سازمان هواشناسی اعلام کرد
تداوم بارش برف و باران در برخی مناطق / افزایش آلودگی هوا در کلانشهرها
29 بهمن 1401 ساعت 21:07
سازمان هواشناسی با اشاره به بارش پراکنده برف،باران و وزش باد در برخی مناطق کشور از افزایش آلایندههای جوی در شهرهای صنعتی و پُرجمعیت طی ۳ روز آینده خبر داد.
سازمان هواشناسی با اشاره به بارش پراکنده برف،باران و وزش باد در برخی مناطق کشور از افزایش آلایندههای جوی در شهرهای صنعتی و پُرجمعیت طی ۳ روز آینده خبر داد.
به گزارش کبنا، بر اساس نقشههای همدیدی و آیندهنگری سازمان هواشناسی امروز در خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی و ارتفاعات شمال کرمان بارش پراکنده پیشبینی شده است.
یکشنبه و دوشنبه در اکثر مناطق کشور جو پایداری حاکم است و روز سهشنبه در بخشهایی از شمال غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش پراکنده برف و باران پیشبینی میشود.
امروز در مناطقی از جنوب غرب کشور کاهش کیفیت هوا به علت پدیده گردوخاک پیش بینی میشود. طی 3 روز آینده در شهرهای صنعتی افزایش غلظت آلایندههای جوی و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.
طی 5 روز آینده در بیشتر مناطق کشور به ویژه نوار شمالی کشور افزایش محسوس دما روی میدهد و امروز فردا نیز احتمال ریزش بهمن در ارتفاعات البرز مرکزی وجود دارد.
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی سهشنبه در شمال شرق و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز و چهارشنبه علاوه بر این مناطق در بخشهایی از شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک انتظار میرود.
طی 3 روز آینده خلیجفارس و از اواخر وقت امروز تا دوشنبه تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.
توصیف سامانه: وزش بادشدید، افزایش ارتفاع موج
زمان شروع: بعدازظهر یکشنبه 1401/11/30
زمان پایان: ظهر سهشنبه 1401/12/02
نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج در مناطق ساحلی1 تا 1.5 متر و در نواحی دور از ساحل تا 2 متر.
منطقه اثر:
یکشنبه 1401/11/30: دریای عمان، در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان.
دوشنبه 1401/12/01: دریای عمان، در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان.
سهشنبه 1401/12/02: دریای عمان، در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان.
اثر مخاطره: آسیب به تورهای صیادی و قفسهای پرورش ماهی، اختلال در ترددهای دریایی، خطر غرق شدن شناورهای سبک و نیمهسنگین و آسیب به شناورهای سنگین.
توصیه: جلوگیری از تردد شناورهای سبک و فعالیت های تفریحی، ممنوعیت عملیات غواصی و شنا، جمعآوری تورهای صیادی و محدودیت در فعالیتهای دریایی در ساحل و فراساحل، اتخاذ تمهیدات لازم جهت پیشگیری از خسارت احتمالی به تأسیسات دریایی.
بارندگی های امسال در برخی نقاط کهگیلویه و بویراحمد از مرز یکهزار میلی متر گذشت
سرپرست اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: میزان بارندگی های امسال در مناطق آب مورد و لوداب در استان از مرز یکهزار میلی متر گذشت.
علی کرمی افزود: امسال یکهزار و۱۵۵ میلی متر باران در ایستگاه باران سنجی آبمورد ثبت شده است که ۳۵۱ میلی متر از این میزان در هفته گذشته باریده است.
وی بیان کرد: همچنین از اول مهر امسال تاکنون یکهزار و 23 میلی متر باران در بخش لوداب گزارش شده که ۳۳۴ میلی متر از این میزان در سامانه اخیر باریده است.
سرپرست اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: امسال همچنین ۹۳۰ میلی متر در تنگ سرخ، ۹۱۳ میلی متر درمنصورخانی کاکان،۷۹۷ میلی متر در وزگ،۷۴۲ میلی متر در یاسوج، ۷۲۹ میلی متر در سیرون شبلیز،۷۲۰ میلی متر در کاکان،۶۷۳ میلی متر در سی سخت،۶۴۸ میلی متر در چیتاب، ۶۷۵ میلی متر لنده، ،۶۳۰ میلی متر باران در گنجه ای،۶۲۰ میلی متر باران در باشت، ۶۱۵ میلی متر در بوستان،۵۰۱ میلی متر در دهدشت ،۳۹۵ میلی متر در لیکک و ۳۹۰ میلی متر باران در دوگنبدان گزارش شده است.
وی عنوان کرد: میانگین بلند مدت سالیانه بارش باران در استان کهگیلویه و بویراحمد ۵۸۰ میلیمتر است.
کرمی تاکید کرد: میزان بارش بلند مدت سالانه در ایستگاه یاسوج ۷۹۶، سی سخت ۶۹۶.۷، دوگنبدان ۴۳۷.۴، دهدشت ۵۰۳، لیکک ۴۰۶.۷ ، مارگون ۶۲۶ و منطقه امامزاده جعفر ۴۴۱ میلی متر است.
کد مطلب: 458650