یادداشت؛
هشتگ بازگشتِ عزت خشمِ مواجب بگیرانِ قلم به مزد را برافروخت
28 آبان 1399 ساعت 0:10
گویا هشتکِ بازگشتِ عزت، در سایه ی خستگی ناپذیریِ نماینده ی محترم شهرستان، خشمِ مواجب بگیرانِ قلم به مزد را برافروخت. تا با نادیده گرفتنِ اقداماتِ موثرِ نماینده ی منتخب، با سم پاشیِ رسانه ای، قصد ایجاد اخلال در مسیرِ توسعه ی شهرستان را داشته باشند .
مطلب هیاهوی بسیار برای هیچ؛ دید و بازدیدهای نماینده کهگیلویه برگرفته از اتاق فکر جریان پوپولیسم در کهگیلویه است. بهتر این بود نام نویسنده مشخص، تا جوابیهی خود را خطاب به وی منتشر میکردم. از سایت وزین کبنانیوز انتظار میرود، متن جوابیه عیناً منتشر شود.
جریان رقیب سید محمد موحد در ۴ سال گذشته، در هزینه نمودنِ تبلیغاتِ رسانهای در پوشش سایتهای مطرح استان، از تمام ابزار و توان خود در این فضا، جهت تخریب و زیر سؤال بردنِ خدماتِ وی درنگ ننمودند.
شعارهای پوپولیستیِ نمایندهی سابق، در کنار آماده باش هایِ بی سرانجام، دستِ بالای آقای موحد، در کنار به ستوه آمدنِ مردمِ شریف کهگیلویه از گذشته بود.
گویا هشتگ بازگشتِ عزت، در سایهی خستگی ناپذیریِ نمایندهی محترم شهرستان، خشمِ مواجب بگیرانِ قلم به مزد را برافروخت. تا با نادیده گرفتنِ اقداماتِ مؤثر نمایندهی منتخب، با سم پاشیِ رسانهای، قصد ایجاد اخلال در مسیرِ توسعهی شهرستان را داشته باشند.
گزارش پنج ماههی عملکردِ سید محمد موحد نمایندهی منتخب مردمِ شهرستان کهگیلویه در صدا و سیمای استان، به همراهِ تشریحِ اقداماتِ صورت گرفته تا به امروز، حجت را بر هر گونه نقادیِ مغرضانه تمام کرده است.
کما اینکه نمایندهی محترم، از هر گونه نقدِ منصفانه استقبال میکند.
اهم فعالیتِ آقای موحد، در مدت زمانِ اندکِ مسئولیت، همانطور که در گزارش عملکردشان در سیما فرمودند، حضور سرمایه گذاران مختلف، جهتِ اجرا و راه اندازیِ پروژههایی است، که در دوازده سال گذشته مسکوت مانده بودهاند.
اشارهی مطلب مورد نظرِ نویسندهی آن مقال، بافتِ تاریخی دهدشت است که پسا موحد، پناهگاهِ معتادین شهر شده بود.
در چهار سال گذشته دیدیم و شاهد بودیم، عدمِ توجه مسئولین امر به بافت تاریخی شهرمان، بلادشاپور را به زیر شعلههای آتشِ نابخردی آنها فرو برد.
دیوارها ترک بردند و محوطه آتش گرفت و دلهای ما سوخت.
در این شرایط رکود و تعطیلی صنعت شهرستان، بازدید نماینده و مسئولین از شهرکهای صنعتی جهت تعیین تکلیف و رایزنی برای تشویق و ورود سرمایه گذار برای تسریع در راه اندازی معادن، به جای اینکه فرصت قلمداد شود، بهانهای برای نقد غیر منصفانهی مغرضان قرار گرفته است.
سؤال اینجاست، نمایندهی منتخب فعلی، کجای معادلات قدرت و تصمیم گیری امور شهرستان در دوازده سال گذشته بود؟
این آقایان در دوازده سال گذشته چه بر سر صنعت شهرستان آوردهاند که امروزه به اذعان بوقچی های تبلیغاتیشان ورشکسته است؟
نویسندهی غائب از نظرها، به خرید آپارتمانهای لوکس در مناطق شمالی تهران اشاره نمودند.
آوردن سرمایه گذار توسط منتخب مردم، واگذاری پروژهها و انتخاب پیمانکاران را غیر معقول دانست و آنها را در جهت تأمین منافع پیمانکاران عنوان کرد.
بهتر است ایشان در ادعای خود تجدید نظر کند.
زیرا مبرهن و همانند آفتاب تابان مشخص است چه افرادی در ۱۲ سال گذشته، از قِبَلِ پیمانهایی که هرگز به سرانجام نرسید، به کجاها رسیدند.
تبلیغاتِ انتخاباتِ اخیر در کهگیلویهی بزرگ، واقعیت درون جریانی گروههای فعال در شهرستان بود.
قابِ تصاویرِ نطقهای انتخاباتی نامزدها در شهرهای مختلفِ حوزهی انتخابیه مشخص میکند چه افرادی با چه پیشینهای همراه و هم فکر بودهاند.
در کنار کدام نامزد، جوانان و نخبههای علمیِ شهرستان و در کنار کدام نامزد، پیمانکاران گعده قرار گرفته بودند.
این روزها نمایندهی محترم، در آتشِ بخلِ رسانههای همسو با رقیبانِ انتخاباتی که کم هم نیستند مغرضانه ذبح میشود.
وجدانهای بیدار و آگاه به خوبی میتوانند قضاوت کنندگان عادلی باشند.
دوران سکون و واپس گراییِ دوازده سال گذشته، مدیریتِ نامطلوب شهرستان بود.
مدیرانی که سیمان سپو، پتروشیمی و فسفات چرام را به تعطیلی کشاندند و امروز طلبکارانه در مقابل رأی مردم ایستادهاند.
---------------------------------
هاشم تقی زاده سوق
کد مطلب: 427626