کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در جمع خبرنگاران مطرح شد

علی خرامین، استاد دانشگاه: من در کنار خودم هیچ سهامداری نگذاشته‌ام، سهامدار من مردم است / من خودم را اصلح می‌دانم و پای میثاق‌نامه هیچ گروه، جناح و ائتلافی را امضاء نمی‌کنم، فقط با مردم میثاق‌نامه امضا می‌کنم / ما در فاتحه‌خوانی‌ها باهم رقابت می‌کنیم نه در دانشگاه‌ها / قبرستان‌ها اثرش از دانشگاه‌ها بیشتر است

9 بهمن 1402 ساعت 22:19

استاد دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: من در کنار خودم هیچ سهامداری نگذاشته‌ام. سهامدار من مردم است. سهام عام هستم نه سهام خاص.


استاد دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: من در کنار خودم هیچ سهامداری نگذاشته‌ام، سهامدار من مردم است. سهام عام هستم نه سهام خاص.
علی خرامین شامگاه (دوشنبه 9 بهمن ماه 1402) در جمع خبرنگاران شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه من مستقل وارد عرصه انتخابات شدم و بزرگترین سرمایه‌ام را یعنی دانشگاهیان، علمای جامعه و نخبگان را پشت سر خودم دارم، اظهار کرد: تا آخر در انتخابات ایستاده‌ام و در کنارم سهامدار نگداشته‌ام، سهامدار من مردم است. سهام عام هستم، نه سهام خاص.
وی در پاسخ به سئوالی در خصوص جلسه شورای وحدت اصولگرایان مبنی بر اینکه آیا شما با کاندیداهای اصولگرا ائتلاف کرده‌اید، گفت: نه تنها ائتلافی نبود، بلکه زیباترین جلسه از حیث شفاف‌سازی بود و ما سه نفر به صراحت حرف‌هایمان را زدیم. از ما خواستند برای مشارکت فعالیت کنیم و من هم گفتم با هر مشارکتی موافق نیستم. من در راستای فرمایش مقام معظم رهبری برای مشارکت تلاش می‌کنم اما با راه‌اندازی کارناول انتخاباتی و متینگ‌های سیاسی مخالفم. همچنین گفتند که ما دنبال اصلح هستیم، من هم اصلح هستم و اگر می‌خواهید کمک کنید، من هستم.
خرامین در خصوص سئوالی مبنی بر اینکه آیا با شورای ائتلاف میثاق‌نامه امضا کرده بودی؟ گفت: من خودم را اصلح می‌دانم و پای میثاق‌نامه هیچ گروه، جناح و ائتلافی را امضاء نمی‌کنم. من فقط با مردم میثاق‌نامه امضا می‌کنم. من پای میثاق‌نامه هیچ گروه و جناحی را نه امضاء می‌کنم و نه تعهد می‌دهم.
خرامین در خصوص حضور کاندیداهای مجلس در دانشگاه‌ها نیز گفت: در استانی که قبرستانش اثرگذاری‌اش از دانشگاه بیشتر است، چرا باید من کاندید در دانشگاه حضور پیدا کنم. دانشگاه‌های ما اثرگذاری‌اش را از داست داده است. وقتی قبرستان می‌رویم، اثر بیشتری دارد، چرا باید به دانشگاه برویم. خیلی از کاندیدها اگر می‌دانستند، دانشگاه اثرگذارتر است، نامزد انتخابات مجلس نمی‌شدند. ما در فاتحه‌خوانی‌ها باهم رقابت می‌کنیم نه در دانشگاه‌ها.
علی خرامین، نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون، اظهار کرد: در آستانه مهم‌ترین انتخاب سرنوشت‌ساز کشور به سر می‌بریم ما می‌خواهیم تصمیم بگیریم و انتخاب کنیم.
وی افزود: بهترین انتخاب، انتخابی است که در آن تبیین و آگاه‌سازی باشد و این انتخاب آگاهانه امکان‌پذیر نیست مگر به کمک اصحاب رسانه. اصحاب رسانه واقعیت را به مردم می‌رسانند، و ویژگی‌ها و برنامه‌های نامزد‌ها را، واقعیت‌ها و گذشته آن‌ها را و رفتار‌ها و پاسخ‌های آن‌ها را به جامعه می‌رسانند. وقتی این‌ها به مردم برسند، کاندید‌ها شفاف می‌شوند و از نظر اطلاعاتی لخت می‌شوند و در اختیار مردم قرار می‌دهند و این مردم می‌توانند و بدون اینکه دغدغه‌ای داشته باشند، انتخاب کنند.
خرامین در ادامه انتقادی از رسانه‌ها داشت و گفت: امروز با کمال تأسف اشکالی که من می‌توانم از اصحاب رسانه بگیرم، این است که اصحاب رسانه با موج ما کاندید‌ها جلو ‌می‌روند، بسیاری از کاندید‌ها تلاش دارند که با هیاهو و سر و صدا و با شلوغی و فالوور‌های فیکی و ساز و دهل و نقاره و شانتاژ‌های تبلیغاتی نگذارند اطلاعات به دست مردم برسد.
وی افزود: بسیار غم‌انگیز این است که بسیاری از اصحاب رسانه به جای اینکه بیایند پشت این تبلیغات و واقعیت‌ها را برای مردم تبیین کنند، برنامه‌های آن‌ها را به میان می‌آورند. بسیاری از دوستان ما خودشان را پشت این ترفند‌های تبلیغاتی قایم کرده‌اند.
این استاد دانشگاه گفت: برخی رسانه‌ها همراه و همگام با موج گول زن و فریبنده جنگ روانی شده‌اند. البته نمی‌گویم و توهین نمی‌کنم که همه نامزدها اینگونه هستند، توقع از شما دارم اجازه ندهید تاکتیک‌های جنگ نرم گول زننده شما را هم گول بزند.
وی افزود: این‌ها آمده‌اند عوام را گول بزنند و جامعه را گول بزنند و لابه لای این تاکتیک‌ها بدون اینکه واقعیت‌ها را به مردم بگویند انتخاب خودشان را صورت بدهند. به جای اینکه خود رسانه مغلوب این ترفند‌ها بشود ترفند‌ها را برای مردم روشن بکند. به جای اینکه پلاکارد‌های نوشته شده و سوت مردم و ساز و نقاره را به مردم برسانید، پشت این‌ها را به مردم نشان بدهید. از این‌ها بخواهید برنامه شما چیست؟ و برای چی آمده‌ای؟ برای مردم چه کاری می‌خواهی بکنی؟
خرامین گفت: امروز درد جامعه ما این است ما بیشتر انتخابات‌مان فرار از گذشته است و این شیوه ما را به آینده‌ای می‌برند که در اکثر آن‌ها بدتر از گذشته‌اند. خیلی از انتخابات ریاست جمهوری در سطح کشور که انجام داده‌ایم برای تنبیه رئیس جمهور قبلی بوده است. امروز مردم ما هم گویا می‌خواهند تنبیه کنند مثلاً می‌گویند، هر کسی باشد ولی آن فرد نباشد.
وی گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد دوران طلایی در انتخابات مجلس هم داشته اما اکثر انتخابات ما برای تنبیه گذشته بوده است. هر کس بخواهد کشور را نجات بدهد باید مجلس را نجات بدهد و هر کسی که بخواهد مجلس را نجات بدهد باید تبیین کند و ذهن انسان‌ها را روشن کند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادامه بیان کرد: فضا باید روشن بشود تا مردم آگاهانه انتخاب کنند. رسانه‌ها از نامزد‌های انتخاباتی برنامه بخواهند و خیلی به شعار‌هایشان گوش ندهند. خیلی از این‌هایی که ادعای مناظره داشتند وقتی موقع عمل رسید حاضر نشدند بیایند. برای نجات جامعه یک ماه وقت بگذارید که فردای تاریخ و قیامت سرتان بالا باشد. فردای قیامت اگز کسی از احساسات و عواطف مردم ما سوء استفاده می‌شود. به همه نامزد‌ها کمک کنید تا مردم درست انتخاب کنند. جای تأسف است و باید خون گریه کرد که برخی نامزد‌ها حاضر نیستند مدرک‌شان را شفاف‌سازی کنند.
وی به دلایل حضورش در انتخابات مجلس اشاره کرد و گفت: دیدم خودکشی، بیکاری و بی‌عدالتی و طلاق درد مردم است و تلاش کردم در مطبم درمانشان کنم اما یاد داستانی افتادم که یک نفر، افراد زیادی که در آب افتاده بودند را نجات داد اما کسی به او گفت برو فردی که همه این‌ها را به آب می‌اندازد، بگیر.
خرامین افزود: وقتی جوان سرگردان است و هویت‌اش مشکل دارد و مکان تفریحی ندارد از من روانشناس کاری در مطب ساخته نبود. دیدم طلاق در استان در حال بالا رفتن است و علت طلاق بیکاری و نداشتن مسکن و نداشتن شغل است به این نتیجه رسیدم اینجا درد مردم درمان نمی‌شود.
وی اضافه کرد: باورم بر این است اگر کسی بخواهد درد این جامعه را درمان کند باید به سمت سرچشمه و اساس آن برود. کسی می‌تواند درد این مردم را درمان کند که به مجلس برود و قانونی وضع کند که کل زندگی مردم ما را زیر و رو کند. ایجاد یک کارخانه در استان می‌تواند جلو بسیاری از بیکاری‌ها و خودکشی‌ها را بگیرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: هیچ بیمار روانی بیمه ندارد که پیش روانشناس بیاید اگر قانونی ایجاد شود این بیماران تا حد زیادی کمک خواهند شد. درد جامعه ما به راحتی قابل حل نیست و ریشه‌ای است. نه برای نام و نه برای نان آمده‌ام. آمده‌ام کمک کنم که درد مردم را برطرف کنم.
خرامین معتقد است که شما در کهگیلویه و بویراحمد هر چه بخواهید هست به جزء مدیریت و قانون. مردمی که روی گنج خوابیده‌اند در کهگیلویه و بویراحمد نباید رنج بکشند. ضمن اینکه نظام خدمات خوبی ارائه داده است اما غم‌انگیز است در عصر فضای مجازی برخی جا‌های شهرستان همچون تنگ تامرادی و زیلایی فضای مجازی و اینترنت نباشد.
وی افزود: من معتقدم اگر یک نماینده علمی، جرأت‌مند و آگاه باشد می‌تواند مردم را نجات دهد. ما دو گروه مشکلات داریم که شامل کشوری و استانی می‌شود. مشکلات کشوری، برای نمونه سال گذشته ۱۹ هزار و ۳۰۰ کشته در حوادث رانندگی داده است. به خاطر انحصار سودطلبانه خودرو در ایران. یعنی پا را روی گلوی مردم گذاشته مردم را خفه کرده است‌. وقتی نماینده جرأت‌مند داشته باشیم، زمانی دناپلاس به او می‌دهند قبول نمی‌کند و می‌گوید من می‌خواهم جلو تو وایسم و نگذارم این بلا سر مردم بیاید.
خرامین در ادامه گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد مشکل اساسی شامل شغل پریشی (بیکاری)، هویت پریشی (بالاترین میزان خودکشی، طلاق)، شهرپریشی(نبود زیرگذر و روگذر) و عدالت پریشی است‌.

بخش دوم این گفت‌وگو منتشر می‌شود.
 


کد مطلب: 471969

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/471969/علی-خرامین-استاد-دانشگاه-کنار-خودم-هیچ-سهامداری-نگذاشته-ام-سهامدار-مردم-اصلح-می-دانم-پای-میثاق-نامه-گروه-جناح-ائتلافی-امضاء-نمی-کنم-فقط-امضا-می-کنم-فاتحه-خوانی-ها-باهم-رقابت-می-کنیم-نه-دانشگاه-ها-قبرستان-ها-اثرش-بیشتر

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1