تاریخ انتشار
جمعه ۴ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۵۱
کد مطلب : ۴۹۲۱۲۸
با دعوت از مسئولان و صنوف بخش
جلسه بهداشت موادغذائی، و ساماندهی صنوف چیتاب برگزارشد
۵
کبنا ؛به گزارش "کبنا" از چیتاب جلسه بهداشت مواد غذایی و ساماندهی صنوف بادعوت مدیربهداشت چیتاب باحضور بخشدار کبگیان، شورای شهرچیتاب و تعدادی از اصناف، خبازان و بازاریان شهرچیتاب و حومه در سالنِ جلساتِ شهرداری چیتاب برگزارشد.
ابوطالب محسنی فر بخشدار کبگیان در این جلسه نظارت مداوم جهت رعایت بهداشت صنوف وبازریان را از حساسیت بالایی برشمرد و گفت: این مسئله از صرورت بالایی برخوردار است لکن تمام صنوف باید بارعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماریهای متعدد اقدام کنند.
محسنی فر خاطرنشان کرد: یکی از این صنفها، خبازان سطح شهر و بخش در روستاها هستند که هرروز تعداد زیادی برای تامین و خرید نان به آنها مراجعه میکنند و باید دراین زمینه نهایت تلاش و همکاری با بهداشت را داشته باشند.
وی نظارت بر بازار خرید و فروش را از دیگر خواسته های بحق مردم در تماسهای متعدد با بخشداری برشمرد و افزود: اگر روند کنترل قیمت با نظارتهای سرزده و نامحسوس در بخش صورت گیرد روند خرید بیرون بخش کند، و قطعا مردم تمام معاملاتشان را از درون بخش انجام خواهند داد.
مسعود مجید پور ریاست شورای شهر چیتاب هم باتشکر از حضور حاضرین، علاوه بر تشدید نظارت بر بازار، خواستار نظارت بر کمیت وکیفیت کار خبازان شد و گفت: قطع به یقین اگر کیفیت نان در سایه پرهیز از کم فروشی بالا برود، رضایت مردم بیشتر و مغازه داران هم مجبور به آوردن نانهای بسته ای به سفارش مردم از بیرون بخش نخواهند بود.
وی نظارت بهداشت را نسبتا خوب ارزیابی کرد و ادامه داد: آقای جاوید و پارسا به تنهایی، مگر باهمکاری همه جانبه بقیه مسئولان متولی، مردم و اصناف دراین زمینه موفق نخواهند بود پس خواهشا هرجلسه یا برنامه ای که می گزاریم باصحه گزاشتن به مصوباتش در میدان عمل اثباتش کنیم.
پارسا بازرس بهداشت چیتاب هم در این جلسه با اشاره به شیوع بیماری خطرناکِ تَبِ مالت گفت: بیماریِ تب مالت یکی از مهمترین بیماریهای مشترک انسان و دام بوده و بهشدت مسری است.
وی افزود: مصرف شیر غیرپاستوریزه، گوشت خام یا نیمهخام و تماس نزدیک با ترشحات بدن حیوان مبتلا به بیماری، از دلایل اصلی انتقال این بیماری به انسان هستند.
این مسئول با اذعان به اینکه نوعی باکتری عفونی که از حیوان به انسان و بیشتر از طریق شیر، پنیر و سایر لبنیات غیر پاستوریزه منتقل می شود، خاطرنشان کرد: به طور نادری باکتری عامل تب مالت می تواند از طریق هوا یا تماس مستقیم با حیوانات آلوده انتقال یابد.
وی تب، درد مفاصل و خستگی را از مهمترین عوامل تب مالت برشمرد و ادامه داد: هم اصناف زحمتکش و هم مردم بزرگوار دراین مواقع مراقب باشند و کوچکترین علائمی حتما به مرکز بهداشت مراجعه کنند.
لازم به ذکر است، خبازان باتشکر از مردم، خواستار خرید نان از نانوائیهای درون بخش شدند و از مغازه داران خواستند که از آوردن نان بسته ای خود داری کنند.
بازدید سرزده از صنوف، جهت کنترل قیمت، درجِ اتیکت برچسپ قیمت وفروش، عدم فروش نان در مغازه ها، نظارت برکیفیت نان، پیگیری سهمیه آرد و ارائه برنامه پخت به خبازان، از مصوبات این جلسه بود.
٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭
خبرنگار: اسماعیل رسام
ابوطالب محسنی فر بخشدار کبگیان در این جلسه نظارت مداوم جهت رعایت بهداشت صنوف وبازریان را از حساسیت بالایی برشمرد و گفت: این مسئله از صرورت بالایی برخوردار است لکن تمام صنوف باید بارعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماریهای متعدد اقدام کنند.
محسنی فر خاطرنشان کرد: یکی از این صنفها، خبازان سطح شهر و بخش در روستاها هستند که هرروز تعداد زیادی برای تامین و خرید نان به آنها مراجعه میکنند و باید دراین زمینه نهایت تلاش و همکاری با بهداشت را داشته باشند.
وی نظارت بر بازار خرید و فروش را از دیگر خواسته های بحق مردم در تماسهای متعدد با بخشداری برشمرد و افزود: اگر روند کنترل قیمت با نظارتهای سرزده و نامحسوس در بخش صورت گیرد روند خرید بیرون بخش کند، و قطعا مردم تمام معاملاتشان را از درون بخش انجام خواهند داد.
مسعود مجید پور ریاست شورای شهر چیتاب هم باتشکر از حضور حاضرین، علاوه بر تشدید نظارت بر بازار، خواستار نظارت بر کمیت وکیفیت کار خبازان شد و گفت: قطع به یقین اگر کیفیت نان در سایه پرهیز از کم فروشی بالا برود، رضایت مردم بیشتر و مغازه داران هم مجبور به آوردن نانهای بسته ای به سفارش مردم از بیرون بخش نخواهند بود.
وی نظارت بهداشت را نسبتا خوب ارزیابی کرد و ادامه داد: آقای جاوید و پارسا به تنهایی، مگر باهمکاری همه جانبه بقیه مسئولان متولی، مردم و اصناف دراین زمینه موفق نخواهند بود پس خواهشا هرجلسه یا برنامه ای که می گزاریم باصحه گزاشتن به مصوباتش در میدان عمل اثباتش کنیم.
پارسا بازرس بهداشت چیتاب هم در این جلسه با اشاره به شیوع بیماری خطرناکِ تَبِ مالت گفت: بیماریِ تب مالت یکی از مهمترین بیماریهای مشترک انسان و دام بوده و بهشدت مسری است.
وی افزود: مصرف شیر غیرپاستوریزه، گوشت خام یا نیمهخام و تماس نزدیک با ترشحات بدن حیوان مبتلا به بیماری، از دلایل اصلی انتقال این بیماری به انسان هستند.
این مسئول با اذعان به اینکه نوعی باکتری عفونی که از حیوان به انسان و بیشتر از طریق شیر، پنیر و سایر لبنیات غیر پاستوریزه منتقل می شود، خاطرنشان کرد: به طور نادری باکتری عامل تب مالت می تواند از طریق هوا یا تماس مستقیم با حیوانات آلوده انتقال یابد.
وی تب، درد مفاصل و خستگی را از مهمترین عوامل تب مالت برشمرد و ادامه داد: هم اصناف زحمتکش و هم مردم بزرگوار دراین مواقع مراقب باشند و کوچکترین علائمی حتما به مرکز بهداشت مراجعه کنند.
لازم به ذکر است، خبازان باتشکر از مردم، خواستار خرید نان از نانوائیهای درون بخش شدند و از مغازه داران خواستند که از آوردن نان بسته ای خود داری کنند.
بازدید سرزده از صنوف، جهت کنترل قیمت، درجِ اتیکت برچسپ قیمت وفروش، عدم فروش نان در مغازه ها، نظارت برکیفیت نان، پیگیری سهمیه آرد و ارائه برنامه پخت به خبازان، از مصوبات این جلسه بود.
٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭
خبرنگار: اسماعیل رسام