کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان:

2 هزار و ۷٠٠ مددجوی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد خودکفا شدند

18 بهمن 1403 ساعت 20:31

2 هزار و ۷۰۰ مددجو از کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد خدمات اشتغال دریافت کرده‌اند و اکنون به یک درآمد با ثبات و استقلال مالی رسیده‌اند.


2 هزار و ۷۰۰ مددجو از کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد خدمات اشتغال دریافت کرده‌اند و اکنون به یک درآمد با ثبات و استقلال مالی رسیده‌اند.
به گزارش کبنا، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گفت: ۴۶ هزار خانوار در استان کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند که از بین این خانواده‌ها، ۴۲ هزار نفر مستعد خودکفایی و اشتغالزایی‌اند.
قباد مبشری افزود: مددجویان علاوه بر فعالیت در زمینه کشاورزی و دامپروی، در زمینه فناوری‌های جدید نیز فعالیت دارند که باید از همکاری بانک‌ها در زمینه قرار دادن تسهیلات در اختیار کارآفرینان قدردانی شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان با اشاره به نظارت کمیته امداد بر اجرای طرح‌های اشتغالزایی ایجاد شده، تأکید کرد: نظارت‌های ایجاد شده حاکی از این است که بیش از ۸۵ درصدطرح‌های ایجاد شده، پایدار هستند.
وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ هزار و ۹۰۰ طرح اجرا شده و‌امیداست با همکاری بانک‌های عامل تعداد این طرح‌ها تا پایان سال به چهار هزار طرح برسد.
۴۲ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد استان مستعد اشتغال هستند
قائم مقام کمیته امداد استان هم گفت: ۴۲ هزار نفر از افراد تحت حمایت کمیته امداد در کهگیلویه و بویراحمد مستعد اشتغال هستند که این افراد بین ۱۸ تا ۶۰ سال سن دارند.
نواب ساجدیان با اشاره به مشکل رعایت کردن تعادل منابع نسبت به مصارف در استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: با توجه به اینکه استان صنعتی نیست و منابع بانکی نیز برای پرداخت تسهیلات بانکی پاسخگو نیست، این استان از سوی مرکز کشور پشتیبانی شده و استان‌های محروم، بخصوص استان کهگیلویه و بویراحمد از این مسأله مستثنی شود.


کد مطلب: 495765

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/495765/2-هزار-۷٠٠-مددجوی-کمیته-امداد-کهگیلویه-بویراحمد-خودکفا-شدند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1