تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۵۱
کد مطلب : ۴۹۰۸۱۲
در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد
سیمای شهر یاسوج واقعاً شرمنده کننده است / چرا از چهرهی ورودی شهر، جرم میبارد / دادستان یاسوج: ۲۸۷ مدرسه ناایمن، از جمعهبازار یاسوج بدتر وجود دارد/ آموزش و پرورش با کدام وجدان 500 دانشآموز را در مدرسهای که با زلزلهای 2ریشتری کاملاً تخریب میشود، جا داده است / در مدرسه قائم آلمحمد چه خبر است / تشکیل پرونده قضایی برای آموزش و پرورش
۱
کبنا ؛دومین نشست جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اعضا در دادگستری این استان برگزار و وضوعاتی همچون ارائه سیمای جرائم در استان، بحثوبررسی مشکلات آموزشوپرورش از قبیل بازگشایی و ایمنی مدارس، طرح قاضی در مدرسه، کودکان بازمانده از تحصیل و ارائه راهکارهای پیشگیرانه در خصوص ثبت سند رسمی اموال غیرمنقول و جرائم مرتبط با کلاهبرداری مطرح شد.
به گزارش کبنا، محبوب افراسیاب رئیسکل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن میلاد پیامبر اسلام(ص)، در سخنانی از ترک فعل مدیران گلایه کرد.
وی گفت: برای مدیرانی که در خصوص مدارس ترک فعل نمودهاند، پرونده قضایی تشکیل میشود و تخلفات آنها گزارش میگردد.
افراسیاب افزود: هر کس در راستای صیانت از جان دانشآموزان کوتاهی کند به وزارت آموزشوپرورش و معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز معرفی میشود. همچنین مدیرانی که به وظایف قانونی خود خوب عمل نمیکنند به دستگاه قضایی و قوه مجریه معرفی میشوند.
رئیسکل دادگستری استان در ادامه اظهار کرد: این استان از نظر شاخصهای توسعه در رتبه آخر کشور قرار دارد، بسترسازی کنید و دستبهدست هم دهید و به منافع استانی فکر کنید. ما درصدد مچگیری نیستیم.
وی در ادامه تصریح کرد: مدیرکل آموزشوپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، ظرف مدت ۲۴ ساعت لیست مدارس فرسوده را و با قید نقص و در معرض تخریب، به ستاد پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ارائه دهد.
نماینده عالی قوه قضاییه در کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به مؤلفههای پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و بیان داشت: یکی از مؤلفههای پیشگیری، عدم توسل به ضمانت اجراهای کیفری است و باید با یک شیوه علمی و در واقع سیاستی اتخاذ کنیم که منجر به جنبه کیفری پرونده نشود.
افراسیاب خطاب به مدیرانی که بهانههایی، اقدام به اعزام معاونین خود به جلسات پیشگیری از وقوع جرم مینمایند، هشدار داد و گفت: ضمن احترامی که برای معاونین قائل هستیم، اما مصوبات نشست جنبهٔ اجرایی دارند که از وظیفهٔ معاون خارج است و مدیران کل وظیفه دارند بهصورت جدی و بهعنوان یک مقام مسئول در جلسه شرکت کند.
وی در ادامه از سیمای شهر یاسوج نیز گلایه کرد.
مقام ارشد قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تذکر به مسئولان مربوطه اظهار داشت: سیمای شهر یاسوج واقعاً ًو شرمنده کننده است. بافت، شکلگیری و جغرافیای این شهر همینطوری ساخته میشود بررسی کنید و در قبال حوادث قهری مثل سیل و زلزله آسیبپذیر است بدون استاندارد و نظاممهندسی بافت شهر را به هم زدیم که بهشدت آسیبپذیر است و به خودمان نمره ۲۰ میدهیم و کارنامهای هم نداریم.
وی به معضل ورودی شهر یاسوج از سمت شیراز نیز اشاره و گفت: این استانی که از نظر منابع طبیعی و نقاط دیدنی در کشور در سطح ممتازی قرار دارد، اساساً چرا از چهرهٔ ورودی شهر، جرم میبارد.
وی افزود: مگر میشود امنیت و زیست همشهریان را بهخاطر یک سری رقم ریالی برای ادارهٔ امور بعضی از حوزهها بفروشیم. درحقیقت این بافت در شأن مردمان این شهر نیست.
افراسیاب به مدیران حاضر در نشست گفت: ما رفیق شما هستیم و در تقابل با شما نیستیم در تعامل جدی با تمام نهادهای دولتی، قوه مجریه، نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی هستیم و تا جایی که کاری از دستمان بر بیاید کمکتان میکنیم.
وی در پایان به مدیران توصیه کرد و ابراز داشت: بخشی و جزیرهای فکر نکنید به منافع استان نگاه کنید و به منافع حزبی گروهی و جناحی فکر نکنید.
در ادامه این نشست سید وحید موسویان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد هم در خصوص تضمین صنف طلافروشان اظهار کرد: امور صنفی موضوع صنف طلافروشان را بهمنظور تجمیع پیگیری و به داستان گزارش نماید.
وی در ادامه در خصوص مدرسهای که دارای دوطبقه است و نیاز به تخریب دارد که اداره آموزشوپرورش استان آن را در یاسوج به یک مدرسه غیرانتفاعی اجاره داده است نیز تذکر داد.
مدعیالعموم مرکز استان گفت: در این مدرسهٔ دوطبقه که بر اساس نظرات کارشناسی تخریب صددرصدی آن لازم است 500 نفر دانشآموز در مدرسه غیر انتفاعی ثبتنام شدهاند و آموزشوپرورش استان اجاره داده است. آیا احتمال زدوبند و فساد در این مسئله وجود ندارد.
دادستان عمومی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت مدارس فرسوده موضوع مهمی است؛ اما باید برخی واقعیتها را هم در نظر گرفت بحث بودجهها دراینخصوص هم اولویتبندی شوند چرا و به چه جهت ۲۸۷ مدرسه ناایمن و کامل تخریبی را در سطح استان برای مدارس غیرانتفاعی اجاره میدهند؟ که ممکن است هر اتفاقی در آن بیفتد و برای مردم چه توجیهی دارند حداقل کار این است اگر این مدرسه قابلاستفاده نیست نباید آن را اجاره داد.
موسویان تصریح کرد: بنابراین دادستانی مرکز استان بهعنوان مدعیالعموم به این موضوع از باب ترک فعل ورود خواهد کرد و برای مدیرکل آموزشوپرورش استان پروندهٔ قضایی تشکیل میدهد.
دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه اظهار داشت: ۲۸۷ مدرسه ناایمن، از جمعهبازار یاسوج بدتر است.
وی خطاب به نماینده آموزشوپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد که در این نشست حضور داشت گفت: با کدام وجدان داریم صحبت میکنیم که یکی از ۲۸۷ مدرسهای که باید کاملاً تخریب شود ۵۰۰ نفر دانشآموز را در بنایی که ممکن است با یک زلزله دو ریشتری، کاملاً تخریب گردد و موجبات کشتهشدن ۵۰۰ نفر دانشآموز وجود دارد، اجاره میدهیم.
موسویان تصریح کرد: همینالان از باب ترک فعل مدیرکل آموزشوپرورش استان پرونده کیفری تشکیل میدهیم وقتی شما یک مکان آموزشی تخریبی را اجاره میدهید؟ یعنی سوءنیت داری. مدعیالعموم مرکز استان گفت: الان که آغاز سال تحصیلی جدید است و دانشآموزان را ثبتنام کردی و از آنها پول گرفتی این چهکار بیتدبیری است که مسئولین انجام میدهند.
وی افزود: مدیرکل اطلاع دارد و احتمال زدوبند و فساد هم ممکن است وجود داشته باشد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در پایان ابراز داشت: تا کی برای بیتدبیری مسئولان تشکیل پرونده بدهیم دستگاه قضایی اینقدر ورودی پرونده در موضوعات کلان دارد که برای بیتدبیری مسئول هم تشکیل پرونده بدهیم؟
در ادامه این نشست سید عیسی حسنی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز در سخنانی به قانون ثبت املاک اشاره کرد.
حسنی گفت: یکی از موارد مهم قانونی که مورد تأکید مقام معظم رهبری بود و پس از کشوقوسهای فراوان بین مراجع قانونی از مجلس و شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام جریان داشت، قانون ثبت املاک بود.
وی در همین راستا تصریح کرد: قولنامههای عادی املاک که پس از تاریخ سوم تیرماه امسال تنظیم شده باشند در محاکم قضایی اعتباری ندارند.
معاون قضایی دادگستری استان ادامه داد: بنگاههای غیرمجازی که بهخاطر دورزدن قانون اقدام به نوشتن قولنامههای عادی نمایند بهراحتی شناسایی و تحت تعقیب قانونی قرار خواهند گرفت. وی گفت: هر قولنامه باید در سامانه کاتب ثبت شود.
حسنی افزود: تغییرات و زیرساختهای لازم در ادارات ثبتاسناد و املاک فراهم شده است.
وی ادامه داد: هرگونه نقلوانتقال اسناد و املاک که بهصورت عادی دارد تنظیم شده و در دفاتر ثبتاسناد و املاک ثبت نشده باشد، معتبر نبوده و برای تنظیمکننده ضمانت قضایی دارد.
معاون قضایی دادگاه دادگستری استان در ادامه به سیمای جرائم و جرم کلاهبرداری در استان اشاره کرد.
وی گفت: جرم کلاهبرداری در استان منفی یک شده است و این نتیجه تلاشهای ارزنده و شبانهروزی همه حوزههای قضایی استان و ادارات و سازمانهای عضو شورای پیشگیری از وقوع جرم است. حسنی بیان داشت: در یک سال گذشته جرم تهدید به قتل ۹ درصد کاهش ورودی داشته است.
معاون قضایی دادگستری استان در ادامه ضمن تشکر از رسانهها در زمینه پیشگیری از وقوع جرم گفت: اما در حوزه حقوقی این پروندهها افزایش داشته است و این به دلیل آن است که مردم در نتیجه آگاهی و تأثیر رسانهها، بجای درگیری و ضرب و شتم، دعاوی خود را بهصورت قانونی و حقوقی مطرح کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان در ادامه افزود: در اطلس جرائم تنها جرمی که با افزایش مواجه بوده سرقت مستوجب تعزیر است که ۳ درصد بوده است.
حسنی در ادامه به مهمترین علت افزایش سرقت مستوجب تعزیر در استان اشاره کرد و گفت: از مهمترین دلایل علت این افزایش ازدیاد حاشیهنشینی، حذف پارکینگها در آپارتمانها، نبود پایش تصویری در سطح شهر و عدم استفاده از دوربینهای مداربسته در سطح شهر و املاک خصوصی و نبود روشنایی کافی در پارکها و معابر است.
معاون قضایی استان در ادامه خبر از تجمیع طلافروشان شهر یاسوج در یک مجتمع تجاری داد.
حسنی افزود: با تکمیل مجموعه تجاری صنف طلافروشان به این مجتمع انتقال داده میشوند و این موضوع قطعی است.
وی در ادامه تذکری نیز به افراد کارشکن دراینخصوص داد و گفت: افرادی که قصد دلسرد نمودن طلافروشان را دارند و برای این انتقال این صنف بهانههای واهی میآورند، بهموقع برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.
حسنی تصریح کرد: صدا، فیلم و شواهد این افراد کارشکن و اسناد و مدارک تخلفاتشان را دراینخصوص در دست داریم.
معاون قضایی دادگستری استان در پایان اظهار کرد: دستگاه قضایی در حمایت از حقوق عامه، با هیچکسی تعارف ندارد.
در ادامه این نشست سید رضا موسوی نیک حسینی نیک مدیرکل نوسازی و توسعه و تجهیز استان نیز گفت: در ۲۸۷ مدرسه تخریبی که در استان وجود دارد یک هزار و ۲۱۳ کلاس وجود دارد که این اداره کل تاکنون برای آنها هیچگونه مجوزی جهت استفاده صادر نکرده است.
وی در خصوص مدرسه قائم آل محمد یاسوج گفت: این مدرسه متأسفانه مورداستفاده آموزشوپرورش برای مدرسه غیرانتفاعی است که 500 نفر دانشآموز دارد.
مدیرکل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس استان در همین خصوص تصریح کرد: بنای مدرسه قائم آل محمد یاسوج بدون هرگونه سازه فلزی و بتنی در دوطبقه بیش از 40 سال است ساخته شده و خیلی نگران دانشآموزان و والدین آنها هستم.
حسینی نیک در پایان گفت: همهٔ این 287 مدرسه باید تخریب و نوسازی شوند.
در ادامه پیوست رئیس پلیس راهور استان نیز گفت: تنها استانی هستیم که حملونقل عمومی در آن تعطیل است.
وی به آغاز سال تحصیلی جدید اشاره کرد و افزود: رفتوآمد دانشآموزان با چه امکاناتی باید انجام شود. هنوز نقاط حادثهخیزی همچنان در سطح شهرهای استان در کنار مدارس وجود دارد و تاکنون اقدامی برای آن نشده است.
پیوست عنوان کرد: بسیاری از خطکشیها باید دوباره کشیده شوند، اما تاکنون هیچگونه اقدامی صورت نگرفته است. سرویسهای شخصی و آژانسها مدارس نیز خود باعث ترافیک میشوند چرا؟ چون در بسیاری از نقاط استان چندین مدرسه در یک خیابان قرار دارند و این باعث ترافیک و کندی رفتوآمد شهروندان میشود؛ بنابراین رفع ساماندهی ترافیک مدارس از عده و عده فراجا استان خارج است و ما اینهمه امکانات نداریم.
به گزارش کبنا، محبوب افراسیاب رئیسکل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن میلاد پیامبر اسلام(ص)، در سخنانی از ترک فعل مدیران گلایه کرد.
وی گفت: برای مدیرانی که در خصوص مدارس ترک فعل نمودهاند، پرونده قضایی تشکیل میشود و تخلفات آنها گزارش میگردد.
افراسیاب افزود: هر کس در راستای صیانت از جان دانشآموزان کوتاهی کند به وزارت آموزشوپرورش و معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز معرفی میشود. همچنین مدیرانی که به وظایف قانونی خود خوب عمل نمیکنند به دستگاه قضایی و قوه مجریه معرفی میشوند.
رئیسکل دادگستری استان در ادامه اظهار کرد: این استان از نظر شاخصهای توسعه در رتبه آخر کشور قرار دارد، بسترسازی کنید و دستبهدست هم دهید و به منافع استانی فکر کنید. ما درصدد مچگیری نیستیم.
وی در ادامه تصریح کرد: مدیرکل آموزشوپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، ظرف مدت ۲۴ ساعت لیست مدارس فرسوده را و با قید نقص و در معرض تخریب، به ستاد پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ارائه دهد.
نماینده عالی قوه قضاییه در کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به مؤلفههای پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و بیان داشت: یکی از مؤلفههای پیشگیری، عدم توسل به ضمانت اجراهای کیفری است و باید با یک شیوه علمی و در واقع سیاستی اتخاذ کنیم که منجر به جنبه کیفری پرونده نشود.
افراسیاب خطاب به مدیرانی که بهانههایی، اقدام به اعزام معاونین خود به جلسات پیشگیری از وقوع جرم مینمایند، هشدار داد و گفت: ضمن احترامی که برای معاونین قائل هستیم، اما مصوبات نشست جنبهٔ اجرایی دارند که از وظیفهٔ معاون خارج است و مدیران کل وظیفه دارند بهصورت جدی و بهعنوان یک مقام مسئول در جلسه شرکت کند.
وی در ادامه از سیمای شهر یاسوج نیز گلایه کرد.
مقام ارشد قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تذکر به مسئولان مربوطه اظهار داشت: سیمای شهر یاسوج واقعاً ًو شرمنده کننده است. بافت، شکلگیری و جغرافیای این شهر همینطوری ساخته میشود بررسی کنید و در قبال حوادث قهری مثل سیل و زلزله آسیبپذیر است بدون استاندارد و نظاممهندسی بافت شهر را به هم زدیم که بهشدت آسیبپذیر است و به خودمان نمره ۲۰ میدهیم و کارنامهای هم نداریم.
وی به معضل ورودی شهر یاسوج از سمت شیراز نیز اشاره و گفت: این استانی که از نظر منابع طبیعی و نقاط دیدنی در کشور در سطح ممتازی قرار دارد، اساساً چرا از چهرهٔ ورودی شهر، جرم میبارد.
وی افزود: مگر میشود امنیت و زیست همشهریان را بهخاطر یک سری رقم ریالی برای ادارهٔ امور بعضی از حوزهها بفروشیم. درحقیقت این بافت در شأن مردمان این شهر نیست.
افراسیاب به مدیران حاضر در نشست گفت: ما رفیق شما هستیم و در تقابل با شما نیستیم در تعامل جدی با تمام نهادهای دولتی، قوه مجریه، نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی هستیم و تا جایی که کاری از دستمان بر بیاید کمکتان میکنیم.
وی در پایان به مدیران توصیه کرد و ابراز داشت: بخشی و جزیرهای فکر نکنید به منافع استان نگاه کنید و به منافع حزبی گروهی و جناحی فکر نکنید.
در ادامه این نشست سید وحید موسویان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد هم در خصوص تضمین صنف طلافروشان اظهار کرد: امور صنفی موضوع صنف طلافروشان را بهمنظور تجمیع پیگیری و به داستان گزارش نماید.
وی در ادامه در خصوص مدرسهای که دارای دوطبقه است و نیاز به تخریب دارد که اداره آموزشوپرورش استان آن را در یاسوج به یک مدرسه غیرانتفاعی اجاره داده است نیز تذکر داد.
مدعیالعموم مرکز استان گفت: در این مدرسهٔ دوطبقه که بر اساس نظرات کارشناسی تخریب صددرصدی آن لازم است 500 نفر دانشآموز در مدرسه غیر انتفاعی ثبتنام شدهاند و آموزشوپرورش استان اجاره داده است. آیا احتمال زدوبند و فساد در این مسئله وجود ندارد.
دادستان عمومی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت مدارس فرسوده موضوع مهمی است؛ اما باید برخی واقعیتها را هم در نظر گرفت بحث بودجهها دراینخصوص هم اولویتبندی شوند چرا و به چه جهت ۲۸۷ مدرسه ناایمن و کامل تخریبی را در سطح استان برای مدارس غیرانتفاعی اجاره میدهند؟ که ممکن است هر اتفاقی در آن بیفتد و برای مردم چه توجیهی دارند حداقل کار این است اگر این مدرسه قابلاستفاده نیست نباید آن را اجاره داد.
موسویان تصریح کرد: بنابراین دادستانی مرکز استان بهعنوان مدعیالعموم به این موضوع از باب ترک فعل ورود خواهد کرد و برای مدیرکل آموزشوپرورش استان پروندهٔ قضایی تشکیل میدهد.
دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه اظهار داشت: ۲۸۷ مدرسه ناایمن، از جمعهبازار یاسوج بدتر است.
وی خطاب به نماینده آموزشوپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد که در این نشست حضور داشت گفت: با کدام وجدان داریم صحبت میکنیم که یکی از ۲۸۷ مدرسهای که باید کاملاً تخریب شود ۵۰۰ نفر دانشآموز را در بنایی که ممکن است با یک زلزله دو ریشتری، کاملاً تخریب گردد و موجبات کشتهشدن ۵۰۰ نفر دانشآموز وجود دارد، اجاره میدهیم.
موسویان تصریح کرد: همینالان از باب ترک فعل مدیرکل آموزشوپرورش استان پرونده کیفری تشکیل میدهیم وقتی شما یک مکان آموزشی تخریبی را اجاره میدهید؟ یعنی سوءنیت داری. مدعیالعموم مرکز استان گفت: الان که آغاز سال تحصیلی جدید است و دانشآموزان را ثبتنام کردی و از آنها پول گرفتی این چهکار بیتدبیری است که مسئولین انجام میدهند.
وی افزود: مدیرکل اطلاع دارد و احتمال زدوبند و فساد هم ممکن است وجود داشته باشد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در پایان ابراز داشت: تا کی برای بیتدبیری مسئولان تشکیل پرونده بدهیم دستگاه قضایی اینقدر ورودی پرونده در موضوعات کلان دارد که برای بیتدبیری مسئول هم تشکیل پرونده بدهیم؟
در ادامه این نشست سید عیسی حسنی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز در سخنانی به قانون ثبت املاک اشاره کرد.
حسنی گفت: یکی از موارد مهم قانونی که مورد تأکید مقام معظم رهبری بود و پس از کشوقوسهای فراوان بین مراجع قانونی از مجلس و شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام جریان داشت، قانون ثبت املاک بود.
وی در همین راستا تصریح کرد: قولنامههای عادی املاک که پس از تاریخ سوم تیرماه امسال تنظیم شده باشند در محاکم قضایی اعتباری ندارند.
معاون قضایی دادگستری استان ادامه داد: بنگاههای غیرمجازی که بهخاطر دورزدن قانون اقدام به نوشتن قولنامههای عادی نمایند بهراحتی شناسایی و تحت تعقیب قانونی قرار خواهند گرفت. وی گفت: هر قولنامه باید در سامانه کاتب ثبت شود.
حسنی افزود: تغییرات و زیرساختهای لازم در ادارات ثبتاسناد و املاک فراهم شده است.
وی ادامه داد: هرگونه نقلوانتقال اسناد و املاک که بهصورت عادی دارد تنظیم شده و در دفاتر ثبتاسناد و املاک ثبت نشده باشد، معتبر نبوده و برای تنظیمکننده ضمانت قضایی دارد.
معاون قضایی دادگاه دادگستری استان در ادامه به سیمای جرائم و جرم کلاهبرداری در استان اشاره کرد.
وی گفت: جرم کلاهبرداری در استان منفی یک شده است و این نتیجه تلاشهای ارزنده و شبانهروزی همه حوزههای قضایی استان و ادارات و سازمانهای عضو شورای پیشگیری از وقوع جرم است. حسنی بیان داشت: در یک سال گذشته جرم تهدید به قتل ۹ درصد کاهش ورودی داشته است.
معاون قضایی دادگستری استان در ادامه ضمن تشکر از رسانهها در زمینه پیشگیری از وقوع جرم گفت: اما در حوزه حقوقی این پروندهها افزایش داشته است و این به دلیل آن است که مردم در نتیجه آگاهی و تأثیر رسانهها، بجای درگیری و ضرب و شتم، دعاوی خود را بهصورت قانونی و حقوقی مطرح کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان در ادامه افزود: در اطلس جرائم تنها جرمی که با افزایش مواجه بوده سرقت مستوجب تعزیر است که ۳ درصد بوده است.
حسنی در ادامه به مهمترین علت افزایش سرقت مستوجب تعزیر در استان اشاره کرد و گفت: از مهمترین دلایل علت این افزایش ازدیاد حاشیهنشینی، حذف پارکینگها در آپارتمانها، نبود پایش تصویری در سطح شهر و عدم استفاده از دوربینهای مداربسته در سطح شهر و املاک خصوصی و نبود روشنایی کافی در پارکها و معابر است.
معاون قضایی استان در ادامه خبر از تجمیع طلافروشان شهر یاسوج در یک مجتمع تجاری داد.
حسنی افزود: با تکمیل مجموعه تجاری صنف طلافروشان به این مجتمع انتقال داده میشوند و این موضوع قطعی است.
وی در ادامه تذکری نیز به افراد کارشکن دراینخصوص داد و گفت: افرادی که قصد دلسرد نمودن طلافروشان را دارند و برای این انتقال این صنف بهانههای واهی میآورند، بهموقع برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.
حسنی تصریح کرد: صدا، فیلم و شواهد این افراد کارشکن و اسناد و مدارک تخلفاتشان را دراینخصوص در دست داریم.
معاون قضایی دادگستری استان در پایان اظهار کرد: دستگاه قضایی در حمایت از حقوق عامه، با هیچکسی تعارف ندارد.
در ادامه این نشست سید رضا موسوی نیک حسینی نیک مدیرکل نوسازی و توسعه و تجهیز استان نیز گفت: در ۲۸۷ مدرسه تخریبی که در استان وجود دارد یک هزار و ۲۱۳ کلاس وجود دارد که این اداره کل تاکنون برای آنها هیچگونه مجوزی جهت استفاده صادر نکرده است.
وی در خصوص مدرسه قائم آل محمد یاسوج گفت: این مدرسه متأسفانه مورداستفاده آموزشوپرورش برای مدرسه غیرانتفاعی است که 500 نفر دانشآموز دارد.
مدیرکل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس استان در همین خصوص تصریح کرد: بنای مدرسه قائم آل محمد یاسوج بدون هرگونه سازه فلزی و بتنی در دوطبقه بیش از 40 سال است ساخته شده و خیلی نگران دانشآموزان و والدین آنها هستم.
حسینی نیک در پایان گفت: همهٔ این 287 مدرسه باید تخریب و نوسازی شوند.
در ادامه پیوست رئیس پلیس راهور استان نیز گفت: تنها استانی هستیم که حملونقل عمومی در آن تعطیل است.
وی به آغاز سال تحصیلی جدید اشاره کرد و افزود: رفتوآمد دانشآموزان با چه امکاناتی باید انجام شود. هنوز نقاط حادثهخیزی همچنان در سطح شهرهای استان در کنار مدارس وجود دارد و تاکنون اقدامی برای آن نشده است.
پیوست عنوان کرد: بسیاری از خطکشیها باید دوباره کشیده شوند، اما تاکنون هیچگونه اقدامی صورت نگرفته است. سرویسهای شخصی و آژانسها مدارس نیز خود باعث ترافیک میشوند چرا؟ چون در بسیاری از نقاط استان چندین مدرسه در یک خیابان قرار دارند و این باعث ترافیک و کندی رفتوآمد شهروندان میشود؛ بنابراین رفع ساماندهی ترافیک مدارس از عده و عده فراجا استان خارج است و ما اینهمه امکانات نداریم.
جناب معاون پیشگیری از جرم
بروید نگاه کنید متوجه خواهید شد هرچی امکانات است را آقای حسینی نیک به سمت گچساران برده است.
این نوع مدیریت غلط و در دراز مدت و حتی کوتاه مدت جواب نمی دهد