در جمع مردم مطرح شد
فیلم| علی خرامین: افرادی که از قانون برای نشستن بر کرسی بهارستان عبور میکنند نمیتوانند قانونگذاران خوبی باشند / فقط چشمههای یاسوج به اندازه نفت گچساران میتواند درآمد برای مردممان داشته باشد / بهوالله برای زدن هیچکس: برای آسیب هیچکس؛ برای تخریب هیچکس نیامدهام
6 اسفند 1402 ساعت 12:50
یک نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: حاشیه نشینی و ترافیک مهمترین چالشهای زندگی در شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد است که نیازمند چارهاندیشی برای ساماندهی است.
یک نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: حاشیه نشینی و ترافیک مهمترین چالشهای زندگی در شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد است که نیازمند چارهاندیشی برای ساماندهی است.
به گزارش کبنا، شیرعلی خرامین با اشاره به اینکه ۵۰ هزار نفر از جمعیت شهر ۱۳۰ هزار نفری شهر یاسوج در مناطق حاشیه شهر با کمترین امکانات و زیرساخت زندگی میکنند تأکید کرد: ساماندهی مناطق این شهر کوچک نیازمند اقدام فوری است.
وی بیان کرد: در مناطقی مثل مادوان، بلهزار، سرآبتاوه، خلف آباد، نجف آباد و دیگر حاشیههای شهریاسوج جمعیت زیادی زندگی میکنند که امکانات رفاهی و مراقبتهای اجتماعی مناسبی برای سکونت ندارد.
خرامین تصریح کرد: کمبود و یا نبود زیرساختهای ورزشی، مذهبی، فضای سبز و آموزشی در حاشیه شهر یاسوج زمینه ساز آسیبهای اجتماعی خواهد بود.
این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: وجود گرههای ترافیکی به علت نبود زیرساختهایی مانند زیرگذر و زیرگذر از دیگر مشکلات نیازمند ساماندهی است.
وی درباره فضای انتخاباتی حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون گفت: از ۲ ماه پیش تاکنون شاهد بیشترین حجم قانونشکنی از سوی نامزدهای این حوزه انتخابیه هستیم.
خرامین خاطرنشان کرد: بسته شدن ورودیهای شهر یاسوج از سه سمت از سوی نامزدهای حاضر در رقابتهای تبلیغاتی مجلس شورای اسلامی ازجمله مواردی بود که باعث به دردسر افتادن شهروندان شد.
وی پهن شدن سفرههای نهار که باعث مدیون شدن نامزدها به اشخاص میشود و در فردای پیروزی باید جبران شود از دیگر تخلفهایی است که مصداقهایی از تخلف محسوب میشود.
وی قانونگریزی و بداخلاقیها انتخاباتی را خط قرمز خود ذکر کرد و افزود: افرادی که از قانون برای نشستن بر کرسی بهارستان عبور میکنند نمیتوانند قانونگذاران خوبی باشند.
خرامین در پاسخ به سؤالی درباره نحوه انتخاب فرد اصلح تصریح کرد که رأی دادن با معیارهایی چون قومی، حزبی بدان معنا که طایفه من باید برنده شود حتی اگر فرد مورد نظر شایسته نباشد گناهی نابخشودنی است.
وی با اشاره به تجربیات مردم استان کهگیلویه و بویراحمد برای انتخاب بر اساس شاخصهایی غیر از شایستگی در ادوار پیش در برخی موارد تأکید کرد: این بار مردم رای براساس عقلانیت و شایستگی را امتحان کنند.
خرامین در پاسخ به سؤالی درباره هزینههای تبلیغاتی خود را از کجا تأمین میکند، گفت: از درآمد خود، همسر و فرزندم هزینههای تبلیغاتی خود را تأمین میکنم تا مدیون کسی نباشیم.
این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبتهایش، گفت: وقتی میبینم استان یزد در کنار ما ۳۵۷۰ کارخانه دایر و یا در حال ساخت با درصد پیشرفت بالای ۶۰ درصد دارد.
وی افزود: ولی ما خودمانیم و یک کارخانه قند یاسوج که از زمان فرح پهلوی تا الان هر کس میآید افتتاحش میکنند و آخرش هم نفهمیدیم افتتاح شده یا خیر.
او ادامه داد: با چنین شرایطی آیا آدم حق ندارد احساس مسوولیت کند؟یزد 230هزار آدم توی کارخانهها مشغول به کار هستند، یعنی اندازه کل جمعیت شهرمان. فقط چشمههای یاسوج به اندازه نفت گچساران میتواند درآمد برای مردممان داشته باشد.
خرامین گفت: 30هزار کارگر استان کهگیلویه و بویراحمد در استان یزد در حال کار هستند که برخوردهای نامناسبی با آنها میشود. بهوالله برای زدن هیچکس: برای آسیب هیچکس؛ برای تخریب هیچکس نیامدهام. برای خدمت به مردمم آمدهام. کی میتونه در استان بگه طوایف از هم جدا هستند. همه ما در گذر زمان یکی شدهایم و وابستگیهای نزدیکی با هم داریم.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهارساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار میشود.
کد مطلب: 473039