تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۵۲
کد مطلب : ۴۹۷۱۰۰
منطقه کورسک باید آزاد شود

دستور فوری پوتین به فرماندهان ارتش روسیه برای حمله

۰
دستور فوری پوتین به فرماندهان ارتش روسیه برای حمله
کبنا ؛رئیس جمهور روسیه به ارتش این کشور دستور داد تمام اقدامات لازم برای آزادسازی سریع منطقه کورسک را در دستور کار قرار دهند.
به گزارش کبنا به نقل از وبگاه روسیا الیوم، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در سفر به منطقه کورسک به فرماندهان نظامی ارتش روسیه دستور داد تا تمامی اقدامات لازم برای آزادسازی سریع این منطقه را در دستور کار خود قرار دهند و ارتش اوکراین را مجبور به عقب‌نشینی از منطقه کورسک کنند.
وی در ادامه همچنین با اشاره به جنایاتی که از سوی نیروهای اوکراینی در جریان تهاجم به منطقه کورسک علیه غیرنظامیان روسی انجام شده است، اظهار کرد: افرادی که در منطقه کورسک هستند اعم از نیروهای ارتش اوکراین یا مزدوران خارجی که با آنها همکاری می‌کنند و علیه نیروهای مسلح، سازمان‌های مجری قانون و سرویس‌های امنیتی ما می‌جنگند، طبق قوانین روسیه تروریست هستند و با آنها به عنوان تروریست رفتار خواهد شد.
نام شما

آدرس ايميل شما

سال خاکستری اقتصاد

سال خاکستری اقتصاد

سال 1403 با اتفاقات سیاسی و اقتصادی که تجربه کردیم، به نظر می‌رسد یکی از تلخ‌ترین سال‌های ...
جزییات قتل هولناک دختر هفت ساله کرجی

جزییات قتل هولناک دختر هفت ساله کرجی

متهم که در ابتدا منکر هرگونه نقشی در خصوص فقدان دختربچه هفت ساله شده بود در نهایت پس ...
پرونده چای دبش به روایت رئیس قوه قضائیه

پرونده چای دبش به روایت رئیس قوه قضائیه

محسنی اژه‌ای با تأکید بر اینکه «مبلغ پرونده چای دبش کم نیست»، گفت: «رسیدگی به این پرونده ...
1