تاریخ انتشار
سه شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۵۱
کد مطلب : ۴۴۰۵۴۵

واکنش طالبان به بیانات رهبر انقلاب درباره افغانستان

۰
واکنش طالبان به بیانات رهبر انقلاب درباره افغانستان
کبنا ؛
سخنگوی وزارت خارجه طالبان با اشاره به اظهارات روز یکشنبه مقام معظم رهبری درباره وحدت مسلمانان از این سخنان استقبال کرد.
به گزارش کبنا به نقل از تسنیم «عبدالقهار بلخی» سخنگوی وزارت خارجه طالبان اظهار داشت که از سخنان رهبر جمهوری اسلامی ایران آیت‌ الله خامنه‌ای پیرامون ضرورت وحدت اسلامی بین اهل سنت و اهل تشیع در افغانستان استقبال می‌کنیم.
بلخی افزود: افغانستان از طریق اتحاد به استقلال دست یافته و انشالله با اتحاد توطئه‌های نفاق‌افکنانه را نیز با وحدت خنثی می‌کند.
محمد نعیم، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان نیز با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: طالبان از سخنان آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران که خواستار وحدت بیشتر میان سنی‌ها و شیعیان در افغانستان شده‌ است، استقبال می‌کند.
وی ادامه داد: ان‌شاءالله توطئه دشمنان برای از بین بردن وحدت میان شیعه و سنی خنثی خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با مهمانان کنفرانس اسلامی تاکید کردند که انفجارهای افغانستان نتیجه اختلاف افکنی بین شیعه و سنی است.
علت اینکه ما در جمهوری اسلامی بر وحدت مسلمین زیاد تأکید می‎کنیم، این است که امروز مرتّباً تلاش می‎شود که بین فِرق مسلمین، بین شیعه و سنی اختلاف ایجاد بشود، شما ملاحظه کنید در ادبیات سیاسی آمریکا مسئله‌ سنی بودن و شیعه بودن چند سال است که وارد شده؛ با اینکه آنها با اصل اسلام مخالفند، دشمنند. اما مسئله‌ی شیعه و سنی را رها نمی‎کنند.
مقام معظم رهبری اظهار داشتند: ملاحظه هم می‎کنید دست‌آموزهای آمریکا در هر جای دنیای اسلام بتوانند فتنه ایجاد می‎کنند. نزدیکترین نمونه‌اش همین حوادث تأسف‌بار و گریه‌آور افغانستان در این دو جمعه‌ گذشته است که مسجد مردم و مسلمان را، در حال نماز منفجر کردند. چه کسی منفجر می‎کند؟ داعش. داعش کیست؟ داعش همان مجموعه‌ای است که آمریکایی‌ها - همین گروه دموکرات آمریکا - صریحاً گفتند که این را ما به وجود آوردیم، البته حالا نمی‎گویند و انکار می‎کنند.
رهبر انقلاب در بخش دیگری گفتند که اسلام، دین جامعی است. باید حق این جامعیت را ادا کرد. قدرت‎های سیاسی مادی اصرار دارند بر اینکه اسلام را منحصر کنند در عمل فردی و عقیده‌ی قلبی؛ این تلاش از قدیم بوده است. در دوره‌ی تشکیل جمهوری اسلامی این تلاش مضاعف شده است.
این قدرت‎ها با گرایش باطناً سیاسی و ظاهراً فکری، سعی می‎کنند فردی بودن اسلام را تئوریزه کنند. به متفکرین و نویسندگان و فعالان فکری مأموریت داده می‎شود درباره‌ این مساله بنویسند و اثبات کنند که اسلام به مسائل اجتماعی، مسائل زندگی، مسائل اساسی بشریت کاری ندارد و اسلام یک عقیده‌ قلبی است.
نام شما

آدرس ايميل شما

صبحانه‌ای با طعم روحانی در دولت رئیسی

صبحانه‌ای با طعم روحانی در دولت رئیسی

ضرغامی گویا بنا بر ترک عادت صبحانه‌های سیاسی‌اش ندارد؛ حتی حالا که در مقام وزارت میراث ...
معلم نان ندارد، آموزش رمق ندارد

معلم نان ندارد، آموزش رمق ندارد

پنج میلیون و 800هزار تومان؛ متوسط حقوق فرهنگیان در سال 99. دریافتی‌ای که به گفته رئیس ...
خاتمی و کروبی پس از سال‌ها روی جلد آمدند

خاتمی و کروبی پس از سال‌ها روی جلد آمدند

مهدی کروبی و سیدمحمد خاتمی پس از یازده سال در نشست‌های جداگانه سخنرانی کردند که بازتاب‌های ...
1