تاریخ انتشار
شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۴۹
کد مطلب : ۴۹۳۸۴۵
کبنا از وضعیت دو دانشگاه یاسوج و علوم پزشکی گزارش می‌دهد؛

تقلای رؤسا برای ماندن؛ از انتصاب مدیران دونبش در دانشگاه یاسوج تا ازهم‌گسیختگی نهاد سلامت و درمان در دانشگاه علوم پزشکی / آیا نهادهای دانشگاهی در کهگیلویه و بویراحمد بازیچه سیاسی عده‌ای خاص شده‌اند؟

۲۱
۲
تقلای رؤسا برای ماندن؛ از انتصاب مدیران دونبش در دانشگاه یاسوج تا ازهم‌گسیختگی نهاد سلامت و درمان در دانشگاه علوم پزشکی / آیا نهادهای دانشگاهی در کهگیلویه و بویراحمد بازیچه سیاسی عده‌ای خاص شده‌اند؟
کبنا ؛درحالی‌که عملکرد نهادهای دانشگاهی را نباید با متر و معیار سیاسی سنجید، دو دانشگاه یاسوج و علوم پزشکی به‌عنوان دانشگاه‌های مادر استان در چنبره مناسبات سیاسی گیر افتاده‌اند و در ماه‌های اخیر تقلای رؤسای آنها برای ماندن در جایگاه ریاست، انتقادات زیادی را برانگیخته است.
به گزارش کبنا، دانشگاه‌های یاسوج و علوم پزشکی دو دانشگاه بزرگ و مادر استان کهگیلویه و بویراحمد هستند که مدت‌هاست در شرایط نامطلوبی به سر می‌برند. این در حالی است که انتظار می‌رفت باتوجه‌به اهمیتی که این دو دانشگاه در توسعه استان دارند، با تغییر دولت شاهد تغییر و تحولاتی اساسی در آنها باشیم.
پس از قتل دکتر داوودی از اعضای کادر درمان، نوعی ناامنی روانی در بین کادر درمان استان به وجود آمده است. در پی این اتفاق ناگوار، حواشی زیادی در این دانشگاه به وجود آمد که تا امروز نیز ادامه دارد؛ البته واضح است که وضعیت امروز دانشگاه علوم پزشکی یاسوج صرفاً ناشی از این اتفاق نیست، بلکه این پدیده را می‌توان در ادامه همان ناکارآمدی در دانشگاه و یکی از پیامدهای این مدیریت نامطلوب دانست.
اخیراً نیز شاهد درگیری‌هایی در یکی از بیمارستان‌های استان بوده‌ایم؛ البته این درگیری‌ها صرفاً محدود به روزهای اخیر نیست درگذشته نزدیک نیز چنین اتفاقاتی رخ‌داده است. امروز نیز بازرسی از وزارت بهداشت به استان کهگیلویه و بویراحمد سفرکرده تا از نزدیک از وضعیت نظام سلامت و درمان استان بازرسی کند.
پس از قتل دکتر داوودی، بسیاری از کادر درمان استان کهگیلویه و بویراحمد از ناامنی روانی رنج می‌برند؛ از سوی دیگر، رضایت عمومی نیز از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی و به‌طورکلی نظام سلامت و درمان استان پایین است. دوگانه‌ای که می‌توان آن را ناشی از عملکرد سوء و ناکارآمد مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دانست.
رئیس فعلی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد که مدت سرپرستی او و هیئت‌علمی شدنش در فرایندی مبهم و غیرشفاف قرار داشت، عملکرد مناسبی از خود بر جای نگذاشته است. او که در مدت اخیر برخی از مسئولین دانشگاه را تغییر داده، از نظر افکار عمومی به تقلا برای ماندن به هر صورت در جایگاه ریاست متهم است. اما به‌هرحال بسیاری از پست‌های کلیدی این دانشگاه تغییر نکرده و این مناصب مدیریتی در دست کسانی است که نه همسویی با دولت جدید دارند و نه رضایتی از عملکرد آنها وجود دارد.
از سوی دیگر، دانشگاه یاسوج به‌عنوان دانشگاه مادر استان کهگیلویه و بویراحمد، در وضعیتی مبهم‌تر از دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد. در نشست اخیر دانشجویان با استاندار کهگیلویه و بویراحمد، روشن شد که بخشی از بدنه دانشجویی از شیوه مدیریت کنونی دانشگاه ناراضی هستند. بعضی از اعضای علمی منتقد دانشگاه به حاشیه رانده شده و مدیریت دانشگاه در دست یک اقلیت است. نمود این ناتوانی را به‌وضوح می‌توان در جلسه اخیر استاندار کهگیلویه و بویراحمد با مدیران استانی دید که در آن جلسه، رحمانی به برخی از مسئولین از جمله رئیس فعلی دانشگاه یاسوج تاخت و خطاب به آنها گفت اگر بخواهد این‌طوری کار کنید ما به هیچ جایی نخواهیم رسید.
رئیس فعلی دانشگاه یاسوج که در ایام انتخابات ریاست‌جمهوری در ستاد سعید جلیلی حاضر شده بود، در دانشگاه به این متهم بود که از سیاست هویج و چماق برای جلب رضایت برخی از اعضای هیئت‌علمی استفاده می‌کند تا شاید از آن طریق بتواند برای نامزد متبوع خودرأی جمع کند.
او نیز همچون رئیس فعلی دانشگاه علوم پزشکی با این ایراد روبه‌روست که برای ابقای در جایگاه ریاست دانشگاه در حال تقلاست؛ گفته می‌شود برخی از تغییر و تحولات در پست‌های مختلف این دانشگاه در ماه‌های اخیر ناشی از همین حب جایگاه از سوی این رئیس است.
گفته می‌شود رئیس این دانشگاه از طریق انتصاب افرادی دونبش سیاسی قصد دارد فعلاً ریاست دانشگاه را از دست ندهد؛ یکی از معاونینی که او پس از پیروزی مسعود پزشکیان منصوب کرد از همین افراد دونبش است که با کت‌وشلواری احمدی‌نژادی ژست اصلاح‌طلبی می‌گیرد؛ اما بسیاری از منتقدین همسو با دولت، او را فردی مناسب برای این جایگاه نمی‌دانند و اظهار می‌کنند که او از جمله افرادی است که همسویی با دولت و اجرای سیاست‌های دولت جدید برای او چندان مهم نیست؛ بلکه این نفس پست و مقام است که در نظر او از اولویت برخوردار است.
از سوی دیگر، گفته می‌شود یکی از معاونین را نیز به دلیل هم‌زبانی با استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد منصوب کرده تا از این طریق بتواند نظر مثبت استاندار را جلب کند. یکی دیگر از معاونین دانشگاه که تغییر کرده از جمله دیگر افراد دونبش است که در زمان‌های مختلف، تغییر رویه‌های فاحشی داشته است؛ او که در دوره‌ای، از مدیران دلخواه و مطلوب ستار هدایت خواه در دوره ریاست اردوان ارژنگ در دانشگاه یاسوج بود بعد از مدتی به او پشت می‌کند و به سمت غلام محمد زارع دیگر نماینده استان تغییر جهت می‌دهد.
اما باوجود تغییر و تحولات و انتصاب مجموعه‌ای از افراد دونبش، یکی از مهم‌ترین معاونت‌های دانشگاه در اختیار یکی از پایداری‌چی‌هاست که بااقتدار به کار خود ادامه می‌دهد.
هر چند نباید نهادهای دانشگاهی را با متر و معیار سیاسی سنجید؛ اما زمانی که این نهادها گرفتار مناسبات سیاسی می‌شوند، لازم است که تحولات سیاسی در آنها رخ دهد تا به مسیر اصلی خود بازگردند. دو دانشگاه یاسوج و علوم پزشکی نیازمند خون جدیدی هستند که تزریق آن جز از طریق تحولات مدیریتی میسر نیست.
گفتنی است این مطلب نافی خدمات دانشگاه‌های یاسوج و علوم پزشکی یاسوج نیست و کبنا نیوز آمادگی درج جوابیه آنها را دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

کرم خان
Iran, Islamic Republic of
به به
به به
فعلا که باند پایداری و عین عین در دانشگاه همه کاره هستند و نیروهایی که برداشتند از گروه های دیگه بودن
یعنی متعادل ها رو برداشتند و تندروها رو همچنان هستند و برا خودشون علیه پزشکیان هم براحتی همچنان حرف می زنند.
علی
United Kingdom
دانشگاه یاسوج پایگاه جبهه پایداری
دانشگاهی
Belgium
تا دیروز دانشگاه را تمام و کمال در اختیار عده‌ ای بورسیه مساله دار با رزومه علمی بسیار ضعیف قرار داد و بدترین برخوردها را با افرادی نمود که فکرشان کار می‌کرد و به آدم های ضعیف میدان داد. الان چه فکری کرده آقای رئیس؟ با تغییر معاونا میخواد خودش را تبرئه کنه؟ فکر نکنم یک بچه نیز کاری به این مزمتی انجام بده که ایشان داره انجام میده
دانشگاه یاسوج
Belgium
کبنای عزیز خواهشا روسای دانشگاه یاسوج و علوم پزشکی رو با هم مقایسه نکن. آخه چیزی که در دانشگاه یاسوج هست اتفاقاتی که این چند سال گذشت و الان هم رئیس با این تغییرات داره پیش میره و واسه بقای خودش جون میده، دکتر جاودان سیرت هیچوقت ذره ای مثل او از این تلاش های منفی نکرده و در شانش نیست
مطلع
Iran, Islamic Republic of
بنده خدا دانشگاه علوم پزشکی فاجعه هست. قیاس کرمی با اقای جاودان سیرت واقعا ظلم به کرمی هست
کارمند
Iran, Islamic Republic of
اتفاقا عملکرد جاودان سیرت برای ابقای خودش خیلی بدتر از رئیس دانشگاه یاسوج بود خبر نداری همه کارمندان می گویند رئیس علوم پزشکی ذلت را پذیرفتند
کارشناس
Iran, Islamic Republic of
دلم بحال دکتر جاودان سیرت می سوزد ///
کرمعلی
Belgium
باید وقتی بازرسان اومده یودن می‌ دیدین چقدر التماس می‌کرد. شان همه رو پایین آورد
علوم پزشکی
Belgium
دکتر جاودان سیرت بسیار متشخص و با ابهت هستند و هیچوقت برای بقای خودش تلاشی نمیکنه. فراموش نکردیم شجاعت او رو در دوران کرونا_ قهرمان حوزه سلامت
اصلاحات
Belgium
واقعا همزمان آوردن اسم کرمی و دکتر جاودان سیرت اشتباهه. این کجا و آن کجا؟
منتقد دکتر
Iran, Islamic Republic of
گاهی مواقع بعضی برخوردها و بی عدالتی ها به نحوی ست که انسان را و اعتقاداتش را زیر سوال می برد، برخورد و التماس این روزا زندگی را برای ما چندش آور کرده و فکر میکنیم با چه قیمتی و داشتن چه منافعی ی . خواهشا استعفا بده و احترام خود نگه دار
کارمند
Iran, Islamic Republic of
دانشگاه علوم پزشکی نه در حوزه مدیریت نه در حوزه سلامت مشکلی نداره کبناجان. شما اگر تا الان نتونستی از مدیریت این دانشگاه باج و سهمی بگیری اون دیگه مشکل خودته.. اینکه یه عده که سودای مدیریت این مجموعه اونهارو بیخواب کرده و در توهم بسر میبرند قابل پیش بینی بوده و هست اما اینکه رسانه شما هر از چندگاهی با گرفتن مبالغی از این افراد بیسواد و متوهم در سودای ریاست، قلم خود را نه برای انعکاس مطالبات مردم بلکه برای سیاهنمایی و تخریب یک مجموعه نسبتا موفق مصروف میدارید تا بلکه از این نمد کلاهی برای تامین کنندگان مالی خود ببافید قابل هضم نبوده و اصول و بنیان رسانه کبنا رو آشکار میکنه که حول پول و باج و منابع مالی میچرخد تا حق و عدالت محوری.. از این منظر باید برای نگارنده و سایت کذاب نیوز کبنا که نافش رو با فرصت طلبی توام با تخریب و سیاهنمایی برای کسب درامد بسته است اظهار تاسف داشت که چقدر حقیر و بی مایه هستند که گمان میبرند بواسطه قلم سیاهشان میتوان حق و عدالت را ببازی گرفت.
کریمی
Iran, Islamic Republic of
لازم به ذکر که معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی در صف مقدم ستادهای نماینده پیشین بویراحمد و دست در دستش بود!!
و با بازی دو نبش ابقا شده!
کارشناس
Iran, Islamic Republic of
مگر از دانشگاه علوم پزشکی چیزی برجای مونده؟
جز بدهکاری برای دانشگاه و افزودن روزانه نیروها مگر کار دیگری بلدند؟
فاجعه؟
ضرغام بی بصیرت
Iran, Islamic Republic of
در دانشگاه زیرتل دهن به دهان پیچیده که ش ه میخواد رئیس بشه...
دانشگاهی
Iran, Islamic Republic of
سیاست وفاق ملی در حقیقت وفاق دولتی است. مردم ما به تغییر رای دادند. اما در دانشگاه یاسوج رییسی که به غیر از بورسیه های غیر قانونی و پایداری چی ها به کسی محل نمی گذاشت، یکمرتبه تغییر سیاست داده و معاونهایی منصوب کرده/. اون یکی که علاوه بر بورسیه غیر قانونی، پایداری چی هم هست ولی هنوز تو پست یک معاونت کلیدی باقی مانده. رفتنش دیر هم شده اما شاید نرفتنش فعلا به صلاح باشه چون اگر بره، یه دیگه بجاش میاد. اینها رو کی میخواد ببینه و اصلاح کنه، خدا داند. بیچاره مردم که همواره بازیچه دست سیاستمداران میشن.
هاشمی
Iran, Islamic Republic of
انتصابات ناشایست و نابجا در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج این دانشگاه را نابود کرد نیروی تاسیساتی که الفبای بهداشت و درمان را نمی داند می شود حراست این مجموعه تخصصی نگهبان درب ورودی بیمارستان می شود کارشناس بازرسی دانشگاه بهتر از این بدتر نمی شود
Iran, Islamic Republic of
دکترکرمی مردعمل بامنش استادی خستگی ناپذیر
عشق عدالت
Iran, Islamic Republic of
با سلام . انگار این دو دانشگاه داغونت کرده که شبانه روزت شده این چرت و پرت گفتن ها . بهت پول ندادند. هوای جیبت را نداشتند مثل بعضی از ادارات و سازمانها که عشق ماندن دارند و پول بهت تزریق می کنند .
مرد حسابی می ترکی از بس غصه به دلت راه دادی .
دلسوز
Iran, Islamic Republic of
اگه رئیس دانشگاه از پرسنل دانشگاه نباشه بهتره وحتی معاونین هم از دانشگاهای دیگه انتخاب بشه آرامش تامین میشه
Iran, Islamic Republic of
احسنت کاملا موافقم
توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب با تصمیم «شورای‌عالی امنیت ملی»

توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب با تصمیم «شورای‌عالی امنیت ملی»

ابلاغ قانون عفاف و حجاب متوقف شد؟ زمزمه ها و برخی خبرها حکایت از آن دارد که پاسخ به این ...
نگاهی متفاوت به حضور وزیرخارجه در سوریه؛ چرا عراقچی در دمشق به رستوران رفت؟

نگاهی متفاوت به حضور وزیرخارجه در سوریه؛ چرا عراقچی در دمشق به رستوران رفت؟

وزیر خارجه ایران از کاخ حاکمیت در سوریه به بستر جامعه رفت و در کنار مردم نشست. یعنی انتخاب ...
تصميم با مردم است

تصميم با مردم است

صبح روز يكشنبه در شرايطي براي ايران آغاز شد كه خبر سقوط دمشق و خروج بشار‌اسد از پايتخت ...
1