کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کبنا گزارش می‌دهد؛

نظرسنجی نوروزی کبنانیوز به پایان رسید / بهترین و بدترین مدیران کهگیلویه و بویراحمد در سال 1403 از نظر مخاطبان کبنانیوز مشخص شدند

7 فروردين 1404 ساعت 15:56

پس از پایان نظرسنجی نوروزی عملکرد مدیران کهگیلویه و بویراحمدی در پایگاه خبری کبنانیوز، بهترین و بدترین مدیران استان از نظر شهروندان مشخص شدند.


پس از پایان نظرسنجی نوروزی عملکرد مدیران کهگیلویه و بویراحمدی در پایگاه خبری کبنانیوز، بهترین و بدترین مدیران استان از نظر شهروندان مشخص شدند.
به گزارش کبنا، نظرسنجی نوروزی عملکرد مدیران استان کهگیلویه و بویراحمد به پایان رسید. در این نظرسنجی که در پایگاه خبری کبنانیوز بارگذاری شده بود، از پاسخگویان خواسته شد نظر خود را درباره 20 مدیر کهگیلویه و بویراحمدی اعلام کنند. پاسخ‌ها در طیف سنجش لیکرت به‌صورت چهارگزینه‌ای (ضعیف، متوسط، خوب و خیلی خوب) دسته‌بندی شده بود. پاسخ‌گویان می‌توانستند یکی از این چهار گزینه را انتخاب کنند. البته در کنار چهار گزینه بالا، گزینه پنجمی را هم قرار داده‌ بودیم با عنوان «سایر» تا پاسخگویان چنانچه نظر دیگری غیر از پاسخ‌های چهارگانه دارند، آن را این‌جا بنویسند. البته می‌شد گزینه خیلی ضعیف را نیز به آن چهارگزینه اضافه کرد، اما به دلایلی از این کار صرف نظر کردیم. 
در نهایت دو هزار و 170 نفر در این نظرسنجی شرکت کردند و به این سؤالات چهارگزینه‌ای پاسخ دادند. تعداد افرادی که این خبر را خوانده بودند حدود 20 هزار نفر بود، بخش زیادی از آن‌ها حاضر به پاسخگویی نبودند، برخی نیز از طرق دیگر همچون پیامک یا تلفنی، اعلام کردند که همه مدیران استان ضعیف هستند و حاضر نیستند در این نظرسنجی شرکت کنند. اما در نهایت دو هزار و 170 نفر در این نظرسنجی شرکت کردند. البته این جمعیت به همه سؤالات به یکسان پاسخ ندادند، برخی از پاسخگویان ترجیح دادند نسبت به برخی از مدیران پاسخی ندهند. به همین خاطر پاسخ‌هایی که برای برخی از مدیران ثبت شده، زیر دو هزار پاسخ است. اما در مجموع، عدد دو هزار 170 نفر می‌تواند نمونه آماری قابل تأملی باشد. معمولاً در تحقیقات حوزه علوم انسانی در استانی با جمعیتی همچون کهگیلویه و بویراحمد، حجمی کمتر از این نمونه را انتخاب می‌کنند. معمولاً حجم نمونه در این تحقیقات بین 400 تا 500 نفر است. با این تفاوت که آن‌ها به صورت کاملاً تصادفی دست به انتخاب نمونه می‌زنند و پژوهشگران نمونه‌ها را راضی می‌کنند که به سؤالاتشان پاسخ دهند، اما برای ما در این‌جا چنین فرصتی فراهم نبود و پاسخگویان خود با رضایت خودشان برای پاسخگویی به این سؤالات زمان گذاشتند و به آن‌ها پاسخ دادند. بنابراین هر چند این نمونه آماری قابل تعمیم به کل جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد نیست، اما می‌توان آن را به مخاطبان رسانه‌ها در استان و به‌ویژه مخاطبان خاص کبنانیوز تعمیم داد. نکته دیگر این‌که در این نظرسنجی هر فرد تنها یک بار می‌توانست شرکت کند. گفتنی است علاوه بر افرادی که به پرسشنامه پاسخ داده‌اند، 356 کامنت نیز زیر این خبر نگاشته شده، که آنها را هم به صورت جداگانه تحلیل خواهیم کرد.
تحلیل داده‌های نظرسنجی در یک یادداشت نمی‌گنجد، بنابراین این تحلیل‌ها را طی سلسله‌گزارش‌هایی منتشر خواهیم کرد. نخستین بخش این گزارش‌ها، تحلیل کلی و رتبه‌بندی مدیران کهگیلویه و بویراحمدی از نظر پاسخگویان است.
در جدول زیر نمرات مدیران کهگیلویه و بویراحمدی به تفکیک پاسخ‌های چهارگانه آمده است و مخاطبان می‌توانند به صورت تفصیلی نمرات مدیران استان را مشاهده کنند.


در بین مدیران کهگیلویه و بویراحمدی، مدیرانی که در نظر مخاطبان کبنانیوز، بیشترین رضایت از آن‌ها وجود دارد، در جدول زیر آمده‌اند. نمرات خیلی خوب و خوب را با یکدیگر تجمیع کرده و سه مدیری که بالاترین نمره را کسب کرده‌اند، مشخص نموده‌ایم. بر اساس داده‌های جدول زیر، سید علی معتمدی‌پور رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در رتبه نخست، امین درخشان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در رتبه دوم و سالار خشایی مدیرعامل پخش فرآورده‌های نفتی کهگیلویه و بویراحمد در رتبه سوم قرار گرفته است. بنابراین بیشترین رضایت از معتمدی‌پور وجود داشته است.


اما آن دسته از مدیرانی که از مجموع نمرات خیلی خوب و خوب، کمترین نمره را کسب کرده‌اند را نیز مشخص کرده‌ایم. بر اساس داده‌های جدول زیر، کیوان آشنا، شهردار یاسوج رتبه 18، سعید جاویدبخت، مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد رتبه 19 و بهادر کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج رتبه 20 را کسب کرده‌اند. بنابراین کمترین رضایت نسبت به رئیس دانشگاه یاسوج بوده است. البته یک هفته پیش از نظرسنجی، مهدی نوری‌پور جایگزین بهادر کرمی شد. اما چون ما در این نظرسنجی، دستگاه مد نظرمان بود نه شخص، نام بهادر کرمی را نوشته بودیم. چرا که در زمان این نظرسنجی نوری‌پور در نخستین هفته ریاستش قرار داشت. دو روز پیش از پایان سال جدید نیز سعید جاویدبخت بازنشسته و مجید نظری به جای او منصوب شد.


یکی از مهمترین بخش‌های این نظرسنجی، سنجش ضعف مدیران و به عبارتی نارضایتی از آن‌ها در بین شهروندان کهگیلویه و بویراحمدی بود. برای این بخش، مدیرانی را که در نظر پاسخگویان بیشترین ضعف را داشتند به ترتیب مشخص کردیم. ضعیف‌ترین عملکرد مدیر در نظر پاسخگویان، کیوان آشنا شهردار یاسوج است. پس از او عملکرد  رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی یاسوج است که او هم دو هفته پیش از پایان سال برکنار و رقیه پناهی به جای او منصوب شد. در نهایت مدیر ضعیف بعدی به لحاظ عملکرد جاویدبخت مدیرکل پیشین منابع طبیعی استان بود که او هم دو روز پیش از پایان سال بازنشسته شد.

برای سنجش میزان رضایت از عملکرد دولت در کهگیلویه و بویراحمد، همه دستگاه‌های اداری استان را با یکدگیر تجمیع کرده و میانگین نمرات آنها را محاسبه کردیم. بر اساس داده‌هایی که در جدول زیر آمده است، میانگین نمره خیلی خوب همه مدیران استان با هم، 13.6 است. میانگین نمره خوب آنها نیز 11.9 است. مجموع این دو نمره با هم 25.5 می‌شود. یعنی تنها یک چهارم پاسخگویان از مدیران استانی رضایت داشته‌اند. میانگین نمره متوسط مدیران استانی 22.5 است و در نهایت میانگین نمره ضعف مدیران 52 است. بنابراین بیش از نیمی از پاسخگویان از مدیران استانی رضایت ندارند و آن‌ها را ضعیف معرفی کرده‌اند.


نمره‌ای که مدیران کهگیلویه و بویراحمدی به صورت جداگانه کسب کرده‌اند، در قالب نمودار دایره‌ای و به تفکیک نمره گزینه‌های چهارگانه را می‌توانید در ادامه ببیند. 









​​​​​​


کد مطلب: 497600

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/report/497600/نظرسنجی-نوروزی-کبنانیوز-پایان-رسید-بهترین-بدترین-مدیران-کهگیلویه-بویراحمد-سال-1403-نظر-مخاطبان-مشخص-شدند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1