واکنشهای ادامهدار به اخراج اساتید دانشگاه:
واکنش شریعتمداری به انتقاد روحانی از اخراج اساتید دانشگاه: در کجای دنیا به وطن فروشان اجازه تدریس را میدهند؟ / کدام یک از این چند نفر اخراج شده، «استاد برجسته» بوده اند؟ / دلیل بیانیه وزارت کشور در این باره این است که آنها مرتکب جرم امنیتی شدهاند
8 شهريور 1402 ساعت 19:29
حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان در واکنش به اظهارات روحانی درباره اخراج برخی اساتید دانشگاه گفت: باید از آقای روحانی و برخی دیگر از هم حزبیهای ایشان پرسید که کدام یک از چند نفر، «استاد برجسته» بوده اند؟ کدام استاد برجستهای با دشمنان مردم وطن خود همکاری میکند؟
حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان در واکنش به اظهارات روحانی درباره اخراج برخی اساتید دانشگاه گفت: باید از آقای روحانی و برخی دیگر از هم حزبیهای ایشان پرسید که کدام یک از چند نفر، «استاد برجسته» بوده اند؟ کدام استاد برجستهای با دشمنان مردم وطن خود همکاری میکند؟
به گزارش کبنا، حسن روحانی، رئیس جمهور سابق در واکنش به اخراج چند تن از اساتید دانشگاه، ضمن مخالفت با اخراج آنها، اظهار داشته است: «محروم کردن دانشگاهها از اساتید برجسته ظلم به علم و کشور است. ناامیدی دانشگاهیان به مصلحت کشور و نظام نیست.»
حسین شریعتمداری که با فارس گفت و گو می کرد، در واکنش به این اظهارات گفت: متاسفانه اظهارات آقای روحانی و برخی دیگر از مدعیان اصلاحات تکرار سیاه نمائی رسانههای غربی و عبری و شبکه رسانههای اپوزیسیون نظام است که البته وارونه نمائی واقعیات بخشی از ماموریت دشمنان بیرونی است، اما از کسانی که خود را زیر تابلوی ایران اسلامی تعریف میکنند، اینگونه اظهار نظرهای بی سند دور از انتظار است.
وی در ادامه به یادداشت کوتاه خودبا عنوان «در سر هزار فتنه، نیرنگهای رنگی» که در کیهان دوشنبه چاپ شده بود اشاره کرد و گفت: در صدر آن نوشته به چند نمونه از برخورد دانشگاههای آمریکا و اروپا با اساتیدی که تنها جرمشان مخالفت با یکی از مسائل مورد قبول نظام حاکم بوده است اشاره کرده و آورده بودیم که اساتید یاد شده بلافاصله از دانشگاه اخراج شده بودند. نظیر «الیز استفنیک» استاد دانشگاه هاروارد به خاطر زیر سئوال بردن سلامت انتخابات ۲۰، ۲۰ آمریکا «آدام برومبرگ» استاد دانشگاه هامبورگ به علت انتقاد به رژیم صهیونیستی و نمونههای دیگری که به آن اشاره کرده بودیم.
شریعتمداری گفت: آنچه باعث اخراج آنها از دانشگاه شده بود، فقط اظهار نظر درباره یک موضوع عادی و بعضاً دم دستی بود. در ایران اما، این چند به اصطلاح استاد، نه فقط از اغتشاشاتی که آمریکا و اسرائیل به مدیریت آن اعتراف داشته اند، حمایت کرده اند، بلکه با اغتشاشگران همراهی و همکاری علنی نیز داشته اند.
مدیر مسئول کیهان پرسید: در کجای دنیا به وطن فروشان اجازه تدریس در دانشگاهها را میدهند؟!
وی در ادامه گفت: باید از آقای روحانی و برخی دیگر از هم حزبیهای ایشان پرسید که چرا صورت مسئله را پاک میکنید؟ کدام یک از این چند نفر اخراج شده، «استاد برجسته» بوده اند؟ کدام استاد برجستهای با دشمنان مردم وطن خود همکاری میکند؟ کدام استاد به قول شما برجسته ــ و به گواهی شواهد موجود کم سواد ــ از آدم کشی، آتش زدن اموال عمومی، به آتش کشیدن قرآن کریم، متوقف کردن آمبولانسهای حامل بیمار و به آتش کشیدن آنها، غارت فروشگاه ها، شکنجه و به شهادت رساندن شهید عجمیانها و شهید علی وردیها و شهید الداغیها و نیروهای پلیس و بسیج و ... حمایت کرده و میکوشد دانشجویان را به انجام این اقدامات داعش گونه تشویق کند؟!
شریعتمداری در ادامه خطاب به روحانی گفت که جناب روحانی چرا با حمایت از این قماش به اساتید محترم دانشگاهها اهانت میکنید؟! بله «نا امیدی دانشگاهیان به مصلحت کشور و نظام نیست». اما، سئوال این است که پیشنهاد شما برای حضور حامیان اغتشاش و برهم زنندگان نظم و امنیت مردم باعث ناامیدی دانشگاهیان است و به قول شما، مصلحت کشورو نظام نیست؟! یا مخالفت با حضور آنها در محیطهای مقدس علم و دانش؟!
خبرنگار فارس پرسید که «انتقاد میکنند که چرا وزارت کشور در این باره بیانیه داده است؟» و شریعتمداری گفت: برای اینکه آنها مرتکب جرم امنیتی شده اند و این امور در حوزه وظایف وزارت کشور است.
وی افزود: اگر یکی از اساتید دانشگاه فردی را در هنگام رانندگی زیر بگیرد و مجروح کرده و یا باعث قتل او بشود، رسیدگی به موضوع بر عهده پلیس راهور است و نه دانشگاه.
مدیر مسئول کیهان گفت: هیچ دقت کردهاید که چرا هیچیک از حامیان اساتید یاد شده چه در داخل و چه ضد انقلابیون خارج نشین، جرات نمیکنند به علت اخراج آنها کمترین اشارهای بکنند؟! و در این خصوص کلیات ابوالبقاء میبافند؟!
کد مطلب: 466435