تاریخ انتشار
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۱۲
کد مطلب : ۴۹۵۸۴۷
در جلسه شورای سالمندان استان کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد

سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی در یاسوج: اهتمام کافی برای موضوع سالمندی در کشور وجود ندارد / آمار نگران‌کننده سالمندی در ایران؛ 12 درصد جمعیت سالمند هستند / 3153 سالمند معلول و 2029 زن سالمند سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد /

۰
سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی در یاسوج: اهتمام کافی برای موضوع سالمندی در کشور وجود ندارد / آمار نگران‌کننده سالمندی در ایران؛ 12 درصد جمعیت سالمند هستند /  3153 سالمند معلول و 2029 زن سالمند سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد /
کبنا ؛سید جواد حسینی در جلسه شورای سالمندان استان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به مغفول ماندن مسائل سالمندی در کشور، خواستار اهتمام بیشتر برای تشکیل سند سالمندی در تمامی استان‌ها شد.
به گزارش کبنا نیوز، جلسه شورای سالمندان استان کهگیلویه و بویراحمد شامگاه شنبه، 20 بهمن‌ماه 1403، به ریاست یدالله رحمانی و با حضور سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور، در سالن شماره یک استانداری برگزار شد.
در این جلسه، سید جواد حسینی با اشاره به اهمیت این نشست، اظهار داشت: «این جلسه، نخستین جلسه شورای سالمندی استان‌های کشور است که در زمان مسئولیت من برگزار می‌شود. از خداوند متعال سپاسگزارم و از تمامی دوستان به‌خاطر تلاش‌هایشان، به‌ویژه آقای بهرامی که از نمایندگان مؤثر و پرتلاش مجلس هستند، قدردانی می‌کنم.»
وی در ادامه به وضعیت سالمندی در کشور پرداخت و گفت: «متأسفانه، موضوع سالمندی در کشور ما به‌طور جدی مغفول مانده است. در حالی که طبق آیین‌نامه‌ها، سند سالمندی باید در تمام استان‌ها به تصویب برسد، هنوز اهتمام کافی برای این موضوع در سطح کشور وجود ندارد.»
حسینی به آمارهای جمعیتی اشاره کرد و افزود: «در حال حاضر، 12 درصد از جمعیت کشور سالمند هستند و پیش‌بینی می‌شود که در سال 1430، ایران به یکی از سالخورده‌ترین کشورهای دنیا تبدیل شود. در استان کهگیلویه و بویراحمد، 3153 نفر از سالمندان معلول مرد و 2029 زن سالمند سرپرست خانوار وجود دارد.»
وی تأکید کرد: «باید برای سالمندی فکری کنیم، زیرا هرچه به سمت جمعیت سالخورده‌تر پیش برویم، نشان‌دهنده افزایش امید به زندگی است. اما این امر نیازمند تفکر و چاره‌اندیشی است. جمعیت سالخورده ایران، جمعیتی چندلایه و چندوجهی است که شامل افرادی با معلولیت، زنان سرپرست خانوار و بیماران می‌شود. اگر ما برای سالمندی برنامه‌ریزی نکنیم، این دوره از زندگی می‌تواند با بحران‌های جدی همراه باشد.»
حسینی در ادامه به اهمیت دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: «سالمندی می‌تواند به‌عنوان یک دوره سازنده و اقتصادی تلقی شود. این دوره فرصتی است که سالمندان می‌توانند به فعالیت‌های اقتصادی بپردازند و به رشد اقتصاد کشور کمک کنند. سالمندانی که مهارت‌های لازم را دارند، نیازی به آموزش مجدد ندارند و می‌توانند در مشاغل خرد و سبک فعالیت کنند.»
وی همچنین از برگزاری شورای ملی سالمندان در سطح ریاست جمهوری خبر داد و گفت: «آیین‌نامه سالمندان که بر اساس سند سالمندی در سال 1383 ابلاغ شده، در حال به‌روزرسانی است و لایحه جامع قانون حمایت از سالمندان نیز به هیئت دولت ارائه خواهد شد تا به مجلس برود و به قانون تبدیل شود.»
معاون وزیر گفت:  در این جلسه، نمایندگان 29 دستگاه و وزارتخانه نیز حضور داشتند و بر اهمیت توجه به نیازهای سالمندان تأکید کردند.
حسینی در پایان خاطرنشان کرد: «10 شهر از شهرهای کشور به‌عنوان شهرهای دوستدار سالمند انتخاب شده‌اند و اگر استاندار به این جمع‌بندی برسد که یاسوج نیز جزء این شهرها باشد، ما در خدمت شما خواهیم بود. در این 10 شهر، دبیرخانه‌هایی تشکیل داده‌ایم و آموزش‌هایی ارائه داده‌ایم تا محیطی مناسب و دوستدار سالمند فراهم کنیم. همچنین، شاخص گردشگری سالمند به 9 شاخص بین‌المللی اضافه شده است.»
وی در پایان افزود: «بیش از 80 درصد سالمندان ما از سن 70 سال به بالا با یک بیماری سخت مواجه هستند و ما طرح‌هایی از جمله طرح بهزیست معلم داریم که به بهبود وضعیت آنها کمک خواهد کرد. همچنین، انجمن فرزانگان ما در کشور، با آموزش بهترین متخصصان تغذیه، استراحت، بیماری و ورزش سالمندان، در راستای ارتقاء کیفیت زندگی آنها فعالیت می‌کند.»
نام شما

آدرس ايميل شما

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
آیا بازگشت ترامپ، نظم جهانی را از هم خواهد پاشید؟

آیا بازگشت ترامپ، نظم جهانی را از هم خواهد پاشید؟

دور دوم ریاست‌جمهوری ترامپ، چالشی جدی برای نظم جهانی است. خروج از معاهدات اقلیمی، سازمان ...
تاجگردون: اين روزها هيچ كس نمي‌داند ظريف كجای بازی است

تاجگردون: اين روزها هيچ كس نمي‌داند ظريف كجای بازی است

کاش ظریف به احسنت احسنت ديگرانی كه امروز دور و برش نيستند كمي فكر مي‌كرد.
1