گلکسی A53 در جنگ خانوادگی با امثال A54 و A52s سنگینترین شکست را در جبهه پردازنده متحمل میشود.
گلکسی A53 در جنگ خانوادگی با امثال A54 و A52s سنگینترین شکست را در جبهه پردازنده متحمل میشود.
به گزارش کبنانیوز، قیمت گلکسی A53 حداقل ۱۶ میلیون است. با ۲۰۰، ۳۰۰ هزار تومان بیشتر میشود گلکسی A54 را خرید. درعوض صاحب گوشی جدیدی میشوید که مثل سلاطین سامسونگ با قاب شیشهای طراحی شده، دوربین و نمایشگر بهتری دارد و از نظر پردازنده یک سروگردن بالاتر است. از طرفی گلکسی A53 الان نسبت به نسخه قبلی خودش ۱.۵ میلیون گرانتر فروخته میشود، اما اگر از ما میشنوید، جلو این یکی هم حرف جدیدی برای گفتن ندارد و با آرایشی که الان در بازار موبایل میبینیم، میتوانیم شش دلیل برای نه گفتن به A53 پیدا کنیم. تصمیم با خودتان.
یک| پردازنده ضعیفتر از A52s و A54
گلکسی A53 در آیتم پردازنده ناامیدتان میکند. گلکسی A52s با تراشه شگفتانگیز اسنپدراگون ۷۷۸ حتی از A54 که آخرین سری گوشیهای A۵X است، عملکرد بهتری از خودش نشان میدهد و از این حیث A53 را در جیبش میگذارد. گلکسی A53 با تراشه اگزینوس ۱۲۸۰ به بازار معرفی شده که نسبت به تراشه اگزینوس ۱۳۸۰ گلکسی A54 ضعیفتر است و وقتی این تراشه را در بنچمارکهای معروف با تراشه اسنپدراگون ۷۷۸ گلکسی A52s مقایسه میکنیم، کفه ترازو بهشکل معنادار بهسمت A52s سنگینی میکند.
دو| دوربین ضعیفتر از A54
گلکسی A53 با حسگر ۶۴ مگاپیکسل رونمایی شد و موقع معرفی A54 متوجه شدیم این یکی با لنز ۵۰ مگاپیکسل راهی بازار میشود. در عمل، اما فرق زیادی بین دوربینهای اصلی گلکسی A53 و A54 وجود ندارد و تازه اضافه شدن قابلیتهایی مثل لرزشگیر اپتیکال کیفیت عکسهای گلکسی A54 را بالاتر میبرد. زمانی به خساست سامسونگ در طراحی A53 بیشتر پی میبریم که متوجه میشویم گلکسی A52s که تابستان ۱۴۰۰ یعنی شش ماه زودتر از A53 پا به بازار گذاشت از نظر دوربین چیزی نسبت به A53 کم ندارد و به همان دوربین ۶۴ مگاپیکسل، حسگر ۱۲ مگاپیکسل اولتراواید و حسگرهای پنج مگاپیکسل ماکرو و تشخیص عمق مجهز شده است.
سه| عملکرد تقریبا مشابه در آیتم باتری با رقبا
گلکسی A53 از باتری پنج هزار میلیآمپر ساعت کمک میگیرد و باتری گلکسی A54 از همین نوع است. با این حال همان تراشه اگزینوس ۱۳۸۰ در آیتم باتری کمکحال گلکسی A54 است و باعث میشود بهشکل جزیی شارژدهی بیشتری داشته باشد. از آن طرف خیلیها باتری چهار هزار و ۵۰۰ میلیآمپر ساعت گلکسی A52s را نقطه ضعف آن نسبت به باتری پنج هزار میلیآمپر ساعت A53 میدانند، اما اینجا هم دوباره بحث تراشه قدرتمند اسنپدراگون ۷۷۸ گلکسی A52s وسط میآید و بهلطف همین تراشه، A52s در آیتم باتری حداقل میتواند جلوی A53 آبروداری کند.
چهار| نمایشگر ضعیفتر از A54
گلکسی A53 مثل A54 به نمایشگر سوپر AMOLED مجهز شده است، اما میانرده جدید سامسونگ در این بخش پیشرفت جزیی داشته است. با این تفاوت که روشنایی صفحه نمایش A54 تقریبا مثل پرچمداران سامسونگ به هزار نیت رسیده و آن طرف حداکثر روشنایی نمایشگر گوشی A53 به ۸۵۰ نیت میرسد. اگر بخواهیم خیلی سختگیر باشیم میتوانیم تبدیل قابلیت HDR۱۰ نمایشگر A53 به HDR۱۰ پلاس را هم در سر A53 بکوبیم؛ خلاصه A53 در این بخش هم چیز دندانگیری ندارد و A52s هم با همی نمایشگر در بازار حضور دارد.
پنج| طراحی ضعیفتر از A54
گلکسی A53 مثل همه نسخههای قبلی خودش با قاب پلاستیکی طراحی شده است. امسال اما در طراحی گلکسی A54، سامسونگ ولخرجی شده و مثل گوشیهای سری S آن را با قاب شیشهای و بدنه براق بزکدوزک کرده است. در همین مدت کوتاهی که از معرفی A54 به بازار گذشته، بهخاطر چیزهایی مثل حذف جزیره دوربین و ترکیب شدن سنسورها با بدنه، از نظر ظاهری تحسین شده و آن طرف البته خیلیها از وزن بیشتر و اندازه بزرگترش ایراد گرفتند.
شش| ارزش خرید کمتر از رقبا
قیمت گلکسی A53 بسته به فضای ذخیرهسازی حداقل ۱۶ میلیون و حداکثر ۱۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است. با ۲۰۰ هزار تومان بیشتر میتوانیم ارزانترین نسخه گلکسی A54 را بخریم و فرق نسخههای ۲۵۶ گیگ A53 و A54 از ۲۰۰، ۳۰۰ هزار تومان بیشتر نیست. خلاصه با همین ۲۰۰، ۳۰۰ هزار تومان میشود صاحب گوشی جدیدی شد که دوربین و نمایشگر بهتری دارد، به پردازنده قدرتمندتری مجهز شده و مثل پرچمداران سامسونگ با قاب شیشهای فروخته میشود. گلکسی A52s چطور؟ مدلی که در آیتم پردازنده مچ A53 را مثل آبخوردن میخواباند و در بقیه آیتمها چیزی از A53 کم ندارد. این یکی را میشود با ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان یعنی ۱.۵ میلیون کمتر از A53 پیدا کرد. بهخاطر همین حرفها خرید گلکسی A53 انصافا منطقی نیست.