رضایی کوچی در جلسه نهایی پیگیری و نظارت میدانی از استان کهگیلویه و بویراحمد:
حرفهای تلخ رئیس کمیسیون عمران پیرامون وضعیت تونلها، کلاسهای درس و راههای ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد
14 تير 1401 ساعت 20:22
رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به پیشرفت ۳۸ درصدی سد تنگ سرخ استان کهگیلویه و بویراحمد از قول مساعد وزیر نیرو درخصوص بهره برداری از این سد در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ خبر داد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به پیشرفت ۳۸ درصدی سد تنگ سرخ استان کهگیلویه و بویراحمد از قول مساعد وزیر نیرو درخصوص بهره برداری از این سد در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ خبر داد.
به گزارش کبنا، محمدرضا رضایی کوچی در جلسه نهایی پیگیری و نظارت میدانی رئیس مجلس شورای اسلامی از استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بازدید خود و نایب رئیس کمیسیون عمران از پروژههای عمرانی این استان گفت: اولین بازدید ما از پروژه سد تنگ سرخ بود که این پروژه بالغ بر 38 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای اتمام نیاز به 1700 میلیارد تومان اعتبار دارد. با تکمیل این پروژه به 350 هزار نفر آب پایدار خواهد رسید.
وی یادآور شد: طی تماسی که با وزیر نیرو داشتم، ایشان عنوان کرد که از طرف بنده میتوانید قول مساعد دهید که این سد ظرف 6 ماه اول سال 1402، به بهره برداری میرسد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: پروژه بعدی، پروژه آبرسانی به دهدشت و 3 شهر دیگر استان کهگیلویه و بویراحمد از سد کوثر بود که این پروژه نیز 31 درصد پیشرفت فیزیکی در فاز اول داشت که به 850 میلیارد تومان اعتبار در فاز اول و 650 میلیارد تومان برای تکمیل کامل آن نیاز است؛ میتوان از ظرفیت ماده 56 قانون بودجه برای تکمیل فاز اول این پروژه استفاده کرد تا 4 شهر استان و روستاهای مجاور آنها تأمین آب شوند.
رضایی کوچی تصریح کرد: یکی دیگر از پروژههایی که مورد بازدید قرار گرفت، فاضلاب شهر چرام بود که این پروژه نیز 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و وزارت نیرو در حال تلاش است تا در 3 ماهه اول سال آینده این پروژه به اتمام برسد.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی استان کهگیلویه و بویراحمد عدم همخوانی دخل و خرج شهرداریها به ویژه شهرداری یاسوج است که درآمدهای پایدار ندارند. شهرداری یاسوج اقدام به احداث پلی به طول 10 کیلومتر کرده که نیازمند ایمن سازی و مقاوم سازی است، اما با درآمدهای فعلی به هیچ عنوان قادر به اتمام این پروژه نیست و نیاز به اخذ تسهیلات دارد.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از پروژههایی که باید مورد توجه قرار گیرد، قطعهای از مسیر کریم الرضا بوده که از یاسوج عبور میکند و زائران امام رضا (ع) از آن عبور خواهند کرد؛ این پروژه به طول 37 کیلومتر است و ورودی آن در تقاطع شهر یاسوج است که یک تقاطع غیرهمسطح است و نیاز به تکمیل دارد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس یازدهم گفت: تونل دیل نیز یکی از پروژههایی است که با توجه به اینکه در مسیر آن پیمانکار به مخازن گاز برخورده، 3 سال است که متوقف شده و این پروژه از معاونتهای وزارت راه و شهرسازی به یکدیگر دست به دست میشود که این پروژه نیز نیازمند تعیین تکلیف است.
رضایی کوچی، تکمیل محور یاسوج- شیراز را نیازمند منابع مالی دانست و با اشاره به بازدید خود از شهر سی سخت عنوان کرد: این شهر که طی 16 ماه گذشته 3 مرتبه دچار زمین لرزه شده، با مشکلات عدیدهای مواجه بوده، اما بنیاد مسکن فعالیتهای خوبی را در این منطقه آغاز کرده است.
وی با اشاره به ضرورت اجرای قانون جهش تولید مسکن در استان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه شهر یاسوج گفت: 57 هزار متقاضی برای این قانون ثبت نام کردهاند که متاسفانه فقط 3 هزار نفر موفق به پرداخت اولیه برای این پروژه شدند. در شهر یاسوج یکی از مشکلات مهم نبود زمین است که باید از حاشیه شهر به بافت شهر الحاق صورت گیرد.
نماینده مردم جهرم و خفر، وجود 766 کلاس درس سنگی در استان کهگیلویه و بویراحمد را موجب نگرانی دانست و تاکید کرد: این مدارس نیاز به مقاوم سازی و بهسازی دارند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: یکی از پدیدههایی که در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد وجود تونلهای نیمه تمام و افتتاح نشده است که به دلیل نبود سیستم تهویه هوا و سایر موارد، این تونلها به بهره برداری نرسیده است.
کد مطلب: 449958