کبنا گزارش میدهد
برخورداری ۱۰۱ روستای کهگیلویه و بویراحمد از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین و رئیس بسیج سازندگی کشور
19 مهر 1402 ساعت 14:32
با حضور سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور و سردار محمد زهرایی رئیس بسیج سازندگی کشور طرح آبرسانی به ۱۰۱ روستای کهگیلویه وبویراحمد افتتاح شد. این طرحها با اعتبار ۱۰۷ میلیارد تومان امروز چهارشنبه به بهرهبرداری رسید و از مجموعه ۱۲۶ روستا ۱۰۱ روستا آبرسانی شد.
سردار غلامرضا سلیمانی_ رئیس بسیج مسضعفین کشور_ صبح امروز به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر و در آئین افتتاح چند طرح عمرانی شرکت کرد. آیت الله سید نصیر حسینی_نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد_، سردار حمید خرمدل_ سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد_ در این آئین حضور داشتند.
به گزارش کبنا، صبح امروز سردار سلیمانی_ رئیس بسیج مسضعفان کشور_ سردار محمد زهرایی_ رئیس بسیج سازندگی کشور_ به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کردند و چند طرح عمرانی را افتتاح کردند.
با حضور سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور و سردار محمد زهرایی رئیس بسیج سازندگی کشور طرح آبرسانی به ۱۰۱ روستای کهگیلویه وبویراحمد افتتاح شد.
این طرحها با اعتبار ۱۰۷ میلیارد تومان امروز چهارشنبه به بهرهبرداری رسید و از مجموعه ۱۲۶ روستا ۱۰۱ روستا آبرسانی شد.
پیشرفت ۴۰ درصدی طرحهای آبرسانی بسیج به روستاهای کشور
سردار غلامرضا سلیمانی_ رئیس بسیج مستضعفین کشور_ در حاشیه سفر خود به استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: طرحهای آبرسانی به روستاهای کشور با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.
سردار غلامرضا سلیمانی در آیین افتتاح ۱۰۱ پروژه آبرسانی گفت: در سال ۱۴۰۰ توافقنامهای میان سپاه و بسیج و وزارت نیرو به منظور آبرسانی به روستاهایی که تنش آبی در زمینه آب شرب دارند منعقد شد که پیشرفت طرحهای آبرسانی در تمام کشور ۴۰ درصد است.
رئیس بسیج مستضعفین بیان کرد: ۱۱ هزار روستا در طرح آبرسانی بسیج هدفگذاری شدند که در حال حاضر ۷ هزار پروژه فعال است.
وی بیان کرد: دستاوردی که این طرحها و پروژهها دارد این است که روستائیان ما که تشکیل دهنده اقتصاد مقاومتی هستند از نعمت آب شرب و پایدار برخوردار خواهند شد.
سردار سلیمانی به طرح آبخیز تا جالیز اشاره و عنوان کرد: در زمینه تأمین آب کشاورزی و باغداری توافق نامهای میان سپاه و بسیج و وزارت جهاد کشاورزی منعقد شده است و چشمهها و قنوات و کانالهای آبرسانی باغات و حوزه کشاورزی بهینهسازی میشود.
وی بیان کرد: از آبخیز تا جالیز یک طرح جامع است که اعتبارات خوبی برای آن هم پیشبینی شده است.
برخورداری ۱۰۱ روستای کهگیلویه وبویراحمد از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار
سردار حمید خرمدل در آیین افتتاح و بهرهبرداری ۱۰۱ مورد طرح آبرسانی این استان در روستای بطاری بویراحمد که با حضور سردار سلیمانی رئیس بسیج مستضعفین کشور برگزار شده بود، در ابتدا پیروزی حماسی و غرورآفرین جریان مقاومت در فلسطین اشغالی که هیمنه و شکوه پوشالی رژیم اشغالی اسرائیل را از هم پوشاند و باعث غرور و مباهات برای جامعه جهان اسلام شد تبریک گفت و اظهار کرد: انشاءالله این پیروزیها تا فتح قدس ادامه پیدا کنند.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه وبویراحمد افزود: خدا را شاکر هستیم که امروز ۱۰۱ مورد طرح آبرسانی را تحویل مردم شریف و نجیب میدهیم.
وی با بیان اینکه باید در فاز اول ۱۸۰ روستا را در دستور کار قرار میدادیم گفت: طبق آماری که وجود دارد ۱۰ درصد روانابها در استان ما است اما به علت حجم زیاد روستاها که حدود ۱۶۰۰ روستا هستند، نهضت جدی صورت گرفت و امروز شاهد بهرهبرداری ۱۰۱ روستا از نعمت آب هستیم.
خرمدل تصریح کرد: اگر ملزومات مورد نیاز مثل لوله به وقت به دست ما میرسید پروژه هماکنون به اتمام رسیده بود و وارد فاز دوم شده بودیم.
وی عنوان کرد: فاز دوم آماده و به محض اینکه اعتبار بیاید حجم بیشتری از روستاها را آبرسانی خواهیم کرد.
خرمدل با بیان اینکه بر اساس بافت فرهنگی استان در تابستان و زمستان بحث آوردن آب به دوش زنان خانواده است و زجر زیادی میکشند گفت: هر جا ما این طرح را انجام دادیم مردم راضی بودند، کارهای خوبی بسیج سازندگی انجام داده و بنا داریم تا آخرین روستایی که امکان آبرسانی باشد این خدمت را ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه بسیج سازندگی امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی بسیار ماهر و ورزیدهای دارد از سردار سلیمانی خواست که آماد و پشتیبانی سپاه لوله و تجهیزات را زودتر به استان برسانند تا در زمان کمتری این ماموریت به سرانجام برسد.
راهاندازی ۲۰۰۰ پنل پنج کیلوواتی
سردار غلامرضا سلیمانی_ رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور_ در آیین بهرهبرداری پنلهای خورشیدی در بویراحمد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کشور ما در مدار ۳۲ تا ۳۸ درجه قرار دارد و در طول مدت زیادی از سال از نعمت الهی نور خورشید برخوردار است.
وی افزود: یکی از فناوریهای جدید، تولید برق از نور خورشید است این صفحات خورشیدی و امروز در اینجا یک نمونه پنج کیلووات آن با کمک یک خیر و بسیج سازندگی و اداره برق منطقه استان بهرهبرداری شد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه این یک فعالیت جدید همه جانبه است به بررسی مزیتهای آن پرداخت و تصریح کرد: درآمد خانوارها و تولید برق را افزایش میدهد، ایمن انرژی پاک است، آلودگی زیست محیطی ایجاد نمیکند، پدافند غیرعامل در آن رعایت میشود، خدمات پس از فروش دارد، به حل ناترازی برق در کشور کمک میکند، باعث میشود در صنعت برق و کشاورزی دچار خاموشی نشویم.
سلیمانی با بیان اینکه پنل خورشیدی بیش از ۲۰ مزیت دارند گفت: علاوه بر تولید انرژی باعث اشتغالزایی میشود، کسانی که تولید میکنند، نصب میکنند و خدمات پس از فروش میدهند. چاههای کشاورزی و صنایع کوچک و بزرگ و خانهها از این برق استفاده میکنند.
وی افزود: ماهیانه میزانی ادارات برق منطقهای در قبال این برق تولیدی به حساب آنها واریز میکنند.
سردار سلیمانی با بیان اینکه اینکار در کل کشور تازه شروع شده است گفت: دولت برنامهریزی کرده ۱۵ هزار مگاوات در کل کشور طی یک برنامه پنج ساله تولید کند.
وی افزود: باید تلاش کنیم هر ساله حداقل سه هزار مگاوات در کشور از این مسیر تولید شود.
سلیمانی بیان کرد: اگر همه استانها فعالیت کنند این مسأله دست یافتنی است و میتواند ناترازی را در کشور حل کند و ما به صادرکننده برق در منطقه غرب آسیا تبدیل خواهیم شد.
وی عنوان کرد: تاکنون بسیج سازندگی بیش از دو هزار واحد پنج کیلووات در کشور ایجاد کرده است.
سلیمانی اظهار کرد: در خراسان رضوی ما روستایی داریم که برق کل روستا از این طریق تهیه شده است.
وی افزود: یک نیروگاه خورشیدی متوسط در یک بخشی از پیرامون روستازده میشود و برق کل روستا تأمین میشود، اگر الگوسازی شو در برخی روستاها استفاده خواهد شد.
سلیمانی گفت: بسیج سازندگی صدهزار پنل خورشیدی در توافقنامه با طرح بزرگ دولت قرارداد بسته است.
کد مطلب: 467975