کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت؛

ادعای گرانی گازوئیل در فروردین‌ماه تکذیب شد

10 اسفند 1403 ساعت 18:59

رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت، ادعای افزایش قیمت گازوئیل در فروردین‌ماه را رد کرد و شایعات منتشرشده در این زمینه را بی‌اساس دانست.


رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت، ادعای افزایش قیمت گازوئیل در فروردین‌ماه را رد کرد و شایعات منتشرشده در این زمینه را بی‌اساس دانست.
به گزارش کبنا نیوز، علی احمدنیا، رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت، در صفحه شخصی خود نوشت: «دقایقی پیش، شایعاتی درباره گران شدن گازوئیل در فروردین‌ماه مطرح شد. رسماً اعلام می‌شود که دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت حامل‌های سوخت ندارد.»  
وی با تأکید بر اهمیت معیشت و اقتصاد مردم اضافه کرد: «تمام تمرکز دولت بر رفع دغدغه‌های معیشتی مردم شریف ایران است و این موضوع در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز نیز دوچندان مورد توجه قرار دارد.»  
این سخنان در واکنش به انتشار شایعاتی درباره افزایش قیمت سوخت، در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مطرح شد.

-


کد مطلب: 496563

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/496563/ادعای-گرانی-گازوئیل-فروردین-ماه-تکذیب

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1