کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کبنا گزارش می‌دهد:

فیلم و تصاویر | تودیع و معارفه رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه/ فاطمی‌زاده: نمی‌خواهم حرف تلخی بزنم اما می‌شد بهتر همکاری کرد/ در کنار برادرم پورجعفری هستم / پورجعفری: بدون نگاه سیاسی مدیریت خواهم کرد / فرماندار از غیبت مدیر کل گلایه کرد

28 بهمن 1403 ساعت 17:45

مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه با حضور مسئولان و فرهنگیان در دهدشت برگزار شد. فریدون فاطمی‌زاده، مدیر سابق، در این مراسم به دستاوردهای خود و چالش‌های پیش‌رو اشاره کرد و از جوانان به عنوان آینده‌سازان آموزش و پرورش یاد کرد.


 مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه با حضور مسئولان و فرهنگیان در دهدشت برگزار شد. فریدون فاطمی‌زاده، مدیر سابق، در این مراسم به دستاوردهای خود و چالش‌های پیش‌رو اشاره کرد و از جوانان به عنوان آینده‌سازان آموزش و پرورش یاد کرد.
به گزارش کبنانیوز، مراسم تودیع و معارفه سید علی بینا پورجعفری، رئیس جدید آموزش‌وپرورش شهرستان کهگیلویه، در تاریخ یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ با حضور پرشور فرهنگیان دهدشتی، فرماندار شهرستان کهگیلویه، فریدون فاطمی‌زاده، مدیر سابق آموزش‌وپرورش، و جمعی از مدیران شهرستان در سالن شهید مطهری شهر دهدشت برگزار شد.
فریدون فاطمی‌زاده در آیین تکریم خود با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر گفت: «اینجا می‌طلبد که از دورترین مدرسه یک دانش‌آموزی در دشمن زیاری تا حومه غربی، و همکاران و کارشناسان و فرهنگیان و مدیران عزیز سخن بگویم و از زحمات این عزیزان قدردانی کنم. اگر ایرادی وجود داشت، از من بود و اگر خدمتی انجام شد، با کمک شما بوده است.»
وی با ابراز سپاسگزاری به خداوند ادامه داد: «خدایا، تو را هزار بار سپاس می‌گویم که امروز این بار سنگین را تا به اینجا رساندم و اکنون آن را به دوست و معلم دیگری واگذار می‌کنم. خدایا خوب فهمیدم و درک کردم و باور داشتم این سخن مولا علی را که فرمودند: این مسئولیت که به تو واگذار شده است، طعمه نیست که فکر کنی به چنگ آورده‌ای و می‌توانی هرگونه خواستی بخوری و استفاده کنی. این امانتی است بر گردن تو. خدایا خوب فهمیدم که آنچه را نپاید، دلبستگی نشاید.»
فاطمی‌زاده با اشاره و تأکید بر اینکه هیچگاه در خانه بیت‌المال نشسته و بر ماشین بیت‌المال سوار نشده، به دستاوردهای خود در طول ۲۶ ماه حضور در منصب آموزش‌وپرورش دهدشت اشاره کرد و اظهار داشت: «در این مدت، ۲۶ پروژه به سرانجام رسید. ۲۴ مدرسه یا تکمیل شد یا در حال تکمیل است و یا کلنگ‌زنی برای آن‌ها انجام شد. همچنین، ۳۲ فضای مدرسه سنگی آموزش‌وپرورش به نوسازی مدارس تحویل داده شد تا ان‌شاءالله در یک سال آینده بازسازی شوند.»
وی به پروژه‌های دیگر نیز اشاره کرد و گفت: «سالن اجتماعات آموزش‌وپرورش که برای ده سال رها شده بود، در این مدت سقف گذاری شد و در حال حاضر در حال اجراست. دو فضای جدید به کمک خیرین برای دانش‌آموزان تیزهوشان متوسطه اول در حال تکمیل است. همچنین، با کمک خیرین، توانستیم تمام مدارس ابتدایی را دارای سایت اینترنتی کنیم.»
فاطمی‌زاده در ادامه تصریح کرد: «ما هنرستان‌ها را نیز تجهیز کردیم. در رایزنی با ایران‌خودرو در تهران و اهواز، نزدیک به دو میلیارد تومان تجهیزات دریافت کردیم. همچنین، ۱۲ چمن مصنوعی در دهدشت و سوق راه‌اندازی شد و ۱۱ هزار متر از اراضی کنار تأمین اجتماعی که کاربری مسکونی داشت، به آموزشی تغییر کاربری داده شد. بیش از ۲۱ میلیارد تومان وام مرابحه از مرکز استان برای ۷۳۰ همکار تأمین شد.»
وی در ادامه به کیفیت آموزش نیروی انسانی در شهرستان کهگیلویه اشاره کرد و گفت: «این شهرستان پس از سمنان، بالاترین سطح آموزش نیروی انسانی را برای کارکنان و معلمان خود در کشور دارد. ۱۲۰۰ نفر در کارگروه هوش مصنوعی شرکت کردند.»
فاطمی‌زاده تأکید کرد که هرچند از آموزش‌وپرورش می‌رود، اما همچنان در کنار مدارس خواهد ماند و گفت: «حتی اگر نیاز باشد با گدایی از دیگران، به این مدارس و دانش‌آموزان خدمت کنم. در کنار برادرم پورجعفری خواهم بود و از هیچ همکاری دریغ نخواهم کرد.»
وی همچنین افزود: «هرچند برخی مرا مورد تمسخر قرار می‌دادند که آموزش‌وپرورش را بچه‌بازی کردید، اما بیایید و نگاه کنید به جوانان و لذت ببرید از ظرفیت‌ها و استعدادهایشان.»
مدیر سابق آموزش‌وپرورش دهدشت ضمن اشاره به اینکه از ابتدا همه با اصرار دیگران وارد صحنه مدیریت آموزش‌وپرورش شد، تصریح کرد: «قصدم این نیست که حرف تلخی به زبان بیاورم. اما مگر مسئولیت چیست؟ همین است که الان من واگذار می‌کنم. دست تک‌تک کسانی که احساس کردند اگر فاطمی‌زاده نباشد آموزش‌وپرورش بهتر اداره می‌شود را می‌بوسم که بار سنگینی را از دوشم برداشتند. من با اصرار آقای عزت‌خواه آمدم و مدیر شدم. من قرار بود بشوم مدیرکل، اما آمدم آموزش‌وپرورش. شاکی هم نیستم. اما می‌شد بهتر پیش رفت و عملکرد و کمک کرد تا مشکلات آموزش‌وپرورش مرتفع شوند.»
فاطمی‌زاده بزرگ‌ترین سرمایه معنوی خود را کادرسازی از نسل جوان عنوان کرد و افزود: «امروز می‌توان با جوانان آموزش‌وپرورش، این نهاد را مدیریت کرد. جوانان خوش‌فکر و مستعدی که می‌توانند به‌راحتی بخشدار شوند و شهرستانی را مدیریت کنند.»
فاطمی‌زاده همچنین به وضعیت آموزش‌وپرورش در دوران مدیریتش اشاره کرد و گفت: «آموزش‌وپرورش را در شرایطی تحویل گرفتم که شش ماه مدیر نداشت. امروز افتخار می‌کنم که آموزش‌وپرورش دهدشت در کمال آرامش و بدون حاشیه روی ریل قرار دارد.»
سید حمزه محقق زاده، فرماندار کهگیلویه، نیز در این مراسم با آرزوی توفیق برای فاطمی‌زاده، به عدم حضور مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اشاره کرد و گفت: «انتظار می‌رفت خود مدیرکل محترم در این آیین حضور داشته باشد. ظرفیت شهرستان و نیازهای آن، به‌ویژه در پروژه‌های عمرانی، بیش از آن چیزی است که اکنون وجود دارد. متأسفانه عدالت در فضای آموزشی در شهرستان کهگیلویه محقق نشده است.»
وی ادامه داد: «شایسته نیست که هنوز این آموزش‌وپرورش یک سالن اجتماعات نداشته باشد. کل شهرستان ۴۳ مدرسه سنگی دارد که نیاز به توجه ویژه دارد، به‌ویژه باتوجه‌به دستور رئیس‌جمهور محترم. انتظار داریم مدیر جدید بیش‌ازپیش به عرصه آموزش و آرمان‌ها و تحولی بنیادین در آموزش‌وپرورش توجه کند.»
سید علی بینا پورجعفری در آیین معارفه خود به معرفی سوابق سی و چندساله‌اش در امر آموزش و مدیریت پرداخت و گفت: «اندیشه سیاسی من مشخص است و بدون توجه به حواشی مضر پیرامون جناح‌های سیاسی، آموزش‌وپرورش دهدشت را مدیریت خواهم کرد.»
در پایان این مراسم، از تلاش‌های حاج فریدون فاطمی‌زاده تقدیر به عمل آمد و حکم ریاست پورجعفری به وی ابلاغ و اعطا شد.

.
"."
"."











کد مطلب: 496065

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/496065/فیلم-تصاویر-تودیع-معارفه-رئیس-آموزش-پرورش-کهگیلویه-فاطمی-زاده-نمی-خواهم-حرف-تلخی-بزنم-اما-می-شد-بهتر-همکاری-کنار-برادرم-پورجعفری-هستم-بدون-نگاه-سیاسی-مدیریت-خواهم-فرماندار-غیبت-مدیر-کل-گلایه

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1