تاریخ انتشار
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۰۲
کد مطلب : ۴۹۷۵۷۳
استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

نوروز ایمن در کهگیلویه و بویراحمد؛ کاهش چشمگیر تصادفات جاده‌ای / اهش ۳۵ درصدی حوادث رانندگی در نوروز ۱۴۰۴

۱
۰
نوروز ایمن در کهگیلویه و بویراحمد؛ کاهش چشمگیر تصادفات جاده‌ای / اهش ۳۵ درصدی حوادث رانندگی در نوروز ۱۴۰۴
کبنا ؛استاندار کهگیلویه و بویراحمد از کاهش چشمگیر حوادث رانندگی در نوروز امسال خبر داد و اعلام کرد اجرای پویش‌های مرتبط و ارائه خدمات سفرهای نوروزی در استان تأثیر قابل توجهی در کاهش تصادفات داشته است.
به گزارش کبنا نیوز، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در جلسه ستاد هماهنگی خدمات یکپارچه سفر که به‌صورت وبیناری با حضور معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست‌جمهوری و رئیس سازمان جمعیت هلال‌احمر کشور برگزار شد، اظهار کرد: ستاد سفرهای نوروزی استان از نیمه دوم اسفندماه تشکیل شده است و ۱۸ دستگاه اجرایی با آمادگی کامل به استقبال نوروز رفتند.
وی با اشاره به اجرای رزمایش طرح ترافیک نوروزی با حضور ۵۳ تیم و ۳ هزار نیرو، گفت: این رزمایش با هدف کاهش تصادفات جاده‌ای در ایام نوروز برگزار شد. همچنین از مردم برای مشارکت در پویش‌های «بهرفت»، «نه به تصادف» و «شیش‌دُنگ برانید» دعوت شد که این پویش‌ها با استقبال خوبی روبه‌رو شدند.
رحمانی با اشاره به آمار حوادث رانندگی در نوروز امسال گفت: حوادث جاده‌ای در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۵ درصد کاهش داشته است. همچنین تصادفات منجر به فوت با کاهش ۵۷ درصدی همراه بوده است؛ با این حال، متأسفانه سه نفر در محورهای استان جان خود را از دست دادند.
وی با بیان اینکه ۶۰ درصد حوادث رانندگی ناشی از عامل انسانی است، از رانندگان خواست با رعایت نکات ایمنی و مقررات راهنمایی و رانندگی، سفری ایمن و بی‌خطر برای خود و دیگران رقم بزنند. وی همچنین اعلام کرد که مجموع تلفات و حوادث رانندگی درون‌شهری و برون‌شهری استان ۷۰ درصد کاهش یافته و مجروحین حوادث رانندگی نیز با کاهش ۴۷ درصدی همراه بوده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به اقدامات انجام‌شده در راستای خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی اشاره کرد و گفت: ۱۳۲ مدرسه با یک‌هزار و ۹۵ کلاس درس برای اسکان مسافران نوروزی آماده شد و تاکنون پنج‌هزار و ۵۰۰ نفر در ستادهای اسکان آموزش‌وپرورش پذیرش شده‌اند.
وی افزود: دو‌هزار و ۲۰۰ تخت در هتل‌ها و مهمانسراهای استان برای استقبال از مسافران نوروزی مهیا شده است. همچنین با توجه به تقارن ایام نوروز با ماه رمضان، سفره‌های افطاری در مساجد و بقاع متبرکه استان پیش‌بینی شده است تا مسافران و گردشگران بتوانند از این خدمات بهره‌مند شوند.
رحمانی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه راهداری گفت: ۲۹ راهدارخانه با حضور ۲۲۰ راهدار در محورهای استان فعالیت می‌کنند و آماده خدمات‌رسانی به مسافران و رانندگان هستند.
وی در خصوص آمار تردد بین‌استانی نیز گفت: در اولین روز تعطیلات نوروزی (۲۵ اسفندماه)، ۵۱ هزار مورد تردد ثبت شده است که این رقم در پنجم فروردین‌ماه به ۷۸ هزار مورد افزایش یافت؛ این آمار نشان‌دهنده افزایش ۱۵.۳ درصدی تردد نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد درباره خدمات اورژانس در ایام نوروز گفت: ۶۴ تیم اورژانس در ۵۴ پایگاه زمینی، یک پایگاه هوایی، مرکز پیام و ایستگاه سلامت، امدادرسانی به مردم را انجام می‌دهند.
رحمانی از تشکیل هفت قرارگاه نوروزی ستاد مدیریت بحران خبر داد و گفت: برای حفاظت از منابع طبیعی و جلوگیری از آتش‌سوزی، ۳۰ اکیپ با حضور ۸۰ نفر در مناطق مختلف استان مستقر شده‌اند. همچنین ۶۰ نفر وظیفه حفاظت از محیط‌زیست را بر عهده دارند.
وی افزود: جمعیت هلال‌احمر استان در نوروز امسال ۱۰۶ عملیات امدادی انجام داده است. مجموع بهره‌مندان از خدمات هلال‌احمر ۲۴ هزار و ۳۸۸ نفر بوده‌اند که شامل توزیع هشت‌هزار بسته معیشتی و ارائه خدمات بشردوستانه به هشت‌هزار و ۴۸۲ نفر می‌شود.
در پایان این برنامه، استاندار کهگیلویه و بویراحمد از ساختمان در دست احداث جمعیت هلال‌احمر استان بازدید کرد و در جریان میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه قرار گرفت.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

امیر 112
Iran, Islamic Republic of
تقدیر و تشکر میکنم از آقای فلاحی بخاطر تزریق و اعتبارات عمرانی و پیشرفت پروژه ها و جذب بیش از صدو بیست نیروی امدادی عملیاتی و همچنین نوسازی ناوگان خودروی باپیش از 15دستگاه هایلوکس وتیم مدیریتی شون واقعا جای تقدیر و تشکر دارد
۳ ماموریت اصلی قلعه‌نویی؛ برقصید ولی خودتان را گول نزنید

۳ ماموریت اصلی قلعه‌نویی؛ برقصید ولی خودتان را گول نزنید

تیم ملی فوتبال ایران در شرایطی راهی جام جهانی شده که نیاز به تغییرات اساسی در این تیم ...
رمزگشایی از پیام نامه ترامپ به تهران

رمزگشایی از پیام نامه ترامپ به تهران

با توجه به این معادلات، ایران ناچار است گزینه‌های جایگزینی را بررسی کند که بتواند بدون ...
هشدار وزیر خارجه عراق: عدم توافق ایران و آمریکا فاجعه‌بار خواهد بود

هشدار وزیر خارجه عراق: عدم توافق ایران و آمریکا فاجعه‌بار خواهد بود

فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق، هشدار داد که مردم این کشور ممکن است در تابستان آینده به دلیل ...
1