رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد تشریح کرد
جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد روی ریل توسعه و پیشرفت
29 مهر 1403 ساعت 22:52
طی چهار ماه گذشته و باوجود مشکلات عدیده و رکود چندین ساله قبلی جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد در مسیر پیشرفت و در ریل توسعه قرار گرفته است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد عملکرد ۴ماهه این نهاد در سطح استان را تشریح کرد.
صاحب سروش فر در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه جهاد دانشگاهی روی ریل توسعه قرار گرفته است افزود: جهاد دانشگاهی در زمینههای مختلف آموزشی فرهنگی پژوهشی و فناوری و... فعالیت دارد که تلاشهای فراوانی برای رشد و افزایش این فعالیتها در حال انجام است.
وی یادآور شد: برنامه راهبردی ۲ تا ۵ساله برای این واحد در نظر گرفته شده است و طلیعه تحقق این برنامه اهداف و چشماندازهای بزرگ و دستیافتنی در استان به لطف خداوند متعال و با کمک و تعامل با مسئولین کشوری نمایندگان و مدیران استان اتفاق افتاده و تا پایان این برنامه راهبردی با سرعت به سمت چشم انداز ترسیم شده حرکت خواهیم کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد باوجود مشکلات عدیده و رکود چندین ساله قبلی روند پیشرفت و راهاندازی پروژههای نیمهتمام و تعطیل شده جهاد دانشگاهی استان شامل کارخانه فناورانه تولید آفتکشهای گیاهی و آنتی بیونیکهای دامی گیاهپایه در گچساران مراکز درمانی تحقیقاتی ژنتیک و سرطان مرکز تخصصی آنالیز تشخیص کیفی و بستهبندی عسل که همگی تعطیل و یا در رکود به سر میبردند با برنامهریزی منظم و بهسرعت پیش میرود. علاوه بر توسعه این مراکز راهاندازی مراکز تحقیقاتی آموزشی و فرهنگی و خدمترسان دیگر برای اولینبار و برای اهداف میانمدت و بلندمدت و توسعه واحد در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به فعالیتهای آموزشی و کارآفرینی انجام شده طی این مدت اظهار کرد: افزایش تعداد فراگیران دورههای آموزشی در قالب طرحهای مشارکتی جدید با تعامل و همکاری فرمانداران، بخشداران و مسئولین دانشگاهها و مدارس استان راهاندازی مراکز آموزشی در شهرهای مادوان و بوستان شهرستانهای باشت، چرام لنده برای اولینبار و رایزنی برای فعالکردن مراکز مشابه در دیگر شهرهای استان و پیگیری و راهاندازی دفاتر جهاد دانشگاهی در دانشگاه یاسوج دانشکده نفت گاز گچساران دانشکده صنعت معدن چرام و دیگر دانشگاههای استان برگزاری دورههای آموزشی ضمن خدمت سازمانها و نهادهای خدماترسان استان جهت برگزاری برنامههای فرهنگی و دورههای آموزشی از مهمترین اقدامات در این بخش
بوده است.
سروش فر بیان کرد: با موافقت معاونت محترم سیاستگذاری وزارت اقتصاد و دارایی جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد برای اولینبار بهمنظور استفاده از منابع جزء (۳) بند (ب) تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ بهصورت ملی در لیست وزارت اقتصاد و دارایی قرار گرفت و در این راستا تسهیلات اشتغالزایی در اختیار جهاد دانشگاهی برای پرداخت به متقاضیان در شهرها و شهرستان مختلف استان قرار گرفته است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: همچنین طی حدود چهار ماه اخیر چهار آزمون استخدامی ویژه معلولان فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد ثبت اسناد املاک و طرح شهید زین الدین در استان را با موفقیت برگزار کردهایم.
سروش فر با اشاره به فعالیتهای انجام شده در حوزه پژوهشی این واحد تصریح کرد: با پیگیری و رایزنیهای صورت گرفته جهت تکمیل و تجهیز مراکز درمانی و پژوهشی آزمایشگاه ژنتیک سرطان جهاد دانشگاهی استان اعتباراتی ویژه برای اولین بار اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: توسعه مرکز تخصصی آنالیز تشخیص کیفی و بسته بندی عسل با هدف پالایش عسلهای تولیدی در استان آنالیز و تشخیص کیفی بسته بندی بازار پسند و در نهایت بازاریابی و فروش عسلهای تولیدی و کمک به زنبورداران راه اندازی شده که این مرکز با نام زنجیره تولید عسل و فرآوردههای جانبی آن مشغول به کار است و به مرجعی برای آنالیز و تشخیص کیفی عسلهای تولیدی در استان تبدیل شده و اقدامات و پیگیریهای هدفمندی با همکاری مرکز تحقیقات و کاوشکده جهاد دانشگاهی کرج جهت تقویت این مرکز برای رفع نیازهای بازار ملی و بین المللی در حال انجام است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویر احمد عنوان کرد همچنین پیگیریهای لازم جهت فعال کردن و راه اندازی 2 طرح فناورانه تولید افت کشهای گیاهی و آنتی بیوتیکهای دامی گیاه پایه در شهرستان گچساران در دستور کار قرار گرفته و اعتباراتی ویژهای در سطح استان برای اولین بار و با همکاری مسئولین استانداری برنامه و بودجه نمایندگان و فرمانداری گچساران به این مرکز نیز اختصاص یافته است و انشاء الله با تخصیص بودجه ملی برای این مرکز و راه اندازی برای حدود ۲۰ نفر بصورت مستقیم و حدود ۲۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد.
سروش فر در رابطه با فعالیتهای فرهنگی تاکید کرد: تلاشهای فراوانی با عضویت و فعالیت در شورای فرهنگی استان شورای فرهنگی دانشگاهها برای رشد و تقویت حوزههای مختلف فرهنگی و همینطور خبرگزاریهای ایسنا ایکنا و مرکز افکار سنجی ایسپا در حال انجام است. وی اظهار نمود بعد از ۲۳ سال از آغاز بهکار جهاد دانشگاهی استان برای اولین بار نمازخانه بزرگ این واحد ایجاد و راه اندازی شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه اظهار کرد: در این مدت چهار ماهه جلسات، تعاملات و مکاتبات اداری متعددی با مجموعه استانداری استان ائمه جمعه نمایندگان مجلس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مدیران کل فرمانداران شده است. همچنین مدیریت و اصلاح امور مالی و اسناد و تجهیزات و امکانات و دیگر منابع جهاد دانشگاهی مدیریت منابع انسانی اصلاح چارت و تشکیلات و بکارگیری افراد بر حسب توانایی و پتانسیل در بخشهای مختلف پیگیری و اجرای طرحهای توسعه و شهرداران روسای دانشگاهها و مدارس استان جهت همکاریهای دو جانبه و پیشبرد اهداف واحد و خدمت به مردم استان انجام اشتغالزایی کشوری اجرای طرح ملی راهبردی و هدایت شغلی مشاغل خانگی افزایش تعداد تفاهم نامه و جلسات با ادارت مختلف از جمله بنیاد شهید دانشگاه یاسوج و پیام نور اداره ثبت و اسناد نظام مهندسی و غیره از مهمترین اقدامات چهار ماهه اخیر بوده است.
سروش فر بیان کرد: برگزاری نشست و تعامل با با اصحاب رسانه و صدا و سیمای استان جهت اطلاع رسانی و آگاه سازی عموم مردم از فعالیتها اهداف و رسالتهای جهاد دانشگاهی، استان جلسات مکاتبات و تعاملات لازم با مسئولین جهاد دانشگاهی مرکز در تهران و همینطور استفاده از تجارب روسا و سایر همکاران جهاد دانشگاهی واحدهای استانهای مختلف برای توسعه هر چه بهتر امورات واحد از دیگر اقدامات انجام شده طی این مدت بوده است.
کد مطلب: 491962