دریافت لینک صفحه با کد QR
کبنا گزارش می دهد؛
16 مرداد؛ آغاز انتخابات / گچساران و باشت به کدام سو می رود
11 مرداد 1402 ساعت 21:45
انتخابات مجلس شورای اسلامی در روزهای آینده استارت می خورد، بخواهیم یا نخواهیم یکی از رویدادهای مهم سال انتخابات مجلس است و مردم شرعا و قانونا پای صندوق های رأی خواهند آمد تا انتخابات دیگری را رقم بزنند. اگرچه برخی چهره های انتخاباتی برای مردم بیش از دیگران آشنا هستند ولی معمولا شناخت ها سطحی است و مردم تحت تأثیر حواشی تصمیم گرفته اند.
انتخابات مجلس شورای اسلامی در روزهای آینده استارت می خورد، بخواهیم یا نخواهیم یکی از رویدادهای مهم سال انتخابات مجلس است و مردم شرعا و قانونا پای صندوق های رأی خواهند آمد تا انتخابات دیگری را رقم بزنند. اگرچه برخی چهره های انتخاباتی برای مردم بیش از دیگران آشنا هستند ولی معمولا شناخت ها سطحی است و مردم تحت تأثیر حواشی تصمیم گرفته اند.
به گزارش کبنانیوز، همچنان که شرکت در انتخابات یک وظیفه است، گزینش خوب و آگاهانه هم یک وظیفه است. انتخاب کنندگان باید تلاش کنند، برای این که گزینش درستی داشته باشند. باید اصلح را پیدا کرد. باید امینترین فرد را انتخاب کرد. باید جست وجو کرد و در بین این چند نفر، به طور نسبی قادرترین بر اداره کشور را پیدا کرد، چون همه ما باید پاسخگوی انتخاب خود باشیم.
سیدناصر حسینی پور، غلامرضا تاجگردون، سید قدرت حسینی، علیمراد جعفری نمایندگان پیشین در گچساران و باشت هستند که در شرایط مختلفی انتخاب شدند. سیدناصر حسینی پور به واسطه برادر خود سید قدرت حسینی در میان دوره مجلس انتخاب شد ولی آنگونه که تصور می شد انتظارات مردم را برآورده نکرد و به نظر می رسد ضعیف ترین دوره نمایندگی در این دو ساله رقم خورد. قبل از آن تاجگردون 2 دوره نماینده مردم بود، در دوره اول، تاجگردون توانست به نائب رئیسی کمیسیون برنامه و بودجه دست یابد، اما در دوره دوم با نفوذی که ایجاد کرد توانست به عنوان رئیس کمیسیون فعالیت کند. در دو سال آخر آنقدر اطرافیان او در ادارات کارشکنی و دخالت کردند و تاجگردون هم فقط فعالیت های انتخاباتی و تبلیغاتی داشت که فقط تبلیغ بودند و در عمل کاری انجام نمی گرفت، جوسازی ها بسیار بیشتر از عملکردهای واقعی بود.
سیدقدرت حسینی پور و علیمراد جعفری از بزرگان اصولگرایی هستند و هر کدام طی مدتی عملکرد خود را به مردم شناساندند و مردم در دوره نمایندگی آنان نتیجه عملشان را دیده اند، به نظر می رسد این دو باید نقش ریش سفیدی خود را حفظ کنند.
قطعا اگر مردم از هر دوره مجلس، از انتخاب و تصمیم خود یک نکته را آموخته باشند، باید در دوره بعد تصمیم بهتری بگیرند، و اشتباه انتخابهای گذشته را تکرار نکنند.
تاکنون افرادی مثل اردلان زینل زاده، ریحان محمدپور، شریفی جزو کاندیداهای احتمالی در فضای مجازی عنوان می شوند. ریحان محمدپور جزو افرادی است که حدود 20 سال در تهران دارای مسوولیت است، و در دوره مسوولیت خود دست خیلی از هم شهریان دیار خود را گرفته است. محمدپور از افرادی است که در خصوص فعالیت های رسانه ای انتخاباتی خود اظهارنظرات جالب توجهی داشته، او گفته است در فعالیت انتخاباتی از هیچ امکانات دولتی به هیچ وجه استفاده نخواهم کرد.
از طرفی محمدپور فرد سالمی به نظر می رسد، او تاکنون به دنبال تخریب کسی نبوده و فعالیت های رسانه ای او این موضوع را نشان می دهد.
با توجه به گفته های محمدپور، ارتباطات خوبی در مرکز دارد و این یکی از برگ های برنده محمدپور است برای اینکه بتواند نفوذ خوبی ایجاد کند.
مردم گچساران و باشت نشان داده اند در هر دوره انتخاباتی به یک سری ویژگی های خاص گرایش دارند که متفاوت از دوره قبل بوده است، همانطوری که در دوره بعد از تاجگردون، خیلی از مردم شعارهای حسینی پور و گفتمان عدالت طلبی او را دوست داشتند، اما حسینی پور حرف های زیادی می زد که اهل عمل نبود.
قطعا مردم باید در این دوره فردی را انتخاب کنند که سالم باشد و اهل عمل. آنچه در انتخابهای گذشته مورد غفلت قرار گرفته ارائه شاخصها و آگاهی دادن مردم برای شناخت کاندیداهای اصلح و شایسته بوده، مردم نباید فریب حرف های قشنگ و حملات تخریب گرانه را بخورند، قطعا باید منطقی تصمیم گرفته شود تا افرادی انتخاب شوند که شایستگی و ویژگی های لازم را دارند.
کد مطلب: 465495
کبنانیوز
https://www.kebnanews.ir