تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲ شهريور ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۴۸
کد مطلب : ۴۵۱۷۴۵
سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری خبر داد؛

«چرام» پایلوت اجرای برنامه های توانمندسازی زنان در کهگیلویه و بویراحمد

۲
«چرام» پایلوت اجرای برنامه های توانمندسازی زنان در کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح های بومی در  راستای توانمند سازی زنان با محوریت زنان نیازمند خبر داد.
به گزارش کبنا، معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در نشست هماهنگی برنامه های توانمندسازی زنان با اشاره به نگاه علمی و مثبت در حوزه زنان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: حوزه زنان ۱۰ طرح با اهداف و برنامه ارائه کرد که از این تعداد چهار طرح در هفته دولت رونمایی شده است.
سید جواد هاشمی مهر با اشاره به رویکرد علمی حوزه بانوان استانداری از اجرای برنامه های توانمندسازی زنان در شهرستان چرام خبر داد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: اشتغال زنان نیازمند با محوریت مشاغل خانگی، توانمندسازی زنان در حوزه بهداشت و درمان، غنی‌سازی روابط میان زوجین و تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی چهار  طرح حوزه بانوان و خانواده استانداری برای توانمندسازی زنان استان است.
وی با بیان اینکه شهرستان چرام پایلوت اجرای طرح توانمندسازی زنان در استان انتخاب شده بر همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها در به ثمر نشستن این طرح تاکید کرد.
معاون سیاسی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه آسیب کاهش ازدواج و افزایش طلاق استان را تهدید می‌کند، افزود: متاسفانه طبق آمار در سال جاری نیز شاهد افزایش طلاق و کاهش ازدواج هستیم که برای تحکیم بنیان خانواده موظف به همکاری برای اجرای این طرح هستیم.
سرپرست امور زنان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: برای انجام هر کار و فعالیتی باید چشم انداز داشته باشیم و در آن راستا فعالیت کنیم، امور بانوان  در نظر دارد طرح هایی را با همکاری دستگاه ها و ادارات و سپاه فتح اجرایی کند.
وی بیان داشت: مردم استان مشکلات زیادی دارند و برای حل مشکلات روحیه جهادی و انقلابی نیاز است و بتوانیم گامی مثبت برداریم.
عاطفه سادات مدبرنژاد سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اجرای برنامه های توانمند سازی زنان گفت: برای هر کدام از این طرح ها کارگروه تخصصی به ریاست یکی از دستگاه های اجرایی و دبیری دفتر امور زنان و خانواده تشکیل خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به فقر اطلاعاتی بخشی از زنان در حوزه بهداشتی گفت: متاسفانه برخی از زنان روستایی و عشایری با مسائل اولیه بهداشتی آشنا نیستند که نیاز است در این حوزه قدم‌هایی برداشته شود و بسته‌های بهداشتی برای زنان خصوصا در مناطق عشایری و روستایی تهیه شود.
وی از برگزاری دوره‌های غربالگری بیماری‌های دیابت، سرطان دهانه رحم و سرطان سینه و تدارک اردوهای جهادی پزشکی و دندان پزشکی  طرح توانمند سازی زنان در حوزه بهداشت در مناطق مختلف خبر داد.
مدبرنژاد با اشاره به لزوم برگزاری دوره‌های مشاوره قبل از ازدواج گفت: ارتقاء دانش ازدواج جوانان و نحوه رفتار با همسر و فرزندان از جمله برنامه‌ها در راستای تحکیم روابط زوجین است.
وی در پایان با بیان اینکه کارگاه آموزش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ویژه زنان برگزار می‌شود؛ از شناسایی و سازماندهی زنان آسیب دیده، خودسرپرست و بد سرپرست برای حمایت از آنها خبر داد.
مدبرنژاد از عدم توجه مدیران به جلسات بانوان انتقاد کرد و یادآور شد: نیاز است مدیران خود در جلسه حاضر شوند و وعده‌های قابل تحقق بدهند اما مشاوران به جلسات بانوان می‌آیند که هیچ قدرت اجرایی ندارد، مسائل زنان نباید نادیده گرفته شود اما عدم حضور مدیران به منزله بی‌توجهی به مسائل زنان است. ایشان در پایان از رسانه ها و مطبوعات خواست تا برای اجرایی شدن این طرح ها همراه دفتر امور زنان و خانواده مطالبه گر باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما

راه تغییرات از کدام طرف است؟

راه تغییرات از کدام طرف است؟

اولین و شاید جدی‌ترین گام در مسیر انجام اصلاحات و تغییرات در جوامع مختلف، نیازمند پذیرش ...
روزنامه جمهوری اسلامی: کاش یک استعفای نمایشی می‌دادید

روزنامه جمهوری اسلامی: کاش یک استعفای نمایشی می‌دادید

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: آنچه که اکنون در سرزمین ما اتفاق می‌افتد، به سادگی می‌شد ...
متن و حاشیه «مولوی عبدالحمید»

متن و حاشیه «مولوی عبدالحمید»

رهبر معنوی اهل سنت ایران در جریان حیات دینی و سیاسی خود همواره مواضع قابل تامل و جنجالی ...
1