.
علی مطهری نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی از دیگر چهرههای سیاسی بود که در سومین روز از فرصت ۵ روزه ثبت نام، به ستاد انتخابات آمد و برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.
مطهری پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در آستانه انتخابات در شرایط ویژهای هستیم، اظهار کرد: میزان مشارکت مردم در انتخابات پیام بسیار مهمی برای دنیا دارد و در رفع سریعتر تحریمها و احیای برجام قطعاً مؤثر خواهد بود و بر بهبود معیشت مردم اثرگذار خواهد بود؛ پس مردم فکر نکنند شرکت یا عدم شرکت تفاوتی نخواهد داشت. شاید ما به همه خواستههای خود نرسیم اما میتوانیم به هفتاد تا هشتاد درصد خواستههای خود برسیم.
خبرنگاران از مطهری درباره تصمیم لاریجانی برای انتخابات سؤال کردند که مطهری گفت بیست روز است از لاریجانی خبری ندارد.
خبرنگاران با خنده از او پرسیدند با لاریجانی قهر است؟ که مطهری جواب داد نه به خاطر کرونا و ماه رمضان دیداری نداشتهایم. فرصت نشده است و حتی عید فطر را هم تبریک نگفتهام ولی در مسیر که میآمدم گفتند لاریجانی تماس گرفته و عید را تبریک گفته است.
به گزارش کبنا، متن صحبتهای مطهری به شرح زیر است؛
یک داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: همه حتی ضدانقلاب، طرفداران رژیم گذشته، منافقین و خبرنگاران بی بی سی باید حرف خود را بزنند. خط قرمز ما ایجاد آشوب و بلوا است ولی اظهارنظر تا بی نهایت آزاد است.
علی مطهری پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در آستانه انتخابات در شرایط ویژهای هستیم، اظهار کرد: میزان مشارکت مردم در انتخابات پیام بسیار مهمی برای دنیا دارد و در رفع سریعتر تحریمها و احیای برجام قطعاً مؤثر خواهد بود و بر بهبود معیشت مردم اثرگذار خواهد بود؛ پس مردم فکر نکنند شرکت یا عدم شرکت تفاوتی نخواهد داشت. شاید ما به همه خواستههای خود نرسیم اما میتوانیم به هفتاد تا هشتاد درصد خواستههای خود برسیم.
وی درباره رایزنی با اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات، گفت: من به صورت مستقل وارد انتخابات شدهام و سازوکار نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان شامل من نمیشود. من هم هیچ اقدامی برای تطبیق با این سازوکار نکردهام، اما اینکه در آینده چه بشود بستگی به رأی کاندیداها دارد. باید سایر کاندیداها به کسی که رأی بیشتری دارد کمک کنند تا نفر رقیب رأی نیاورد؛ البته تا الان قصدی برای کناره گیری ندارم.
این نماینده ادوار مجلس در پاسخ به این پرسش که در صورت رد صلاحیت چه میکنید، تصریح کرد: امیدوارم این اتفاق نیفتد و شورای نگهبان تغییری در رویه خود بدهد و اظهارنظر را دلیلی برای عدم التزام به نظام و ولایت محسوب نکند. رهبری بارها فرمودهاند ممکن است کسی نظر مخالف من داشته باشد ولی باید او حرفش را بزند. شورای نگهبان هم نباید کاسه داغتر از آش شود و طبق قانون اساسی و فرمایش رهبری عمل کند. در نهایت ما هم باید تابع قانون باشیم و کاری هم از دست ما برنمی آید و در صورت ردصلاحیت باید در خانه بنشینیم.
وی در ادامه درباره امکان تحقق مطالبات زنان، چنین ابراز عقیده کرد: در حوزه زنان مشکل اساسی نداریم. ورود بانوان به ورزشگاه ورزشی غیر شنا و کشتی مشکلی ندارد و قابل حل است. با تمهیداتی امکان ورود به ورزشگاه وجود دارد. هیچ مرجع تقلیدی نمیتواند بگوید دوچرخه سواری بانوان ممنوع است. زنان با حفظ پوشش خود میتوانند دوچرخه سورای کنند. نباید مسائل زنان را بی جهت بزرگ کنیم. حجاب مشکل اساسی ما نیست. اکثریت مردم بر اساس اعتقاد خود حجاب را رعایت میکنند. عدهای هم حجاب را به صورت نسبی رعایت میکنند که حکومت هم کاری با آنها ندارد. نباید به این مسائل دامن بزنیم.
وی درباره تصمیم علی لاریجانی برای حضور در انتخابات گفت: بیست روز است با وی صحبتی نکردهام و از تصمیم وی اطلاعی ندارم. من هم بدون اطلاعات وی وارد انتخابات شدهام و ورود یا عدم حضور لاریجانی تاثیری در تصمیم من ندارد.
مطهری در پاسخ به این پرسش که آیا کابینه خود را انتخاب کرده است، اظهار کرد: معتقدم کابینه باید شامل افراد باتجربه، متخصص و باتقوا باشد. باید بگردیم اصلح را انتخاب کنیم و همه در قدرت مشارکت داشته باشند. کار زشتی است که یک گروه افراد گروه دیگر را بیرون میکنند. بعضی از افراد که کاندیدا شدهاند را برای معاون اول مناسب می دانم. من معتقد به دولت ائتلافی هستم و تعصب گروهی ندارم. هر کسی قول دهد وزیر اهل سنت یا زن انتخاب میکند، کار اشتباهی کرده است. باید دنبال افراد اصلح گشت چه از میان بانوان و چه اهل سنت. اگر یک مرد و زن در شرایط برابری بودند، زن را باید انتخاب کنیم. اگر شرایط شیعه و سنی برابر بود، اهل سنت را انتخاب کنیم.
وی در پایان درباره رویکرد خود نسبت به فضای مجازی چنین ابراز عقیده کرد: فضای مجازی فرصت بسیار خوبی برای ما است که البته آسیب هم دارد که باید از فرصت آن استفاده کرده و با آسیب آنها مقابله کنیم. به شدت با فیلترینگ فضای مجازی برای مقابله با اظهارنظرها مخالفم. همه حتی ضدانقلاب و طرفداران رژیم گذشته و منافقین و خبرنگاران بی بی سی باید حرف خود را بزنند. خط قرمز ما ایجاد آشوب و بلوا است ولی اظهارنظر تا بی نهایت آزاد است.
کد مطلب: 434136