تاریخ انتشار
سه شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۴۰
کد مطلب : ۴۶۲۶۵۶
 زندگی چهارقلو‌های خانواده گچسارانی؛

حکایت جالب و شنیدنی؛ مادری که خانه‌ای شلوغ دوست دارد

۳
۱۱
حکایت جالب و شنیدنی؛ مادری که خانه‌ای شلوغ دوست دارد
کبنا ؛ زندگی چهارقلو‌های خانواده گچسارانی که بیست و هشتم فروردین ماه امسال در هفت ماهگی به صورت سزارین در بیمارستان مادر و کودک بی‌بی حکیمه شهر دوگنبدان دیده به جهان گشوده‌اند حکایت جالب و شنیدنی دارد.
به گزارش کبنا، ایرنا در گزارشی نوشت: درحالی که شمار زیادی از خانواده‌های ایرانی ترجیح می‌دهد تنها یک فرزند داشته باشند که این خود پیامد‌های مختلف روانی و جسمانی برای نسل آینده به دنبال دارد اما مادر قصه ما برای چندقلوزایی از روش‌های کمک باروری استفاده کرده است.
این خانواده اعتقاد دارند که فرزندانشان در آینده دیگر در دنیای مجازی یا کوچه و خیابان به دنبال همبازی نیستند آنان از همان دوران طفولیت با خواهران و برادران خود لحظات شیرین و با نشاطی را تجربه خواهند کرد.
کوثر هوشیار مادر جوان گچسارانی که امسال صاحب این فرزندان چهار قلو شده، تجربه فرزندان دوقلوی مادر و دختر دایی خود را همواره جذاب میدانست به همین علت برای دوقلوزایی نزد پزشک متخصص رفت و از درمان‌های کمک باروری استفاده کرد تا صاحب دوقلوی یک پسر و یک دختر شود اما به قول خودش به خواست خداوند متعال صاحب سه پسر و یک دختر شده است.
او که خود در خانواده‌ای پرجمعیت با خواهران و برادران متعدد بزرگ شده می‌گوید: از داشتن این نورسیده‌ها بسیار خوشحال هستم و تصور خانه‌ای شلوغ و سفره‌ای گسترده در چندسال آینده برایم دوست داشتنی است.
این مادر جوان بر این باور است که نسل‌های دهه‌های ۶۰ و ۷۰ که بیشتر خانواده‌ها چند فرزند داشتند و همه بچه‌ها لذت داشتن دایی، خاله، عمو و عمه را تجربه کردند دوران با نشاطی برای کودکان بود اما این روز‌ها رواج تک فرزندی باعث شده که بچه‌های امروز در آینده آرزوی داشتن خاله و عمو و سایر بستگان نزدیک را داشته باشند.
آن طور که پزشکان می‌گویند: فرزندان این خانواده که روز بیست و هشتم فروردین ماه امسال متولد شده‌اند هم از نظر وزن و هم از نقطه نظر شنوایی و بینایی سالم هستند.
او با یادآوری این سخن حکمت‌آموز که هر کس که دندان دهد نان دهد تأکید کرد: هر چند پدر بچه‌ها که کارگر فصلی است اما خداوند روزی‌رسان است.
این مادر جوان از خانواده پدری خود به ویژه خواهر و همسر برادرش که در نگهداری فرزندان نورسیده یاری‌اش داده‌اند قدردانی کرد و یافتن یک پرستار کمک کار را مهمترین دغدغه خود ذکر کرد.
پدر این چهار قلو‌ها گفت: خدا را شاکرم که این نعمت‌ها را به من عطا کرده است با این وجود برای تأمین نیاز‌ها و آینده فرزندانم نگرانی‌های زیادی دارم.
علی غلامی نسب که کارگر فصلی است و در خانه اجاره‌ای سکونت دارد، برای نگهداری فرزندانش نیازمند حمایت مسئولان است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) با اشاره به طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده‌های دارای چند فرزند گفت: پوشک چهارقلو‌های گچسارانی برای مدت زمان ۶ ماه، کارت هدیه چهار میلیون تومانی، بسته کالا‌های غیرنقدی در مجموع به ارزش ۴۴ میلیون تومان تقدیم این خانواده شد.
شایان نادری افزود: این بسته به منظور حمایت از خانواده چند قلویی با توجه به هزینه سنگین نگهداری چهار فرزند به خانواده چهارقلوی گچسارانی اهدا شده است.

وی تأکید کرد: همچنین هشت خانواده کهگیلویه و بویراحمدی که در سال ۱۴۰۱ صاحب فرزندان سه قلو و بیشتر شدند هدایایی شامل تأمین پوشک به مدت ۶ ماه برای هر نوزاد، کارت هدیه یک میلیون تومانی به ازای هر فرزند و یک بسته لبخند مادری به ارزش پنج میلیون تومان اهداء شد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد در ادامه افزود: به منظور حمایت از مادران باردار و شیرده نیازمند، در سال گذشته توزیع سه تن بسته پروتئینی گوشت مرغ توسط بنیاد احسان بین این خانواده‌ها انجام گرفت.
امام جمعه شهر دوگنبدان گفت: داشتن فرزند سالم یکی از نعمت‌های خداوند عالم به انسان است که جای شکرگزاری دارد.
حجت الاسلام سید‌امین الله حجازی با اشاره به اینکه این خانواده یک فرزند دیگر غیر از چهارقلو‌ها نیز دارد و پدرشان کارگر فصلی است از مسئولان خواست حمایت بیشتری از آنان داشته باشند.
روانشناسان اعتقاد دارند که بار مسئولیت بیش از اندازه، نبود حرکت و انگیزه، بیگانه بودن با مفاهیم صبر و فداکاری و نداشتن دیدگاه برای رویایی فرزند با واقعیت‌های جامعه در بزرگسالی، از مهمترین آسیب‌های پدیده تک فرزندی است که خانواده‌های ایرانی باید به آن توجه بیشتری داشته باشند.
آنان تأکید می‌کنند که تک فرزند‌ها وقتی بزرگ می‌شود ازدواج می‌کند یا دنبال اهداف خود می‌رود، والدین آنان به شدت احساس تنهایی می‌کنند در حالی که هنوز به سن کهولت و میانسالی نرسیده‌اند این درحالی است که والدین دهه شصت تا سنین بالا همچنان فرزند کوچکشان سن ازدواجشان فرا نرسیده بود.
این کارشناسان می‌گویند که تک فرزند وقتی خود به کهنسالی و میانسالی می‌رسد با محدودیت‌های بیشتری رو به رو هستند و بسیار احساس تنهایی می‌کنند.
آن طور که استاندار کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرده سال گذشته نرخ فرزندآوری در استان از ۱. ۷۶ به ۱. ۷۳ رسیده که این آمار نشان دهنده نزولی بود آهنگ جمعیت استان است. در حالی که استاندارد رشد جهانی جمعیت ۲. ۵ درصد است شاخص کمتر از ۲ درصد برای استان عشیره‌ای کهگیلویه و بویراحمد که زمانی بسیاری از خانواده‌ها بیش از انگشتان یک دست فرزند داشتند نگران‌کننده به نظر می‌رسد. شمار تولد‌های به ثبت رسیده سال ۱۴۰۰ در کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ هزار و ۴۴۱مورد بوده پارسال ۹ هزار و ۹۰۸ مورد تولد در استان به ثبت احوال گزارش شده که این آمار حکایت از نزولی بودن فرزندآوری در این خطه است. استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران قرار دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
بعد از 6 ماه .............خخخخخخخخخخخخخ
Iran, Islamic Republic of
بشه درخت هزاره
Iran, Islamic Republic of
خداکمکش کنه بارکلا آینده نگر هست این پدر ومادر مخصوصا مادر
نوشیدنی انرژی‌زا؛ مد جدید دهه هشتادی‌ها

نوشیدنی انرژی‌زا؛ مد جدید دهه هشتادی‌ها

این واقعیتی است که همه والدین باید آن را بدانند: «نوشیدنی های انرژی‌زا هیچ فایده‌ای برای ...
صدای این آژیر خطر آیا به گوش کسی خواهد رسید؟

صدای این آژیر خطر آیا به گوش کسی خواهد رسید؟

طی یک دهه آینده یعنی زمانی که دهه شصتی‌ها به سن بازنشستگی برسند، بحران یا حتی فاجعه‌ای ...
کم‌کاری رئیس راهداری شهرستان کهگیلویه مانع احداث پل روستای سرگچ

کم‌کاری رئیس راهداری شهرستان کهگیلویه مانع احداث پل روستای سرگچ

کم‌کاری رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان کهگیلویه مانع تسریع احداث پل روستای ...
1