تاریخ انتشار
شنبه ۸ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۵۴
کد مطلب : ۴۹۴۳۰۳
یادداشت؛

ضرورت تحقق وعده‌های انتخاباتی

۰
مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین کبنانیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.
ضرورت تحقق وعده‌های انتخاباتی
کبنا ؛علی‌محمد نمازی، نماینده ادوار مجلس در روزنامه آرمان ملی  نوشت: از آداب هر انتخاباتی به ویژه انتخابات ریاست جمهوری، ارائه برنامه و وعده‌ها و شعارهای انتخاباتی است و این سه عامل نقش پر رنگی در تمایز بین کاندیداها داشته و برانگیزنده رای‌دهندگان برای حضور در پای صندوق‌های رای در حمایت از کاندیدای مورد نظر است.
در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آقای دکتر پزشکیان شعارها و وعده‌های معین، ملموس‌تر مطرح کرد و در ارتباط با اوضاع و نیازهای کشور و ملت از جمله مهم‌ترین آنها تنش‌زدایی در سیاست خارجی، بر چیدن تحریم‌ها، عضویت در FATF، ارتقای سطح روابط با سایر کشورها، سروسامان دادن به مسائل اجتماعی و رفع فیلترینک مطرح نمودند و همین توجه آقای دکتر پزشکیان به مشکلات اساسی کشور و اهم مطالبات مردم موجب بر انگیختن رای‌دهندگان و حضور در پای صندوق‌های رای و انتخاب ایشان گردید. تاخیر در تحقق وعده‌ها به سرعت بر دلسردی ملت و افزایش ناخشنودی آنان می‌افزاید و ادامه چنین وضعیتی در شرایط بحرانی منطقه و کشور خطر جدی برای نظام جمهوری اسلامی و امنیت کشور محسوب می‌گردد. از طرفی فیلترینگ شبکه‌های مجازی به دلایل مختلف و از جمله بیهودگی مقابله با تکنولوژی با داشتن تجربه ناموفق مبارزه با ویدئو و ماهواره، بهره‌گیری از فیلترشکن و استفاده از فضای مجازی، ارتباط کسب و کار گروه‌های مختلف شغلی از شبکه‌های مجازی به عنوان حقوق مسلم شهروندی و ضرورت رعایت آزادی‌ها که حق مسلم مردم و از آرمان‌های انقلاب اسلامی بود، کاری غیر اصولی و موجب نارضایتی گروه‌های اجتماعی و بر خلاف وجاهت نظام بود. باید در نظر داشت که امروزه فضای مجازی به یک زمینه مهم و موثر و گسترده در جهت زندگی بهتر، فعالیت و کسب درآمد آسان‌تر و ارتباطات سریع‌تر تبدیل شده است. فضای مجازی را نمی‌توان یکسره تهدید در نظر گرفت. هرچند در این فضا ممکن است برخی تهدیدها هم وجود داشته باشد اما تردید نیست که ضرر و زیان فیلترینگ بسیار بیشتر است. فیلتر شدن نرم افزارهای فضای مجازی به معنای سد کردن راه دسترسی کاربران نیست، بلکه به معنای استفاده از فیلترشکن‌هاست که بدون تردید به تهدید علیه امنیت روانی جامعه تبدیل می‌شوند. شورای عالی مجازی با فیلترینگ اینستاگرام، واتساپ، تلگرام، گوگل‌پلی، یوتیوب، توئیتر و تیک‌تاک مقام اول را حداقل در خاورمیانه نصیب ایران نمود. خیلی از کشورها فقط یوتیوب را فیلتر کرده‌اند در حالی که بحق بود که در ایران سانسور و فیلترینگ در حداقل خود باشد. اگر چه رفع فیلترینگ دو مورد از هشت مورد (واتساپ و گوگل‌پلی) به عنوان گام اول، خبری خوشحال کننده بوده و لازم است به وزیر ارتباطات، رئیس‌جمهور، شورای عالی مجازی خدا قوت گفت. اما با توجه به ضرورت این اقدام و پاسخ مثبت به حمایت و خوشحالی مردم قدم‌های بعدی تا رفع فیلترینگ مورد خواست اکثریت هر چه سریع‌تر برداشته شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

تصاویر | زنی زنده در مترو در آتش سوخت؛ عابران فیلم گرفتند؛ کسی به یاری نشتافت؟

هیچ‌کس کمک نکرد. تماشاگران بیشتر مشغول فیلم‌برداری بودند و ماموران پلیس و مسافران و عابران ...
نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

نماینده مجلس: سالانه ۵۰ هزار دانش‌آموز پشت کنکوری مهاجرت می‌کنند/ ۲۵ هزار دانش‌آموز و دانشجو در ترکیه داریم

احمد بیگدلی عضو کمیسیون اجتماعی گفت: موضوع کنکور متعلق به شورای عالی انقلاب فرهنگی است ...
دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در تهران مشخص شد +  فیلم

دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در تهران مشخص شد + فیلم

رئیس کمیسیون بهداشت درباره دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در یک بیمارستان چشم پزشکی گفت: هنوز ...
1