تاریخ انتشار
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۳۰
کد مطلب : ۴۰۸۸۵۱
کبنا بررسی کرد

هر روز ستاری فر، هر روز کهگیلویه و بویراحمد/ سفرهای تکراری که حتی نمایندگان همراهی نمی‌کنند/ دانشگاه و راه نرفته و بیراهه

۴
۳
مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین کبنانیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.
هر روز ستاری فر، هر روز کهگیلویه و بویراحمد/ سفرهای تکراری که حتی نمایندگان همراهی نمی‌کنند/ دانشگاه و راه نرفته و بیراهه
کبنا ؛این روزها باز ستاری فر به کهگیلویه و بویراحمد آمده است و همچون گذشته از استان سرکشی کرد. در میان مدیران کشوری، دکتر ستاری فر بیشتر از همه یاد استان محروم ما می‌کند. به طوری که این سال‌ها سفرهای مکرری به استان ما داشته و همواره در یاد ماست. هیچ مدیر کشوری اینگونه ما رو مورد لطف خویش قرار نمی‌دهد! البته همه این سفرها به دعوت مدیران محترم دانشگاهی استان است و گرنه شاید این چنین آمد و شدی نبود.
اگرچه ستاری فر عضو کارگروه اقتصاد مقاومتی استان از سوی دولت است، ولی صرفاً با دعوت پارک علم و فناوری و دانشگاه یاسوج به استان سفر می‌کند و حضور و دیدارهای وی از استان کمتر تحت عنوان نماینده دولت در کارگروه اقتصاد مقاومتی استان بوده و جلسات احتمالی، اندک و بی نتیجه کارگروه اقتصاد مقاومتی تحت الشعاع جلسات و مانور رسانه‌ای برنامه‌های پارک علم و فناوری به چشم نمی‌آیند. سمت وی در کارگروه اقتصاد مقاومتی فراموش شده است و گویی این کارگروه وجود ندارد و در جلسات و برنامه‌های شورای اداری استان و رسانه‌ها تنها تحت عنوان معاونت علمی ریاست جمهوری مورد نظر است.
البته دکتر ستاری فر انسانی محجوب و علمی است، ولی آنچه که می‌بایست مدنظر باشد، عدم آورده و بودجه خاصی برای استان از سفرهای وی می‌باشد. سفر ایشان به استان صرفاً به افتتاح یا کلنگ زنی چند طرح گلخانه‌ای و.. محدود شده بود که چندان ماهیت دانش بنیانی نداشته و ارتباط چندانی نیز با پارک علم و فنآوری و دانشگاه یاسوج نداشته است. انتظار می‌رود که به عنوان نماینده دولت در کارگروه اقتصاد مقاومتی، اختیار و توان آن را داشته باشد حداقل برای طرح‌های عمرانی ملی در استان که در دست احداث هستند، بودجه‌ای بیاورد و یا در مقام معاونت علمی رئیس جمهور برای میزبان همیشگی خود (پارک علم و فناوری و دانشگاه یاسوج) آورده مالی کوچکی داشته باشد.
قطعاً اگر به جای ایشان از مدیران و وزیران اقتصادی دولت دعوت بعمل می‌آمد، شاید به حال و روز کهگیلویه و بویراحمد مفیدتر بود و شاید بودجه‌ای از قِبل آن عاید استان می‌شد، ولی حضور چهره علمی همچون دکتر ستاری فر با جایگاه نه چندان بالا در ساختار دولت، چندان به حال استان مفید نبوده است.
تکرار سفرهای دکتر ستاری فر به استان کهگیلویه و بویراحمد و عدم جایگاه بالا و اثرگذار وی در دولت به گونه‌ای بوده که در سفر اخیر وی، حتی ضعیف‌ترین نمایندگان استان (که همواره در سفرهای مقامات کشوری به استان خود را نشان می‌دهند و حضور فعال دارند)، نیز وی را همراهی نکردند و صرفاً استاندار در کنار ایشان بود که به نظر می‌رسد این امر نیز از جنبه ضرورت و رعایت تشریفات بوده است؛ چراکه دکتر ستاری فر معاون رئیس جمهور است و لازم است که حداقل استاندار ایشان را همراهی کرده وحرمت گذارد. محتمل است که اگر یکی از نمایندگان ایشان را همراهی می‌کرد و استاندار خارج از استان بود، چندان حضور و همراهی خود را ضروری نمی‌دانست.
پارک علم و فنآوری زیرنظر وزارت علوم است و گویی نهاد معین و همکار علمی دانشگاه یاسوج و بعکس می‌باشد. همواره این پارک جزئی از دانشگاه یاسوج محسوب شده و رؤسا، عوامل و امکانات آن متعلق به دانشگاه یاسوج بوده است و در نگاه عمومی، جزئی از دانشگاه خفته یاسوج محسوب می‌شود و صرفاً اخیراً ساختمان آن از دانشگاه یاسوج مجزا شده است. این پارک به جهت پیوند میان علم، دانشگاه و صنعتِ نداشته و بیمار استان تأسیس شده است که هنوز در آغاز راه است. بدیهی است که اگر عملکرد این پارک همانند دانشگاه یاسوج باشد (که البته با توجه به اینکه عوامل و ... آن از دانشگاه یاسوج هستند) چندان امیدی به آن نیست و فرجام آن صرفاً ارائه آمار در پژوهش و تحقیق برای روزمه افراد و کسب رتبه علمی خواهد بود.
مدیران دانشگاه یاسوج سعی می‌کنند با ترتیب چنین سفرهایی خود را فعال و پویا نشان دهند، در حالیکه لازم است به جای چنین سفرهای تکراری، دانشگاه یاسوج تلاش کند اساتید روزمه ای و پرطمطراق در چاپ مقاله خارجی و کسب عناوین کاغذی (به عنوان مثال داشتن اساتیدی با عنوان پرطمطراق برترین اساتید و دانشمندان گروه شیمی در دنیا) را در خود دانشگاه و یا در همین پارک به تولید و تحول وادار کند که این مقالات کاغذی و بدون خروجیِ عینی و مفید برای استان، صرفاً پر کردن رزومه و کسب رتبه‌های علمی دانشیاری و استادی برای افزایش حقوق و مزایای مالی از خزانه ملت و جیب مردم و کسب جایگاه اداری و آموزشی است که هیچ به کار نیاید؛ تا آن هنگام که کارکرد بیرونی، خروجی محسوس و منفعت عینی برای جامعه نداشته باشند.
(شرح این قصه به زودی در سلسه مطالبی تحت عناوین «دانشگاه یاسوج؛ دانشگاه کاغذی»، «دانشگاه یاسوج؛ دانشگاه مجردی» و... مورد بررسی قرار خواهد گرفت)
 
نام شما

آدرس ايميل شما

دلسوز
Iran, Islamic Republic of
متاسفم برا این متن و بی ارزش و توهین آمیز ، ما تعدادی از جوانان این استان با سفر اول ایشان با دست خالی استارت یک شرکت فن آور را زدیم و بعد از یک سال در سفر هفته گذشته اولین قدم در جهت دانش بنیان شدن رو برداشتیم خدا رو شکر
چرا به خودتان اجاز می دهید در مورد چیزی که اطلاع ندارید اظهار نظر کنید
چرا باید همش منتظر اعتبار از مرکز باشیم با کاسه گدایی چون سقف درک شما از سفر استانی یک مسول کشوری همینه ، و این یک فاجعه است . در
این استان راستش به خاطر افکار چون شمایی همیشه باید هم عقب افتاده باشه .در ضمن شما حتی فامیل ایشون رو اشتبا ه میگید بعد انتظار دارید
سفر دکتر ستاری رو نقد کنید و این رو به معلوماتتون اضافه کنید که این به قول شما مسول بی اعتبار و بودجه ، ایشون تنها مسول کشوری است که
در دوران مدیریتی خود درآمد شرکتهای دانش بنیان را از 60 میلیارد به 80 هزار میلیارد رسانده واین بیشتر شبیه معجزه است و حتما ایشون با این سفرها و تلاشهاشون به این نتیجه با ارزش رسیدن
خداوند رحمت کنه پدر بزرگوارشون را که مایه افتخار کشور بودند
Iran, Islamic Republic of
درامد شرکت های دانش بنیان به همت خود افراد بوده. درسته.
یعنی اگر دکتر ستاری فر نیومده بود شما کارتون را انجان نمیدین و ادامه نمیدین!؟
ایشان برای استان اعتباری اورده یا نه؟
به عنوان عضو کارگروه اقتصاد مقاومتی چه کاری برای استان انجام داده؟؟؟
کارگروه اقتصادی یعنی بودجه و ....
مگه میشه گفت نباید منتظر بودجه بود؟؟؟؟
شما منظور نویسنده رو متوجه نشدید...
دانشجوی دکتری
Iran, Islamic Republic of
درود برشما.
یکی از بهترین و انتقادی ترین مطالب این سایت.
دلسوزی دیگر
Iran, Islamic Republic of
آقای دلسوز
گرزارش عملکرد دکتر ستاری در سطح کشور چه ربطی به این نوشتار داره.
مگه در این نوشتار به این مسئله پرداخته شده
نویسنده به عملکرد پارک فناوری و دانشگاه یاسوج پرداخته و هشدار داده که صرفا کاغذ بازی نکنند.
قطعا زحمات جوانان این استان ربطی به مدیریت های ضعیف ندارد. حالا شما یه کاری انجام میدین، دکتر ستاری فر چه حمایتی از شما کرد؟
باید بودجه باشد که فنداسیون یک کار را جوانان بگذارند و کار کنند. با دست خالی نمی شود.
این مدیران آیا توانسته اند حداقل هزینه ها را فراهم کنند؟
بعد در جایگاه نمایندگی دکتر ستاری فر در کارگروه اقتصاد مقاومتی، ایشان چه عملکردی داشته؟ هر جا حرف از اقتصاد هست، بودجه هم مطرح می شود. ایشات به عنوان عضو یه کارگروه اقتصادی چکاری کردند؟
بله خدا رحمت کند پدر ایشان را.... ولی چه ربطی داشت
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1