آیین تودیع و معارفه رئیس جدید اداره تعاون روستایی شهرستان گچساران؛
تقابل فرماندار گچساران با مدیر سابق تعاون روستایی؛ شهر بیمار شده باید تاجگردون بیاید( + فیلم و تصاویر)
18 خرداد 1401 ساعت 0:09
آیین تودیع و معارفه رییس تعاون روستایی شهرستان گچساران با حضور روانبخش دیهیمی خوب فرماندار گچساران، قدرت الله ویسی مدیرعامل تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد و اعضای تشکلها و تعاونیها در سالن اجتماعات فرمانداری گچساران برگزار شد.
آیین تودیع و معارفه رییس تعاون روستایی شهرستان گچساران با حضور روانبخش دیهیمی خوب فرماندار گچساران، قدرت الله ویسی مدیرعامل تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد و اعضای تشکلها و تعاونیها در سالن اجتماعات فرمانداری گچساران برگزار شد.
به گزارش کبنانیوز، مدیرعامل تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد در این آیین اظهار کرد: مجموعه سازمان تعاون روستایی به عنوان یک بازوی اجرایی و عملیاتی در مجموعه جهاد کشاورزی است.
قدرت الله ویسی افزود: اتحادیههای و تشکلهای تعاونی تحت نظارت تعاون روستایی استان قرار دارند.
ویسی با بیان اینکه تشکلها و تعاون روستایی پل ارتباطی میان مردم و سازمان جهادکشاورزی هستند، افزود: سازمان تعاون روستایی یک رسالت مهمی به عنوان خدمات به اهالی روستاهای را دارد.
مدیرعامل سازمان تعاون روستایی استان در ادامه به فعالیت این مجموعه پرداخت و عنوان کرد: سازمان تعاون روستایی در زمینه کارهای خدماتی از جمله توزیع نهادهای دامی، توزیع سوخت، توزیع بذر و کود به روستاییان میپردازد.
ویسی بیان کرد کرد: در سال گذشته قریب بر نه میلیون لیتر نفت سفید توسط تشکلهای تعاونی روستایی در مناطق صعب العبور روستایی توزیع شد.
وی با اشاره به اینکه ۱۳ هزار تن آرد در مناطق روستایی توسط این تشکلها توزیع شد، ابراز کرد: این میزان آرد نسبت به سالهای ۹۹ و ۹۸ یک و نیم برابر افزایش داشته است.
ویسی تصریح کرد: ۳۱ هزار تن نهادهای دامی در بین دامداران توزیع شد که این میزان نسبت به سالهای گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
رییس سازمان تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در این مدت پنج هزار و ۲۰۰ تن کود شیمیایی در بین کشاورزان توزیع شد، افزود: بیش از ۱۰۰ درصد کودشیمیایی جذب شد.
وی عنوان کرد: علاوه بر کارهای خدماتی این سازمان به جهت حمایت از کشاورزان و جلوگیری از ضرر و زیان محصولات کشاورزی را خرید تضمینی انجام میدهند.
ویسی بیان کرد: سال گذشته ۱۴ هزار تن گوجه فرنگی از گوجه کاران شهرستانهای گویاران، دهدشت و باشت خریداری و به کارخانه رب گوجه فرنگی مرودشت و شیراز حمل شد.
وی ابراز کرد: با خرید این محصول بیش از پنج میلیارد و 800 میلیون تومان کمک بلاعوض به بهره برداران این محصول پرداخت شد.
ویسی با اشاره به اینکه امسال هم در صورت حمایت متولیان و مسوولان این اقدام انجام خواهد شد، تصریح کرد: سال گذشته نیز ۸ هزار تن سیب صنعتی از باغداران به مبلغ ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به جهت حمایت از تولید کنندگان خریداری شد.
مدیرعامل تعاون روستایی استان افزود: در کهگیلویه و بویراحمد ۱۳۰ هزار تن سیب تولید میشود که ۲۰ الی ۳۰ درصد از آن سیبهای ضایعاتی و پای درختی است که در این زمینه این میزان سیب از باغداران به جهت حمایت خریداری میشود.
وی در ادامه به مراکز خرید گندم و کلزا اشاره کرد و گفت: برخی از این مراکز تعطیل بودند که اکنون در حال خرید این محصول زراعی فعالیت دارند.
رییس سازمان تعاون روستایی استان تصریح کرد: خرید گندم تضمینی از دیگر اقدامات تعاون روستایی بوده که در این دوسال اخیر ۵۴ هزار تن گندم در استان از کشاورزان خرید تضمینی انجام گرفت که از این میزان ۲۸ عزار و ۶۰۰ تن توسط تعاون روستایی خریداری شد.
ویسی خاطر نشان کرد: بنده معتقدم بایستی در استان از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود آن استفاده کرد و این ظرفیتها را در استان معرفی کرد.
رییس سازمان تعاون روستایی استان افزود: قریب بر. ۱۰ هزار شرکت استار آپ در کشور وجود دارد که میطلبد از این ظرفیتها استفاده شود.
ویسی عنوان کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۲۰ اتحادیه و تشکل تعاونی در سطح استان فعالیت دارد که از این تعداد ۳۴ تشکل در گچساران فعالیت دارند که هر کدام دارای یک وظیفه هستند.
وی بیان کرد: کارهای خوبی در سطح گچساران انجام گرفت که انتظار میرود یک برنامه ریزی و ساماندهی بهتری در این تشکلها انجام گیرد.
ویسی با تاکید بر تغییر اساسی در تشکلها ابراز کرد: باید این تشکلها از خانوادگی به غیر خانوادگی تبدیل شودو یک حسابرسی دقیق انجام شود که بدانیم سرمایه این اعضا در کجا صرف شده است.
وی افزود: من معتقدم نه با مچگیری بلکه به عنوان یک آسیب شناسی از انحرافات و فسادهای مالی جلوگیری شود و ارتقا سلامت در ساختار تعاون روستایی شکل بگیرد.
مدیرعامل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد اذعان کرد؛ در گچساران شاهد هستیم که اصلاح ساختار در تشکلها در حال انجام است و اگر قرار باشد که این تشکلها به بن بست برود آن وقت حق مردم پایمال میشود.
ویسی ابراز کرد: تمام تشکلها در خدمت رسانی به روستاها هستند و باید به سمتی حرکت کرد که اقتصاد روستا همگام اقتصاد شهر شود.
مدیرعامل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد افزود: استان در برخی از جاها مظلوم است و مییابد که کارشناسان پهنه بندی برای معرفی محصولات یک کتاب را تدوین و به چاپ برسانند.
ویسی بیان کرد: هم اکنون یکی از اقدامات تعاون روستایی راه اندازی روستا بازار در شهرها است.
وی خاطر نشان کرد: این روستا بازار توسط تشکلها راه اندازی میشود که موجب حمایت از تولید کننده و مصرف کننده میشود.
مدیرعامل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این طرح در سطح شهرهای استان راه اندازی خواهد شد، خاطرنشان کرد: ظرفیتهای قوی و فوق العاده ای در روستاها وجود دارد چرا که بعد از تولید نفت بیش از ۲۶ درصد محصولات روستایی در اقتصاد کشور ایفا نقش دارند.
ویسی عنوان کرد: روستا بازار گچساران در جنب ساختمان تعاون روستایی راه اندازی خواهد شد.
مدیرعامل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هم اکنون ۸۵ هزار نفر عضو تعاون روستای در سطح استان هستند که از این تعداد ۱۷ هزار و ۳۰۰ نفر عضو تشکلها و تعاونیهای روستایی گچساران هستند.
در ادامه فرماندار گچساران با اشاره به اینکه تغییر لازمه زندگی انسان است و تغییر در زندگی انسان مهم است، اظهار کرد: هر مسوولیتی که به انسان واگذار میشود یک امانت است.
روانبخش دیهیمی خوب افزود: آقای محمدی چند سالی در اداره تعاون روستایی به عنوان رییس این اداره بودند که اکنون برای اصلاح ساختار در برخی جاها باید تغییر ایجاد شود.
فرماندار گچساران با بیان اینکه شیوههای مدیریتی در برخی جاها لازمه آن تغییر است، افزود: فعالیت تعاون روستایی بیشتر در روستاها است که خدمات خوبی از سوی تعاون روستایی انجام گرفته است.
دیهیمی خوب با اشاره به آقای حسینی سرپرست تعاون روستایی گچساران گفت: تا جایی که قانون اجازه دهد این خدمات را فارغ از بحث سیاسی و گرایشی گسترش دهید.
وی با بیان اینکه خدمات باید همراه با عدالت باشد، عنوان کرد: در بحث عدالت آن چیزی که به حق است انجام گیرد و مردم داری را سرلوحه کار خود قرار دهید.
فرماندار گچساران تصریح کرد: انتظار میرود که مدیران تلفن همراه خود را خاموش نکنندو همچنان پای کار باشند.
وی افزود: مدیران در هر ادارهای و نهادی بایستی پاسخگوی مردم باشد و هیچ وقت از ارائه خدمات به مردم خسته نشوند.
دیهیمی خوب خاطرنشان کرد: گرفتن مسوولیت یک نعمت است و باید مدیران شکرگذار این نعمت باید باشند.
به گزارش کبنانیوز: در این آیین از زحمات آیت محمدی مفرد تکریم و سید وهاب حسینی به عنوان سرپرست تعاون روستایی گچساران معرفی شد.
گفتنی است: محمدی پنج سال و شش ماه به عنوان رییس تعاون روستایی گچساران بود.
کد مطلب: 448874