تاریخ انتشار
جمعه ۱ تير ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۳۳
کد مطلب : ۴۰۰۹۵۸
یادداشت:

میراث جاوید بر باد می‌رود/ پارک ولایت یاسوج شرمنده است

پوریا بامشاد
۵
۰
مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین کبنانیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.
میراث جاوید بر باد می‌رود/ پارک ولایت یاسوج شرمنده است
کبنا ؛متن ارسالی
سال 89 بود که قوام نوذری استاندار وقت کهگیلویه و بویراحمد، تصمیم به تخریب و نوسازی تپه استانداری گرفت و طرحی را برای احداث ساختمان اداری در هشت طبقه با زیربنایی 14 هزار و 400 متر را آماده نمود. اما هنوز اجرایی شدن این طرح در هاله‌ای از ابهام بود که شورای اسلامی وقت شهر یاسوج، مخالفت جدی و آشکار خود را اعلام نمود تا جایی که قوام نوذری مجبور شد در کمیسیون ماده 5 کاربری زمین مذکور را از پارک به ادرای تغییر دهد. اما عمر استانداری قوام نوذری کفاف نداد و پس از اواکبر نیکزاد بود که با تجربیاتی که از گذشته داشت و موقعیت احداث پارک در این منطقه را طلایی یافته بود مصوبه قبلی استانداری و کمیسیون ماده 5 را لغو نمود و کاربری زمین یاد شده را به پارک برگرداند تا اولین گام برای احداث پارکی بنام پارک ولایت در یاسوج برداشته شود. با دستور استاندار، ساختمان‌های مسکن و شهرسازی و همچنین مهمانسرای استانداری که در این محوطه واقع شده بود با تیغ آهنین ماشین آلات مکانیکی آشنا شدند تا مردم یاسوج شاهد ساختن پارکی زیبا بنام پارک ولایت باشند.
هر چند که در آن زمان مخالفت‌های جدی از سوی گروههای مختلف صورت گرفت اما این اکبر نیک زاد بود که خود را به نشنیدن صدای مخالفان زد تا با خیالی آرام‌تر به اجرای نقشه طراحی شده پارک در این منطقه بپردازد.
 اکبر نیکزاد وجود چنین فضایی را برای احداث پارک در پایتخت طبیعت ایران طلایی عنوان می‌کرد و با بیان کردن وجود فضایی مناسب با شیب کم و مسطح برای تفریح، پیاده روی، ورزش‌های عمومی و همگانی از طرح خویش دفاع و سعی در قانع نمودن منتقدان خود داشت. توضیحات و دفاعیات استاندار وقت منتقدان را قانع کرد تا یک گام عقب نشینی نموده و ضمن موافقت با احداث پارک با قطع شدن درختان کهنسال در این محوطه مخالفت نمایند. اما این اکبر نیک زاد بود که با دستور و نظارت مستقیم خود تسطیح سازی تپه استانداری را با شدت ادامه داد اما عمر مدیریت اکبر نیک زاد نیز کفاف نداد و حسین صابری وارث تپه نیمه خاکبرداری شده استانداری گردید.
حسین صابری وجود تپه در این منطقه را نعمتی بزرگ و طبیعی برای شهروندان یاسوج عنوان کرد و بر ادامه کار و احداث پارک در این منطقه اصرار ورزید. از همان روزها بود که نشانه‌هایی از احداث پارکی دلنواز مشرف بر رودخانه بشار و چشم اندازی زیبا در برابر طبیعت بکر و خدادادی آشکار گردید و محمد علی جاوید شهردار یاسوج نهایت تلاش و کوشش خویش را در کنار تیم مدیریتی استانداری به کار گرفت تا هر چه سریعتر این پارک به بهره برداری برسد.
هر چند که در همان آغاز مخالفت‌هایی نیز با محمد علی جاوید در این زمینه صورت گرفت اما اقتدار و مدیریت حرفه‌ای جاوید این اجازه را به مخالفین ومعترضین نداد و در مصاحبه‌های گوناگون با رسانه‌ها آینده‌ای نو را برای این قسمت از شهر نوید می‌داد. طراحی زیبا و اصولی، فضایی مناسب برای برگزاری جشن‌ها و مراسمات در بالاترین نقطه پارک ولایت در کنار فضای سبز و چشم نوازی که طراحی شده بود به این پارک زیبایی دو چندانی داد. انتقال آب به بالاترین نقطه پارک و همچنین ایجاد آبنماهای زیبا در کنار نورپردازی‌های نوین پارک ولایت را به نگینی برای شهر یاسوج تبدیل کرد و باعث شد تا شادی و خوشحالی را برای شهروندان و گردشگران به همراه داشته باشد. چه شب‌ها که محمد علی جاوید به صورت ناشناس و در قامت یک گردشگر و یا ورزشکار در این پارک قدم می‌زد و با یاداشت برداری از نقاط ضعف و کم کاری‌هایی که در زمینه ارایه خدمات صورت می‌گرفت برنامه مدیریتی خویش را بر رفع این معضلات و مشکلات استوار می‌ساخت. این یادگار ماندگار محمد علی جاوید برای همیشه در کارنامه مدیریتی او ثبت شده است و هر روز صدها نفر برای سلامت و موفقیت او دعا می‌کنند.
 اما رفتن محمد علی جاوید از شهرداری یاسوج، همانند سایر پروژه‌ها که وابسته به مدیریت و فکر مدیریتی است باعث شد تا پارک ولایت که تا دیروز سربلند وبا لبخند به استقبال مسافران و گردشگران بومی و غیر بومی می‌رفت و شاهد شادی‌های کودکانه‌ای بود که لبخند را بر لبان والدین و خانواده حک می‌کرد، این روزها سربه زیر و شرمنده کسانی است که از نشستن و گشت و گذار در پارک ولایت خودداری می‌کنند.
 امین محمدی مسافری که خود را اهل شیراز معرفی می‌کرد در گوشه‌ای از پارک ولایت پذیرای ما بود. محمدی می‌گفت: چند سالی است که مرتب برای تفریح و گردش به یاسوج می‌آییم و یکی از زیباترین جاهایی که برای استراحت انتخاب می‌کردم پارک ولایت بود اما متاسفانه هر روز که می‌گذرد وضعیت پارک خراب‌تر می‌شود شاید مسوولین این شهر قدر این نعمت را نمی‌دانند. این مسافر شیرازی خاطرات زیبایی از بازی با فرزندانش را در پارک ولایت تعریف می‌کرد و در ادامه گفت: اما باید این را بگویم که پارک ولایت دیگر به روی ما مسافران لبخند نمی‌زند. وی انباشته شدن زباله‌ها، رشد بیش از حد علف‌های هرز، کثیف و نامناسب بودن صندلی‌های پارک و ... را از دلایلی دانست که این پارک روز به روز در حال خراب شدن است.
فرحناز معینی از دیگر کسانی بود که از عدم مدیریت صحیح در نگهداری پارک ولایت به شدت ناراحت بود. او می‌گوید این پارک با این همه زیبایی و چشم نوازی که دارد حیف است که از درد ضعف مدیریت در این استان رنج می‌برد.
علی و محمد نوجوانان یاسوجی که در پارک مشغول دوچرخه سواری بودند با تکان دادن سر از وضعیت نامناسب پارک گلایه داشتند و می گویند: شهرداری حتی توان تمیز کردن آبخوری‌ها، جمع آوری زباله‌ها و تمیز کردن صندلی‌های پارک را ندارد. با دعوت این نوجوانان و برای پی بردن به صحت گفته‌هایشان به کنار یکی از صندلی‌های نصب شده در پارک رفتیم و دریافتیم آنچه که می گویند واقعیتی است غیر قابل انکار.
سرگرم گفت و گو با علی و محمد بودیم که مرد میانسالی که روزنامه‌ای در دست داشت نگاهمان را جلب کرد کنارش رفتیم و از او در باره وضعیت پارک سوال کردیم. او که خود را یکی از فرهنگیان بازنشسته یاسوج معرفی می‌کرد گفت: روند عدم توجه و تخریب فضای سبز و پارک ولایت از رفتن محمد علی جاوید شروع شد و کم کم اثرات بی توجهی شورای شهر و شهرداری را نشان می‌دهد. او می‌گفت: از رسانه‌ها، جلسات و دغدغه‌های شورای شهر و شهرداری را دنبال می‌کنم اما باید بگویم که آنچنان که باید و شاید عملکردی از این دوره از شورا و شهردار ندیده‌ایم. این فرهنگی بازنشسته می‌گوید شورای شهر به جای نشستن در سالن جلسات و بحث کردن در موضوعات مختلف، پاشنه کفش‌هایشان را بکشند و به بازدیدهای میدانی روی بیاورند. او اظهار تاسف می‌کند که اعضای شورای شهر حتی وضعیت پارک ولایت که در چند قدمی ساختمان شوراست را نیز نمی‌بینند تا چه رسد به مناطق حاشیه‌ای و دور از ساختمان شورای شهر.
سخنان و نکته‌هایی که این شهروندان اظهار کردند حال خوشمان را ناخوش کرد تا همانند پارک ولایت یاسوج شرمنده مسافرین و همشهریان خویش باشیم و با شرمندگی پارک ولایت یاسوج را ترک کنیم.
اما به راستی مقصر کیست و چه کسانی باید پاسخگوی این همه کم‌کاری و بی‌توجهی باشند. مگر نه این است که شورای شهر نماینده مردم و شهردار منتخب این شوراست که سوگند یاد کرده‌اند در راه خدمت گذاری به مردم کوتاهی نکنند. آیا رسیدگی به فضای سبز و وضعیت پارک ولایت برای اعضای محترم شورای شهر اهمیت ندارد و در اولویت نیست. شورای شهر یاسوج به جای تهدید کردن ادارات و سازمانها به عدم جمع آوری زباله‌ها، فکری به حال پارک ولایت کنند تا میراث جاوید این گونه بر باد نرود و شرمنده میهمانانش نباشد.
-------------------------------
پوریا بامشاد-امید مردم
 
برچسب ها :
نام شما

آدرس ايميل شما

یاسوجی
Iran, Islamic Republic of
امان از افراد تخریب گر باید از شر این افراد به خدا پناه برد
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
من جواب این یادداشت رو دارم ولی چون سردبیر محترم یادداشت های قبلی بنده رو منتشر نکرد جواب نمیدم. ان شالله بخاطر بی عدالتی رسانه ای خدا به شما پاسخ بده.
پول
Iran, Islamic Republic of
کبنا پول بگیر حرف بزن احسنت اخ پول
یاشار
Romania
خدایی شورای یاسوج.ت فقط نشستن . که کسی ریس باشه که کسی معاون . ازیک دیگر ضعیف ترین شورای شهر این دوره شورااست .اقای خسرو سری قبل توی تبلیغات زده بود بله خره ان مردامد..اقای نیگین تاجی این دوره توی تبلیغات زده بودبله خره متخصص امد.اقای متخصص یک سال ازشوراگذشت متخصص رانشانمان بده خواهشن
Iran, Islamic Republic of
.ی بنده خودم نیروی شهرداری هستم توجه ای واقدامات که در حال حاضر در این مورد میشود در هیچ دورای نشد ونمیشود
دیپ‌ فیک «ایران من» همایون شجریان و هنرنمایی جمعی از قهرمانان ایران زمین

دیپ‌ فیک «ایران من» همایون شجریان و هنرنمایی جمعی از قهرمانان ایران زمین

جعل عمیق تصاویر و فیلم‌های موجود را بر روی تصاویر یا فیلم‌های منبع قرار می‌دهد و از یک ...
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
1