تعداد نظر۲۱
جالب است ۱
یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در آیین کلنگ‌زنی مدرسه ۹ کلاسه گراب لوداب از اهتمام جدی دولت به اجرای طرح عدالت در فضای آموزشی استان خبر داد. همچنین مردم لوداب در این مراسم، صریحاً مشکلاتشان را بیان کرده و از مسئولان خواستند تا به معضلات کم‌آبی و وضعیت راه‌های این منطقه توجه کنند.
فیلم و تصاویر | کلنگ‌زنی در سایه گلایه و مطالبه‌گری /  مردم لوداب در مراسم کلنگ‌زنی مدرسه ۹ کلاسه: «چرا مشکلات ما نادیده گرفته می‌شود؟» + پاسخ استاندار و محمد بهرامی
یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در آیین کلنگ‌زنی مدرسه ۹ کلاسه گراب لوداب از اهتمام جدی دولت به اجرای طرح عدالت در فضای آموزشی استان خبر داد. همچنین مردم لوداب در این مراسم، صریحاً مشکلاتشان را بیان کرده و از مسئولان خواستند تا به معضلات کم‌آبی و وضعیت راه‌های این منطقه توجه کنند.
به گزارش کبنا نیوز، یدالله رحمانی در آیین کلنگ‌زنی مدرسه ۹ کلاسه گراب لوداب با حضور محمد بهرامی، نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون، شهامت معاون عمرانی استانداری و جمعی از مسئولان استانی و محلی گفت: «به موضوع مهم طرح عدالت در فضای آموزشی استان اهتمام جدی داریم.»
استاندار تصریح کرد: «عدالت در فضای آموزشی یکی از برنامه‌های مهم رئیس‌جمهور است که بر اساس این برنامه، مدارس سنگی و کانکسی با بالای ۱۰ نفر دانش‌آموز تا مهرماه ۱۴۰۴ برچیده و مدارس جدید جایگزین خواهند شد.»
رحمانی افزود: «بخشی از مدارس تخریبی و نیمه‌تمام در این مدت تکمیل و به بهره‌برداری خواهند رسید. هدف ما این است که هیچ مدرسه‌ای در استان وجود نداشته باشد که سرانه دانش‌آموزی آن از ۳۵ نفر بیشتر باشد یا این سرانه به ازای هر دانش‌آموز زیر سه متر مربع باشد.»

وی ادامه داد: «وضعیت سرانه فضای آموزشی استان نسبت به متوسط کشوری خوب است. سرانه فضای آموزشی کشور ۵.۵ متر مربع است و در استان ما به ۸.۳ متر مربع می‌رسد.»
استاندار خاطرنشان کرد: «۱۹۰ مدرسه در این طرح شناسایی شده که شامل ۱۰۶ مدرسه سنگی، ۶۰ مدرسه کانکسی، ۶ مدرسه تخریبی و ۱۸ مدرسه نیمه‌تمام است. از این تعداد، ۹۰ مدرسه از نوع فضای آموزشی مربوط به شهرستان‌های سردسیری بویراحمد، دنا و مارگون می‌باشد.»
رحمانی با اشاره به سرانه فضای آموزشی در لوداب گفت: «این سرانه ۱۲ متر مربع است که از متوسط استان بالاتر است و عدد خوبی محسوب می‌شود. مدرسه ۹ کلاسه گراب لوداب با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات شرکت نفت کلنگ‌زنی شده است.»
استاندار همچنین از آموزش و پرورش، نوسازی مدارس و معاونت عمرانی استانداری خواست تا این پروژه را در زمان‌بندی مشخص و با کیفیت بالا تا آغاز سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری برسانند.
به گزارش کبنا نیوز، در حالی که استاندار کهگیلویه و بویراحمد به منظور افتتاح پروژه‌ای در لوداب حضور یافته بود، مطالبه‌گری مردم این منطقه نسبت به مشکلات تشنگی و وضعیت نامناسب راه‌ها، بر عمق محرومیت‌های این بخش پرده برداشت. حواشی مراسم کلنگ‌زنی مدرسه ۹ کلاسهٔ گراب لوداب نه‌تنها شادمانی مردم را تحت‌الشعاع قرار داد، بلکه نگرانی آنان به وعده‌های بی‌سرانجام مسئولان را نیز به نمایش گذاشت.
در این مراسم، کلنگ‌زنی مدرسهٔ ۹ کلاسهٔ گراب لوداب همراه با صدای رسای مردم بود که سال‌هاست با مشکلاتی از جمله کمبود آب و عدم وجود جاده‌های مناسب دست و پنجه نرم می‌کنند. حضور استاندار و نمایندهٔ مجلس در این رویداد، گام مثبتی به سمت عدالت آموزشی در راستای برنامه‌های دولت سیزدهم تلقی می‌شود؛ اما در عین حال، شنیدن سخنان مردم حاکی از لزوم توجه بیشتر مسئولان به خواسته‌های جامعه است.
این آیین به صحنه‌ای برای مواجههٔ مستقیم مردم با مسئولان تبدیل شد و فرصتی برای انتقال دغدغه‌ها و نگرانی‌های مردمی که سال‌ها به نظر می‌رسد صدایشان در جایی شنیده نشده است، فراهم کرد. اهالی لوداب به‌طور شفاف به بیان مشکلات بی‌آبی، جاده‌های نامناسب و عدم آنتن‌دهی تلفن همراه پرداختند و از پروژه‌های نیمه‌کاره‌ای که سال‌ها به حال خود رها شده‌اند، گلایه کردند.
نگران‌کننده‌تر از این مسائل، تلاش برخی افراد برای نادیده‌گرفتن این مطالبه‌گری در حضور نمایندهٔ منتخب مردم بود. این اقدام، سؤالات جدی را دربارهٔ تحمل و پذیرش انتقادات در میان برخی نزدیکان مسئولان ایجاد کرد. آیا قرار است صدای مردم حتی در مقابل نمایندگانشان نیز نادیده گرفته شود؟
واکنش استاندار با دعوت به آرامش و وعدهٔ پیگیری مشکلات، در کنار سکوت معنادار نماینده، شکاف عمیق میان مردم و مسئولان را آشکار کرد. آیا حضور مسئولان تنها به قصد تطهیر چهره‌ای است که پشت آن، بی‌عملی و بی‌توجهی پنهان است؟
مردم بخش لوداب به وضوح یادآوری کردند که وعده‌ها و حضورهای مسئولان باید اثرگذار و نتیجه‌بخش باشد. اکنون توپ در زمین استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نمایندهٔ مجلس است؛ آیا آنان صدای مطالبه‌گری مردم را خواهند شنید و تغییری واقعی در زندگی آنان به وجود خواهند آورد؟
مردم لوداب منتظر پاسخ هستند؛ پاسخی که باید در عمل به نمایش گذاشته شود.

رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در پاسخ به سخنان مردم بخش لوداب با بیان اینکه آب شرب و راه‌های منطقه لوداب از دیگر مطالبات مردم است، گفت: «به زودی تفاهم‌نامه‌ای میان حوزه عمرانی استانداری و سازمان راهداری کشور منعقد خواهد شد و بهبود راه‌های لوداب در این تفاهم‌نامه دیده می‌شود.»
وی همچنین به مشکلات حوزه ارتباطات و وضعیت پوشش اینترنتی این منطقه اشاره کرد و گفت: «در سفر سال گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان، این موارد بررسی و دستورات لازم صادر شد.»
استاندار با بیان اینکه سفر وزیر ۴۵ مصوبه داشت، گفت: «کارگروه ویژه‌ای برای پیگیری مصوبات سفر وزیر ارتباطات تشکیل شد و پوشش اینترنت در روستاها، شهرها و جاده‌ها در موعد مقرر به نتیجه خواهد رسید.»
برنامه‌ریزی برای رسیدگی به مشکلات مردم
رحمانی در پایان خاطرنشان کرد: «برنامه‌ریزی شده است تا در سال ۱۴۰۴ با سفر به همه شهرستان‌ها و بازدید از مناطق مختلف، مشکلات مردم احصاء، الویت‌بندی و برای رفع آنها اقدام کنیم. منطقه لوداب نیز شامل این بازدیدها خواهد بود و پروژه‌های پیشنهادی و ضروری مردم لوداب برای اجرا در دستور کار قرار خواهد گرفت.»
https://kebnanews.ir/vdcawany649no61.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

سوال:
یکی بگوید سیاوش بهمنی اونجا چه میخواهد؟
سوال
ساوش بهمنی ج ایخا اونجا؟
شهامت
کت شیک و حرف پیک
کامران جهان بین
درود بر خبرنگار شجاع،باغیرت و خستگی ناپذیر جناب آقای محمد امین سجادی.
احمد
ندای وحدت با هماهنگی این. رو رقم می‌زنند.
لوداب
4سال روشنفکر چه کار مفیدی برای لوداب کرد، همش دنبال انتصابات بود.
بویراحمد عزتمند
تُرب توی رفع مشکلات مردم بدبخت لوداب نخواهد بود.... روشنفکر باید برگردد تا سفلی احياء شود و تمام .....
لوداب قبلا یعنی نماینده داشت
ای خدا
یعنی حتی آنتن را هم روشنفکر درست نکه
لوداب قهرمان
این اعتراضات نه گفتن به آقای بهرامی بود ) یعنی کارت تمام هست،
در لوداب نمره شما از ۲۰ نهایتا ۰ هست دیگه نگیم منفی.
استاندار آدم بسیار خوبی هست ، منوچهر محمدی هم خداوکیلی انسان فوق العاده خوب وباشخصیت هست‌.
لوداب
خدا وکیلی اینهمه مسئول دولتی برای یه مدرسه چه خبره خداییش
اوف بخشدار
سکوت بهرامی باحال بود
چیزی نداره بگه.
بهرامی مونده هاج و واج
چون نبوده و نشنیده و ندیده مشکلات این مردم را.
آیا این برخورد شایسته این مردم است؟
آیا وکیل آنها نمی بایست از حقوق حقه شان دفاع می کرد؟
از بس نبوده بین مردم
آیا او براستی وکیل مردم است یا وکیل الدوله؟؟؟
براستی چرا بهرامی از حقوق به حق این مردم دفاع نکرد؟
آیا داشتن آب خوردن انتظار زیادی است؟
آیا داشتن آنتن مکالمه و راه ارتباطی انتظار زیادی است؟
آیا می ترسد استاندار مکدر خاطر شود و پس فردا به سفارش نماینده در پست دادن به فلانی بهایی ندهد؟
آیا پیگیری این مشکلات اولویت نماینده است یا رفتن به نمایشگاه های نفتی در اهواز و عسلویه و کیش؟؟؟
صد رحمت به حاج زارعی که همیشه غروب چهارشنبه تا شب جمعه در مناطق بود و با مردم بود و پیگیر مشکلات.
بازنده اصلی میدان امروز لوداب بهرامی بود و تمام.
همگان دیدند که نه اطلاعی از مشکلات مردم داره و نه دفاعی از مردم میکنه.
باز هم دلایل بیشتر شد و قرص تر که همگان میگویند بهرامی تک دوره ای است.
زارع واقعا در دسترس بود
لشکرکشی به لوداب مظلوم فقط وفقط برای یک مدرسه ی پایه ریزی شده برای صرف صبحانه سرچنار
و بیچاره مردم که به دیدن اینا دلخوشند
وای برمردم
وای بر بی انصافی
تاج بزرگ فقط لبخند زهردار می زند
روشن هم عددی نبود بهرامی عینهو
بدینوسیله مدال گفتار درمانی را تقدیم می کنیم به جناب بهرامی
این گفتار درمان بزرگ بویراحمد
بویراحمد
4 سال نماینده از خودتون بود اینهمه زبون نداشتین
سلام
مگه روشنفکر چهار سال نماینده و اهل این منطقه نبود؟ یعنی نتونست حتی کارهای اولیه برای اون منطقه انجام بده
اگر روشنفکردراین چهارسال سالی یک مترلوله آب یاجاده کارمیکرد این مشکلات وجودنداشت روشنفکرخودش برای منطقه سرباربود بخشداریا همان خرزویش اضافه شد