کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در نشست شورای برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد

آرام: 70 درصد بودجه کهگیلویه و بویراحمد از طریق «مالیات» باید تأمین شود، به مردم فشار می‌آید / استاندار: آقای «آرام» اگر می‌توانی مالیاتی که به تهران و اهواز می‌رود، زنده کنید / فرماندار کهگیلویه: نظام بودجه‌ریزی نظام سلطه است / یک دهیاری در تهران 45 میلیارد تومان بودجه می‌گیرد / استاندار مدیران را به قدرت نمایندگان حواله کرد / رسانه‌ها روی بودجه استان مانور ندهند، استان‌ها حساس می‌شوند

30 آذر 1400 ساعت 10:51

نشست شورای برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست سید علی احمدزاده استاندار این استان در سالن شماره یک استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد و بودجه 1401 استان مورد بررسی قرار گرفت. فرماندار کهگیلویه گفت: باید دیپلماسی بودجه در استان فعال شود. استاندار هم حرف‌های کریمی‌نژاد را تایید کرد و خطاب به غضنفر آرام مدیرکل امور اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر می‌توانی، مالیاتی که به استان‌های خوزستان و تهران می‌رود، را زنده کن.


نشست شورای برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست سید علی احمدزاده استاندار این استان در سالن شماره یک استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد و بودجه 1401 استان مورد بررسی قرار گرفت. فرماندار کهگیلویه گفت: باید دیپلماسی بودجه در استان فعال شود. استاندار هم حرف‌های کریمی‌نژاد را تایید کرد و خطاب به غضنفر آرام مدیرکل امور اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر می‌توانی، مالیاتی که به استان‌های خوزستان و تهران می‌رود، را زنده کن.
به گزارش کبنا از یاسوج، صبح امروز (سه شنبه 30 آذرماه 1400) شورای برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست سید علی احمدزاده استاندار این استان و با حضور علی شهابی‌نسب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد، معاون عمرانی استاندار، مدیران کل دستگاه‌های دولتی عضو این شورا در ساختمان شماره یک استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
در این نشست سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد از فرمانداران خواست که روی قدرت نمایندگان حساب باز کنند و اظهار داشت: سایر استان‌های کشور تعداد نمایندگانشان در مجلس بیشتر از ما است. استان کهگیلویه و بویراحمد سه نماینده بیشتر ندارد و قدرتشان کمتر است. 
وی افزود: با این وجود دو نماینده از استان کهگیلویه و بویراحمد در کمیسیون تلفیق هستند که این خودش قدرت برای استان ما محسوب می‌شود.  نمایندگان استان در مجلس سه نفر است خیلی زور نمایندگان زیاد نیست خواهش می‌کنم جراید ملی خیلی به این بودجه نپردازند که به ضرر ما است.
احمدزاده همچنین در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: لازم نیست روی اعتبارمان در بودجه ۱۴۰۱ مانور بدهیم بقیه استان‌ها حساس می‌شوند، برخی از اعتبارات استان کهگیلویه و بویراحمد به خاطر زلزله سی‌سخت بود.
احمدزاده بیان کرد: اینکه ما باید جایگاه ۲۸ کشور بودیم اما ۱۸ هستیم نیاز به مانور دادن نیست و لازم نیست رسانه‌ها مانور دهند تلاش‌ها همچنان ادامه دارد اعتباراتمان خوب نیست.
وی بیان کرد: کل اعتبار استان کهگیلویه و بویراحمد دو هزار میلیارد تومان است با این رقم نمی‌توانیم کار بزرگی انجام دهیم، این رقم برای یک استان با این همه مشکلات و محرومیت‌ها کم است، سیلاب و کلوار در استان ما جاده دسترسی مناسبی ندارد، قلعه رئیسی و دیشموک و سایر نقاط استان هم همینطور هستند.
مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با این همه مشکلات اینکه در لایحه بودجه ۱۸ کشور هستیم شق‌القمر نکردیم. اعتبار دو هزار میلیاردی کم است باید دوباره به صورت بخشی اعتبار بگیریم. در سفر رئیس جمهور برخی از محرومیت‌ها دیده نشد گفتیم و اعلام کردیم که برای این مناطق اعتبار می‌خواهیم.



استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به سفر آقای نادریان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و کمیسیون تلفیق به استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان کهگیلویه اشاره کرد و گفت: آقای نادریان در این سفر شناخت بهتری از وضعیت شهرستان‌های کهگیلویه بزرگ و استان کهگیلویه و بویراحمد پیدا کرده است و فرصتی جدیدی را ایجاد کرده که در تصمیمات کلان کشوری به کمک ما بیایند. در واقع این سفر و شناخت وی کار حمایتی فوق العاده از استان کهگیلویه و بویراحمد است.
وی در ادامه از فرمانداران خواست که روی مدیران کل دستگاه‌های دولتی برای جذب اعتبار فشار بیاورند تا مدیران به دنبال کار بروند.
 در ادامه غضنفر آرام مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد به نکات مهمی اشاره کرد و اظهار داشت: در لایحه بودجه 1401، 60 درصد بودجه از محل مالیات تأمین می‌شود و برای استان کهگیلویه و بویراحمد که هیچ واحد صنعتی بزرگ و کارخانه فعال و قدرتمندی ندارد، 70 درصد بودجه باید از طریق مالیات باشد که این برای استانی همانند کهگیلویه و بویراحمد درست نیست. در استان کهگیلویه و بویراحمد، تنها شرکت نفت گچساران را داریم که بیشتر مطالبات مالیاتی ما وصول شده است.
وی تاکید کرد: استان‌های دیگر قطب صنعتی و تولیدی هستند، اما در استان کهگیلویه و بویراحمد اینگونه نیست و باید دریافت مالیات در این استان کمتر بشود که فشار روی مردم نیاید. ما باید روی فرارهای مالیاتی «زوم» کنیم تا فشار روی مردم نباشد و اعتراضات بیشتر نشود.
آرام خاطرنشان کرد: باید مبنای دقیق‌تر در دریافت مالیات باشد.
مدیرکل امور اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد همچنین بر فروش املاک مازاد تاکید کرد.
احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به صحبت‌های غضنفر آرام واکنش نشان نداد و اظهار داشت: تأمین 60 درصد بودجه 1401 از محل مالیات قانون است. بالاخره ما هم سر بقیه استان‌های دیگر. اما تغییر نگرش‌ها خیلی خوب است.
وی در ادامه اضافه کرد: اینکه مالیات بگیریم و به کارکنان حقوق بدهیم تا زندگی آنها بچرخد، درست نیست، رونق اقتصادی و چرخ اقتصاد وقتی می‌چرخد که زیرساخت‌های اشتغال، درآمد و رونق تولید ایجاد شود. ایراداتی در مبانی کار وجود دارد، اما سعی کنیم اعتبارات ماده ۲۳ را زنده کنیم.
 وی در ادامه به آرام گفت: نمی‌خواهد که شما فقط روی فروش املاک مازاد ادارات تکیه کنید، ادارات با هزاران زحمت زمینی را خریده‌اند تا برای خودشان ساختمان‌های را بنا کنند. بهتر است که شما روی آن شرکت‌های که در استان کهگیلویه و بویراحمد هستند، اما در اهواز مالیات می‌دهند، دست بگذارید تا در استان کهگیلویه و بویراحمد مالیات بدهند. یا فروشگاه‌های زنجیره‌ای که در این استان کاسبی می‌کنند، اما در تهران مالیات می‌دهند، را کاری کنید که در همین استان مالیات بدهند. این مالیات‌ها را زنده کنید. اگر همین مالیات‌ها زنده شود به کس دیگری نیاز پیدا نمی‌کنیم.
یکی از نیروهای امنیتی حاضر در این جلسه حرف‌های آرام را تایید کرد.



در ادامه دارا کریمی نژاد فرماندار شهرستان کهگیلویه نظام بودجه ریزی را نظام سلطه بودجه دانست و گفت: وقتی که 75 درصد بودجه کشور در چند استان بزرگ هزینه می‌شود و مابقی در سایر استان‌ها دیگر باید دستمان بیاید که چه خبر است.
احمدزاده به میان صحبت‌های فرماندار کهگیلویه آمد و گفت: من آقای کریمی‌نژاد را قبول دارم، حرف ایشان درست است، مبنای بودجه ریزی درست نیست.
وی گفت: اعتبار یک دهیاری در تهران 45 میلیارد تومان است که از اعتبار برخی شهرستان‌های ما بیشتر است.
کریمی نژاد به حرف‌هایش ادامه داد و گفت: باید دیپلماسی بودجه در استان کهگیلویه و بویراحمد فعال شود و به این بودجه‌ای که برای استان در نظر گرفته‌اند، قانع نباشیم.



بیشتر بخوانید:

با رتبه هجدهم بودجه‌ای شق القمر نکرده‌ایم / احمدزاده جواب تاجگردون را داد: همه خواب نیستند / انتقاد استاندار کهگیلویه و بویراحمد به حجیم بودن دولت و مالیات هایی که خارج از استان می رود

نشست شورای برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد به روایت تصویر

رتبه هجدهم استان کهگیلویه و بویراحمد در میان استان‌های کشور / 13 استان کهگیلویه و بویراحمد رتبه پایین تری دارند / استان ما «نفت خیز» و «توسعه نیافته» است

سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش پایانی صحبت‌های خود خطاب به مسئولان گفت: پیوست فرهنگی و امنیتی را برای تمام پروژه جدی بگیرید دیگری مشکل نداریم.

 علی شهابی‌نسب رئیس سازمان مدیریت  و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست که به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ اختصاص داشت، گفت: سهم ۷ استان از جمله اردبیل، سمنان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد در برش استانی تولید ناخالصی داخلی کمتر از ۶ درصد بوده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد افزود: جایگاه استان کهگیلویه و بویراحمد در بودجه درآمد مالیاتی ۱۲۰۰ میلیارد تومان است که نزدیک ۲۰۰ میلیارد فروش اموال است و باید سال آینده از محل فروش اموال مازاد ادارات ۲۰۰ میلیارد تومان سهم استان شود.
وی با اشاره به وضعیت استان در لایحه بودجه ۱۴۰۱ گفت: در این لایحه درآمدهای استان نسبت به سال جاری ۷۱ درصد است و بودجه استان در لایحه آینده حدود دو هزار میلیارد تومان است.
وی بیان کرد: در دولت قبل استان کهگیلویه و بویراحمد جایگاه نوزدهم ردیف بودجه قرار داشت اما در دولت سیزدهم یک رتبه ارتقا کردیم و به جایگاه هیجدهم رسیدیم، ۱۳ استان که جمعیت و وسعت بیشتری دارند اعتباراتشان از ما کمتر است.
وی با اشاره به انتشار اخبار در مورد پایین بودن بودجه استان در یک رسانه، گفت: این سایت می‌خواست دولت و استان را خراب کند.

هیچ پروژه‌ای در لایحه بودجه ۱۴۰۱ حذف نشده



کیامرث حاجی‌زاده معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد
 در این نشست با اشاره به اینکه طرح آمایش سرزمین در دولت‌ها مورد بی‌توجهی قرار گرفته، گفت: همه طرح‌ها باید پیوست زیست محیطی داشته باشند.
 معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: طرح‌های حوزه گچساران و باشت پیوست تخصیص آب نداشتند. ضمن اینکه مطالعه فاز اول و دوم سد آبریز و مارون ۲ به پایان رسیده است.
وی با بیان اینکه پروژه سقاوه امسال نهایی شده، گفت: برخی از پروژه‌های استان پیوست زیست محیطی، تخصیص آب و ماده ۲۳ را نداشتند که از دستگاه‌ها می‌خواهیم تا قبل از نهایی شدن لایحه بودجه ۱۴۰۱ پیگیر ماده ۲۳ این پروژه‌ها باشند.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه پروژه سد آبریز به نتیجه برسد، گفت: هیچ پروژه‌ای در لایحه بودجه ۱۴۰۱ حذف نشده است اما این موضوع را پیگیری و به رسانه‌ها اعلام می‌کنیم.
وی بیان کرد: وضعیت بودجه استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۰ خوب بوده، در لایحه بودجه ۱۴۰۱ هم افزایش داشته است اما بیشتر توجه ما به اعتبارات سفر رئیس جمهور است که چندین برابر بودجه سالیانه است.
 حاجی‌زاده با تاکید بر جذب اعتبارات اسناد خزانه گفت: چند بار با مدیران حوزه زیرساخت برای جذب اعتبارات و اسناد خزانه جلسه گرفتیم، شرایط استان سخت است و فقط چند ماه می‌توانیم کار عمرانی انجام دهیم به همین دلیل از مدیران می‌خواهیم ۶۴۹ میلیارد تومان اوراق اسناد خزانه را تا پایان دی ماه جذب کنند.




کد مطلب: 442641

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/442641/آرام-70-درصد-بودجه-کهگیلویه-بویراحمد-طریق-مالیات-باید-تأمین-شود-مردم-فشار-می-آید-استاندار-آقای-اگر-می-توانی-مالیاتی-تهران-اهواز-می-رود-زنده-کنید-فرماندار-نظام-بودجه-ریزی-سلطه-یک-دهیاری-45-میلیارد-تومان-می-گیرد-مدیران-قدرت-نمایندگان-حواله-رسانه-ها-روی-استان-مانور-ندهند-استان-ها-حساس-می-شوند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1