تاریخ انتشار
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۰۲
کد مطلب : ۴۹۵۸۲۵
سازمان هواشناسی اعلام کرد

تشدید بارش‌ها در غرب و شمال غرب​​​​​​​ / ممنوعیت تردد در ۵ محور به دلیل کولاک برف / احتمال تعطیلی یکشنبه در تهران

۰
تشدید بارش‌ها در غرب و شمال غرب​​​​​​​ / ممنوعیت تردد در ۵ محور به دلیل کولاک برف / احتمال تعطیلی یکشنبه در تهران
کبنا ؛سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: امروز (شنبه) در غرب، شمال غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران و در غرب اصفهان، ابرناکی و بارش برف و باران افزایش می‌یابد.
به گزارش کبنا نیوز به نقل از سازمان هواشناسی، امروز (شنبه) در نیمه شرقی کشور ابرناکی، وزش باد و در برخی مناطق بارش ادامه خواهد داشت. در هرمزگان، رگبار و رعد و برق، گاهی وزش باد شدید و در استان‌های مرزی خراسان جنوبی و خراسان رضوی نیز میزان بارش برف قابل توجه است.
در این روز به‌تدریج ابرناکی و بارش در نیمه شرقی کاهش یافته و در غرب، شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران و در غرب اصفهان، ابرناکی و بارش برف و باران افزایش می‌یابد.
در این روز بارش باران و برف در سواحل دریای خزر ادامه خواهد داشت. در ضمن اوایل شب از میزان گردوخاک در ایلام و خوزستان کاسته می‌شود و در نواحی شمالی این استان‌ها بارش رخ می دهد.
فردا (یکشنبه) در نیمه شمالی کشور بارش برف و باران و وزش باد پیش بینی می شود. در اوایل شب گستره بارش تنها در شمال شرق است.
طی دو روز اخیر در نیمه شرقی کشور وزش باد افزایش یافته و در برخی نقاط خیزش گرد و خاک انتظار می رود.
همچنین تا یکشنبه در غالب مناطق کشور کاهش دما خواهیم داشت. دریای خزر و خلیج فارس تا روز یکشنبه مواج است.
دوشنبه فقط در شرق سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور ابرناکی و رگبار پراکنده رخ می‌دهد و به‌تدریج روز سه شنبه در غالب مناطق کشور جوی آرام مستقر می‌شود.
چهارشنبه با ورود سامانه بارشی از جنوب غرب کشور، ابرناکی و بارش در غرب، جنوب غرب، جنوب و مناطقی از مرکز و شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.
امروز آسمان تهران کمی ابری، از بعدازظهر با افزایش ابر، گاهی بارش پراکنده و وزش باد همراه است. بیشینه دمای امروز پایتخت به هفت و کمینه دمای آن به منفی 2 درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.
ممنوعیت تردد در ۵ محور به دلیل کولاک برف

سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ممنوعیت تردد در ۵ محور کشور از جمعه چالوس و هراز به دلیل کولاک برف و ترافیک سنگین در آزادراه ساوه-تهران خبر داد.
بر اساس اعلام سازمان راهداری تردد وسایل نقلیه در مسیر جنوب به شمال محورهای کرج- چالوس ، هراز ، آزادراه تهران- شمال ، آزادراه قزوین - رشت و محور قدیم قزوین – رشت تا ساعت (24:00) روز یکشنبه مورخ 21 بهمن به دلیل وضعیت جوی نامساعد، کولاک و لغزندگی به استثناء حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی ممنوع است.
در  محور فیروزکوه مسیر (رفت و برگشت) تردد روان بوده و محورهای شمالی دارای بارش برف و باران و مه گرفتگی در ارتفاعات هستند.
همچنین در زمان حاضر در آزادراه قزوین – کرج – تهران محدوده مهرویلا و حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک، آزادراه ساوه – تهران محدوده نسیم شهر و محور شهریار – تهران در برخی از مقاطع ترافیک سنگین است.
سازمان راهداری بارش برف، باران و مه‌گرفتگی در برخی محورهای استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، البرز، تهران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی، هرمزگان، کرمان و یزد خبر داده است.
 با ادامه کاهش دما و بارش برف در تهران، احتمال تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی در ۲۱ بهمن افزایش یافته است. با این حال، برخی مراکز خدماتی از جمله دفاتر پلیس +۱۰، مراکز تعویض پلاک و معاینه فنی خودرو، طبق روال عادی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
به گزارش کبنا نیوز، با توجه به کاهش دمای هوای استان تهران و نیز بارش برف در برخی از مناطق این استان امکان تداوم تعطیلی برای فردا -۲۱ بهمن ماه- وجود دارد.
 این احتمال با توجه به کاهش دما و افزایش مصرف انرژی در روز یکشنبه نسبت به شنبه قوت بیشتری گرفته است. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، ورود سامانه هوای سرد به کشور موجب کاهش دما و بارش برف در برخی مناطق پایتخت شده است.
محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران روز گذشته -19 بهمن ماه- در حاشیه جلسه مدیریت بحران اعلام کرد که بر اساس گزارش‌های هواشناسی مبنی بر ورود سرما، تصمیم بر این شد که کلیه ادارات، موسسات اداری، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و بانک‌ها و شهرداری‌ها امروز -20 بهمن- است.
چه مراکزی امروز باز هستند؟
باوجود اعلام تعطیلی امروز برخی از مراکز کماکان به فعالیت روزمره خود ادامه می‌دهند. به گزارش تسنیم، تمامی دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی «پلیس +10» و «مراکز تعویض پلاک» مانند روال قبل دایر بوده و آماده خدمت‌رسانی به مردم هستند.
طبق اعلام شورای هماهنگی بانک‌ها نیز واحدهای پشتیبان ستادی و شعب کشیک بانک‌ها که اسامی آن‌ها در وب‌سایت اطلاع‌رسانی هر بانک اعلام شده، از ساعت ٨ الی ۱۲:۰۰ به منظور خدمت رسانی به مشتریان دایر هستند.  همچنین، دایر بودن بانک‌ها و ادارات در سایر استان‌ها بنا به تصمیم استانداری‌های متبوع است.
به گزارش مهر، سید محمد مهدی میرزایی قمی، مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران نیز در خصوص نحوه فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در روز شنبه که از سوی استانداری تهران تعطیل اعلام شد، گفت: فردا ۲۰ بهمن ماه همه مراکز معاینه فنی طبق روال روزهای عادی فعال و آماده خدمت‌رسانی به شهروندان است.
دما در کدام منطقه تهران به منفی ۱۸ درجه رسید؟
بر اساس اطلاعات و داده‌های سازمان هواشناسی طی ۲۴ ساعت گذشته، یکی از ایستگاه هواشناسی تهران دمای منفی ۱۸ درجه را ثبت کرده است!
به گزارش کبنا، بر اساس اطلاعات و داده‌های سازمان هواشناسی طی 24 ساعت گذشته، ایستگاه هواشناسی دما در توچال تهران 18 درجه زیر صفر را ثبت کرده است!
طی مدت یاد شده بیشترین میزان بارش‌ها نیز در شهر رشت با 100 میلی‌متر ثبت شده است. پس از آن، املش با 94 میلی‌متر و لاهیجان با 91 میلی‌متر بیشترین بارش را تجربه کرده‌اند.
در همین رابطه صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی، در گفت‌وگو با تسنیم اعلام کرد: طی 24 ساعت اخیر، سراب شهرک کردستان با 21 درجه زیر صفر سردترین نقطه کشور بوده است.
وی افزود: در بابارشانی استان کردستان دمای زیر 20 درجه و در نوبهار زنجان دمای 19 درجه زیر صفر ثبت شده است.
وی بیان کرد: در میان مراکز استان‌ها، تبریز، ارومیه و سنندج با دمای 3 درجه زیر صفر سردترین شهرها بودند و پس از آن، تهران با 2 درجه زیر صفر در رتبه بعدی قرار دارد.
منفی ۲۱ درجه پایین ترین دمای کشور در ۲۴ ساعت گذشته
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: سراب شهرک کردستان طی ۲۴ ساعت گذشته با ۲۱ درجه زیر صفر سردترین منطقه ایران بود.
صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی، در گفت‌وگو با تسنیم اعلام کرد: طی 24 ساعت اخیر، سراب شهرک کردستان با 21 درجه زیر صفر سردترین نقطه کشور بوده است.
وی افزود: در بابارشانی استان کردستان دمای زیر 20 درجه و در نوبهار زنجان دمای 19 درجه زیر صفر ثبت شده است.
وی بیان کرد: در میان مراکز استان‌ها، تبریز، ارومیه و سنندج با دمای 3 درجه زیر صفر سردترین شهرها بودند و پس از آن، تهران با 2 درجه زیر صفر در رتبه بعدی قرار دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
آیا بازگشت ترامپ، نظم جهانی را از هم خواهد پاشید؟

آیا بازگشت ترامپ، نظم جهانی را از هم خواهد پاشید؟

دور دوم ریاست‌جمهوری ترامپ، چالشی جدی برای نظم جهانی است. خروج از معاهدات اقلیمی، سازمان ...
تاجگردون: اين روزها هيچ كس نمي‌داند ظريف كجای بازی است

تاجگردون: اين روزها هيچ كس نمي‌داند ظريف كجای بازی است

کاش ظریف به احسنت احسنت ديگرانی كه امروز دور و برش نيستند كمي فكر مي‌كرد.
1