دریافت لینک صفحه با کد QR
کبنا گزارش میدهد
رسانههای الوند خبر میدهند؛ استیضاح شهردار الوند به خاطر تخلفات باند یاسوجی
29 دی 1399 ساعت 1:15
آنگونه که رسانههای الوند مینویسند، بیش از سه ماه است که موضوع استیضاح شهردار الوند در صحن علنی شورای اسلامی این شهر مطرح شده و اعضای شورا بر سر استیضاح روح الله احمدزاده کرمانی به اختلاف رسیدهاند.
آنگونه که رسانههای الوند مینویسند، بیش از سه ماه است که موضوع استیضاح شهردار الوند در صحن علنی شورای اسلامی این شهر مطرح شده و اعضای شورا بر سر استیضاح روح الله احمدزاده کرمانی به اختلاف رسیدهاند.
به گزارش کبنا، مهرماه 98 بود که حکم روح الله احمد زاده کرمانی که زمانی یار غار مشایی و بقایی از یاران محمود احمدی نژاد رئیس دولت نهم و دهم بود، مسئولیت شهرداری الوند را به دست گرفت، او قبل از مسئولیتش در شهرداری الوند، استاندار فارس بود که مردم درب استانداری فارس را بر روی احمد زاده کرمانی قفل کردند. او متولد زمستان 57 است و کاندیدای انتخابات یازدهمین دوره ریاستجمهوری شد، که شورای نگهبان به دلایل نامعلومی صلاحیت او را رد کرد.
حدود 16 ماه از مسئولیت احمد زاده کرمانی در شهرداری الوند میگذرد که اعضای شورای اسلامی شهر الوند بر ماندن و نماندن او به اختلاف رسیدهاند.
احمدزاده کرمانی شهردار الوند
مهر ماه 99، شایعه استیضاح شهردار الوند در کانالهای مجازی این شهر میچرخید که مهتاب بهرامی و سهراب ذاکری از اعضای شورای شهر به این موضوع واکنش نشان دادند.
مهتاب بهرامی گفته بود: استیضاح شهردار غیرقانونی بوده، برخی موضوعات پشت صحنه وجود دارد و شاید اعضای استیضاح کننده توقعاتی دارند و بعضی از این توقعات به انتخابات سال آینده مربوط شود. شهردار درباره برخی از این مسائل مقاومت کرد و این اعضا گفتند که شهردار باید برود.
بهرامی گفت: با این حال چون فرایند قانونی در این زمینه طی نشد، باید مجدداً استیضاح مطرح شود یعنی بعد از آنکه طرح سؤال مطرح شد، شهردار ۱۰ روز فرصت خواهد داشت تا با دعوت به صحن شورا به سؤالات پاسخ دهد و اگر اعضای شورا قانع شدند، استیضاح او مطرح میشود.
سهراب ذاکری استیضاح شهردار الوند را غیرقانونی عنوان کرد. ماجرای استیضاح شهردار الوند منتفی شد تا اینکه علی قدمی عضو شورای شهر الوند از مخالفین عملکرد روح الله احمد زاده کرمانی در روزهای پایانی مهر ماه 99 از برکناری شهردار الوند از عضویت در هیأت مدیره شرکت شهر صنعتی البرز خبر داد.
قدمی گفت: با توجه به اطلاع از برخی اقدامات هیات مدیره شرکت شهر صنعتی البرز، از جمله احتمال استخدام غیرقانونی برخی از نزدیکان و همراهان شهردار الوند در این شرکت، چهار تن از اعضای شورای شهر الوند با برکناری وی موافقت کردند.
عضو شورای شهر الوند با انتقاد از عملکرد ضعیف شهردار الوند گفت: شهردار الوند حضور فعال و موثری در مدیریت شهری ندارد.
گفتنی است، عضویت شهردار در هیات مدیره شرکت شهر صنعتی البرز از طریق شورای شهر به شهردار واگذار میشود که با پیشنهاد میرزایی، خمسه، جهانی و قدمی؛ چهار عضو شورای شهر الوند، موضوع در جلسه 22 مهرماه 99، شورای شهر الوند مطرح و ضمن ابطال مصوبه قبلی، احمدزاده کرمانی برکنار شد.
دادستان احمدزاده و شورای شهر به همین جا ختم نمیشود، او به سید هیبت اله عبدی زاده معاون سابق شهرداری یاسوج، محمد جواد منتظریان و حسین داوودی در شرکت شهر صنعتی البرز مسئولیتهای را واگذار میکند. و رسانههای الوند یکی از مهمترین دلایل استیضاح شهردار الوند را تخلفات باند یاسوج در شرکت شهر صنعتی البرز میدانند. همچنین پیج اینستاگرام «الوند من» نیز این موضوع را تأیید کرده و نوشته باند یاسوجی در شرکت شهر صنعتی البرز تخلفاتی را انجام دادهاند.
سید هیبت اله عبدی زاده معاون سابق شهرداری یاسوج
احمدزاده معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دولت دهم بود که بهعنوان شهردار الوند انتخاب شد اما حال گویا رفتن او نیز بهمانند آمدنش سروصداهای زیادی به دنبال خواهد داشت.
بنا بر این گزارش، با صدور حکمی از سوی روح الله احمد زاده کرمانی شهردار الوند رئیس هیات مدیره شرکت شهر صنعتی البرز، سید هیبت اله عبدی زاده به عنوان سرپرست جدید شرکت شهر صنعتی البرز معرفی شد.
عبدی زاده سمتهایی چون شهردار منطقه دو یاسوج، رئیس هیئت مدیره سازمان پارکها و فضای سبز، مدیر سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی و معاونت توسعه و منابع انسانی شهرداری یاسوج را در کارنامه مدیریتی خود دارد.
شرکت شهرصنعتی البرز در تاریخ 1346 به نام شرکت شهرصنعتی البرز قزوین تأسیس و اداره ثبت شرکتها و مالکیتهای صنعتی تهران به ثبت رسیده است.
در سال 1346 بمنظور ایجاد تمرکز در صنایع تولیدی حدود 900 هکتار از اراضی معروف به مزرعه اریک واقع در 140 کیلومتری شمال غربی تهران و 15 کیلومتری جنوب شرقی قزوین بمنظور احداث اولین شهرصنعتی ایران به نام شهرصنعتی البرز برگزیده شد.
از مجموع 900 هکتار اراضی شهرصنعتی البرز 550 هکتار در قسمت شرقی به مناطق صنعتی و 112 هکتار به مناطق تجاری اختصاص داده شده است، مابقی اراضی به معابر و تاسیسات عمومی تخصیص یافته است.
این مجتمع سهم بالائی در افزایش تولید ناخالص ملی برعهده دارد و از طرفی با پرورش مهندسین زبده و نیروهای اجرائی قوی آزمون مناسبی جهت آزمایش توانائیها و کوره داغی جهت پرورش استعدادهای جوانان برومند این سرزمین بوده است.
به موجب تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده در مورخ 15 /5/ 1349 نام شرکت شهرصنعتی البرز و در اجرای مفاد ماده 282 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب اسفندماه 1347 به استناد مصوبــه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 27/ 12/ 1351 نام شرکت از سهامی بــه سهامی خاص تغییر یافته است.
سهام دار اصلی شرکت در سال قبل شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند بوده و در تاریخ 10 /12/ 1382 سهام شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند توسط شهرداری الوند خریداری و در نهایت در تاریخ 22/12/1382 رسماً به شهرداری الوند واگذار شد.
کبنانیوز آمادگی درج پاسخ محمدجواد منتظریان و سید هیبت الله عبدی زاده را دارد.
کد مطلب: 429813
کبنانیوز
https://www.kebnanews.ir