مشرق نیوز منتشر کرد
حمله سازماندهی شده رادیکالها به ستادهای انتخاباتی اصلاحطلبان/ اصلاحطلبان تحریمی چرخ پنجم ضدانقلاب شدند!
9 اسفند 1402 ساعت 10:22
مخرج مشترک میان رادیکالهای جریان اصلاحات و ضدانقلاب علیه نظام نشان از توافق آشکاری برای آینده است!
مخرج مشترک میان رادیکالهای جریان اصلاحات و ضدانقلاب علیه نظام نشان از توافق آشکاری برای آینده است!
به گزارش کبنا، مشرق نوشت: حزب اتحاد ملت از گروههای اقماری و رادیکال در جبهه اصلاحات با انتشار یک بیانیه از پیش آماده شده پروژه تحریم انتخابات را علنی کرده است.
اتحاد ملت که شاخه سیاسی گروهک منحله مشارکت محسوب میشود در اطلاعیه خود نوشته است که در انتخابات نامزد نداشته و به همین دلیل در آن مشارکت نخواهد کرد، البته این ادعا در حالی مطرح شده است که این حزب پیش از این سه عضو ارشد و اصلی خود را به دلیل ثبتنام در انتخابات از حزب بیرون کرده است. مهدی شیرزاد، فرید موسوی و میترا جلوداری از جمله افرادی هستند که به دلیل تلاش برای مشارکت در انتخابات با اقدامی سانترالیستی و دیکتاتورگونه از حزب کنار گذاشته شدهاند.
مهدی شیرزاد پس از اخراج از حزب رادیکال اتحاد ملت زبان به انتقاد از ارکان رو رهبری حزب به ویژه آذرمنصوری گشوده و نوشته است که خارج از قبیله کسی حق اظهار نظر در این تشکیلات سیاسی را ندارد، محمد قوچانی سردبیر بسیاری از روزنامههای اصلاحطلب نیز در واکنش به این رفتارهای عجیب از جانب چپهای رادیکال در هسته سخت اصلاحات آنها را با منافقین در کمپ اشرف مقایسه کرده و گفته است که تنها این رفتارها را از مجاهدین (منافقین) دیده است!
البته اتحاد ملتیها در تلاش برای عدم بکارگیری کلیدواژه «تحریم انتخابات» از سوی اصلاح طلبان بر بیان «عدم مشارکت» در انتخابات تاکید کرده و تصریح میکنند که ما اصلاح طلبان یک دوره از حقمان استفاده میکنیم و یک دوره استفاده نمیکنیم به دلیل اینکه امکان استفاده از آن نیست یا بعضاً هم ممکن است بگویند فرقی نمیکند چه رأی به این بدهیم یا به آن رأی بدهیم؛ در این شرایط هم ترجیح میدهند از این حقشان استفاده نکنند.
جامعه به رادیکالیسم بی تفاوت است/ تحریم ژست آوانگارد هسته سخت اصلاحات
اعضای این حزب رادیکال جریان اصلاحات همچنین با بیان اینکه عدم مشارکت در انتخابات به معنای تحریم انتخابات نیست، تاکید میکنند، تحریم انتخابات متکی به یک دستگاه انگیزشی است که به دنبال براندازی نظام و یک آلترناتیو برای کل ساختار است اما عدم مشارکت به معنای این است که به عنوان یکی از اجزای این نظام، به نحوه برگزاری انتخابات اعتراض دارم و شرکت نمیکنم. این دو موضوع را نباید با هم خلط کرد و باید تفاوت گذاشت.
به باور اتحاد ملتیها، چهرههایی که ثبتنام کردهاند چهرههایی هستند که حتی اگر انتخابات رقابتی بوده و احزاب و گروهها فعال بودند، تقریباً ناشناخته هستند و در حوزههای انتخابیه خود شرایط رایآوری ندارند.
از نگاه این حزب اصلاحطلب برآوردها نشان میدهد که اقبال عمومی به جناح چپ کم است و اینگونه ورود به صحنه انتخابات ریسک بالایی دارد، این مسئله باعث شده است تا هسته سخت اصلاحات در موضعی آوانگارد دست به تحریم انتخابات بزند.
البته تحریم انتخابات از جانب اتحادملتیها دو دلیل مهم دارد، یکی از آنها همراهی کادر رهبری این حزب با براندازان در خارج از کشور و همسویی با آنها بوده و دومی تحلیل و برآورد آنها از جایگاه این حزب از نظر اجتماعی است.
برخی از اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت با اذعان به اینکه اقبال عمومی به اصلاحات کاهش یافته از رأی منفی بالا به اصلاحطلبان خبر میدهند.
این افراد با طرح این ادعا که کاهش اقبال عمومی شکل گرفته از سال ۹۶ طی یکسال گذشته تا حدودیترمیم شده در عین حال تاکید میکنند که این مساله نباید موجب ادامه سیاست ورزی و اصلاح طلبی با مدل دوم خرداد ۷۶ شود چرا که جامعه ایران پس از اعتراضات ۱۴۰۱ و جنبش مهسا یک سلسله مطالبات و خواست های جدیدی را هم در سطح زندگی و هم سبک زندگی طلب میکند.
مهدی نورانی نژاد قائممقام دبیرکل این حزب اصلاحطلب دراینباره میگوید:
اقبال مردم به اصلاح طلبان کاهش یافته است، دلیل این امر مخالفت با اصل اصلاحات و شعارها و مطالبات آن نیست بلکه بدنه بریده از اصلاحطلبان معتقدند این جریان نتوانسته است از پس جریانی که در مقابل حقوق مردم و حق حاکمیت ملی و توسعه کشور ایستاده، بر بیاید و رویههای پرآسیب آنها را مهار کند. آنها نمیگویند اصلاحات بد است، میگویند شیوه اصلاحگری ما کار نمیکند و نمیتواند مانع پیشروی تخریبگرانه و غیر دموکراتیک تندروها شود.
این فعال اصلاحطلب در ادامه عدم مقبولیت سیاسی را بهانه ترحیم انتخابات ارزیابی کرده و گفته است: نهاد انتخابات در سالهای گذشته صدمه جدی خورده است و بر همین اساس این انتخابات را واجد معنای لازم و کافی و مؤثر نمیدانیم.
اتحاد ملتیها اما از سوی دیگر مدعی افزایش رأی منفی مردم به جریان حاکم شده و در راستای بسترسازی برای عدم حضور خود در انتخابات آتی میکوشند این عدم حضور را درخواست بدنه اجتماعی خود بازنمایی کنند به طوری که مدعی هستند بدنه اجتماعیمان ما را متهم میکنند به این که عدم مشارکت در انتخابات کافی نیست و باید انتخابات را تحریم کنید!
کد مطلب: 473199