کبنا بررسی کرد
شترسواری دولا دولا نمیشود / وزیر بهداشت تکلیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و نظام سلامت و درمان کهگیلویه و بویراحمد را روشن کند
12 آذر 1403 ساعت 15:58
در حالی که رئیس فعلی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برخی از معاونین خود را تغییر داده، اما همچنان بخش زیادی از مناصب این دانشگاه در اختیار کسانی است که کمترین نزدیکی را با گفتمان و سیاستهای دولت جدید ندارند، اما وی همچنان امیدوار است که صندلی ریاست را از دست ندهد.
در حالی که رئیس فعلی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برخی از معاونین خود را تغییر داده، اما همچنان بخش زیادی از مناصب این دانشگاه در اختیار کسانی است که کمترین نزدیکی را با گفتمان و سیاستهای دولت جدید ندارند، اما وی همچنان امیدوار است که صندلی ریاست را از دست ندهد.
به گزارش کبنا، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بهعنوان متولی اصلی سلامت، بهداشت و درمان در کهگیلویه و بویراحمد، سالهاست دچار حواشی متعددی شده است. تغییر ریاست این دانشگاه از پرویز یزدانپناه به محمد غلامنژاد و حالا رئیس فعلی دانشگاه علومپزشکی نیز تاکنون نتوانسته این دانشگاه را از حاشیهها دور کند. هر چند غلامنژاد با شعار بازگرداندن آرامش به دانشگاه ریاست دانشگاه را بر عهده گرفت، اما او جایش را به رئیس فعلی دانشگاه داد. رئیس جدید نیز مکرراً با حاشیه روبهرو بود تا اینکه اخیرا مرگ یکی از پزشکان خوشنام به این ناکارآمدیها افزود.
اخبار متعددی از وضعیت نامناسب بیمارستانها و مراکز درمانی استان کهگیلویه و بویراحمد به گوش میرسد، اما قتل دکتر داوودی یکی از پرسروصداترین اتفاقات یک دهه اخیر در این دانشگاه است.
با شروع بهکار دولت چهاردهم با ریاست مسعود پزشکیان انتظار میرفت این وضعیت پایان یابد، اما پس از اینکه برخی از نزدیکان نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی، در دانشگاه علوم پزشکی پستهایی به دست آوردند، فشار بر رئیس فعلی دانشگاه علومپزشکی استان کاسته شد. گویا رئیس فعلی با تغییر معاونین توسعه و بهداشتی توانست برای خود زمان بخرد.
رئیس فعلی دانشگاه علومپزشکی یاسوج که با این انتصابات به نظر میرسد به دوستان دیروز خود پشت کرده است، اما همچنان جمعی از نیروهای وابسته به دولت قبل را در دستگاه اداری خود نگه داشته است. مدیر حراست، معاونت درمان، پژوهش، فرهنگی و دانشجویی، غذا و دارو، آموزش، مدیر فرهنگی و گزینش و همچنین رئیس بیمارستان امام سجاد بخشی از این افراد هستد.
گویا رئیس فعلی دانشگاه علومپزشکی یاسوج همچنان انتظار دارد با حضور این افراد دوران مدیریتی خود را طی کند، اما باید پرسید با تغییر دولت، نزدیکان و افراد همسو با گفتمان دولت چهاردهم کجای معادلات رئیس دانشگاه هستند؟
مگر میشود هم به دنبال ابقاء بود و هم چندین معاونت و مدیریت را به افرادی داد که کمترین تناسبی با سیاستهای دولت جدید ندارند؟
به نظر میرسد وقت آن رسیده دکتر ظفرقندی وزیر جدید بهداشت، تکلیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و نظام سلامت و درمان کهگیلویه و بویراحمد را روشن کند. چرا که نه سلامت و درمان این روزها حال خوبی دارد و نه مردم رضایت چندانی از این وضعیت دارند.
گفتنی است این مطلب نافی خدمات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیست و این پایگاه خبری آمادگی درج جوابیه مسئولین آن دانشگاه را دارد.
کد مطلب: 493436