تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۴۵
کد مطلب : ۴۹۶۰۶۴
با رأی اعضا؛

کیان باوند نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استان‌ها شد

۰
کیان باوند نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استان‌ها شد
کبنا ؛در جلسه اخیر شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، کیان باوند با کسب ۶ رأی به عنوان نماینده این شورا در شورای عالی استان‌ها انتخاب شد.
به گزارش کبنا نیوز، عصر امروز (یکشنبه 28 بهمن‌ماه 1403) جلسه شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست امین اورنگ برگزار شد. در این جلسه، کیان باوند با کسب ۶ رأی به عنوان نماینده شورای اسلامی استان در شورای عالی استان‌ها انتخاب گردید.
کیان باوند، رئیس شورای اسلامی شهر سرفاریاب، با دو سال سابقه در ریاست شورای استان‌ها و فعالیت‌های مؤثر در حوزه فرهنگی و آموزش و پرورش، به عنوان نماینده‌ استان کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استان‌ها معرفی شد.
اعضای شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد بر اهمیت این انتخاب و تأثیر آن بر بهبود خدمات و پیگیری مسائل مهم استان تأکید کردند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1